Én vevõ vagyok patronokra, csak olyanokra, amelyek Canon Pixma ip1600-os nyomtatóba jó. Nándi, azok amiket árulsz, kompatibilisek? Ja, meg kéne új Turbo a Suzukiba, mert a múltkor elég nehezen elõztem meg egy Skoda Octavia RS-t:) :afro: szúrta is a szemét a sofõrjének, mert utána kapásból visszatúrt egyet, és visszaelõzött, de 70-nel tökölt a 21-esen, nehogymá:clap:
Csöcsparádé!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Indította
Bálna
, 2005. október 11. 20:15
Írta 2007. november 26. - 11:22
Írta 2007. november 24. - 10:39
Nem kell valakinek pár darab Canon nyomtató patron, BCI-24-es, van fekete meg szines is. A nyomtató elromlott, de maradt pár töltött patron, jelképes áron odaadom.
Írta 2007. november 19. - 22:30
Figyusz Gyuri ba, ahhoz kepest KOMOLYAN NEM NYOMOD ROSSZUL Evente 20-22ot nyomok le, az csak 4X annyi mint a Tied. Ha hozzaveszed, hogy dolgozol, amikor ugye nem bicajozol, meg nehany evvel oregebb is vagy... komolyan jo
T a hetvegen az Ir WRC-n genszterelt, lattam Loeb-et meg Hirvonent, az oregebbik Solbert osszetort autojat, meg ilyenek. Azert csak ennyit, mer reggel 6tol este 11ig dolgoztunk
Na nemsoka talalkozunk, addig is legyetek jok
Puuppp
T a hetvegen az Ir WRC-n genszterelt, lattam Loeb-et meg Hirvonent, az oregebbik Solbert osszetort autojat, meg ilyenek. Azert csak ennyit, mer reggel 6tol este 11ig dolgoztunk
Na nemsoka talalkozunk, addig is legyetek jok
Puuppp
Írta 2007. november 19. - 13:46
Csohány Robinak sok boldog szülinapot még !
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. november 19. - 12:24
Kohász hozzászólásához. Örülök, hogy már vannak direkt kerékpáros útvonalak kijelölve.Továbbiakat kellene még, pl a köves Ponyi-puszta (és a Kemping) felõl Salgóbányáig, aztán fel a Medvesre. A Somlyó körül is lehetne, mivel ott nincs nagy gyalogtúra forgalom. Mountain-bike paradicsom lehetne a környéken, az elsõ lépéseket az útvonalak kijelölése jelentheti.
Hívnak a hegyek!
Írta 2007. november 19. - 09:13
Rendben ,köszönöm a megtiszteltetést Csak nem vagyok olyan , hogy nem adom meg a tiszteletet másoknak..... "sajnos" így nevelõdtem,szemben sok mostani fiatallal :s
Gergõ,boldogat így utólag is
Gergõ,boldogat így utólag is
-=B.B.B.=-
Írta 2007. november 19. - 09:08
Sajnos, a legtöbb bicajosnak akár az apja lehetnék, de azért ne magázzatok, nem sértõdök meg a tegezés miatt. Bicajosoknak megengedett, bárkinek nem.
A kéményseprõ is azt mondta, hogy a koromhoz képest jól nézek ki.
Errõl jut esezmbe, tegnap Zagyvarónán olyan fekete (kormos) embert láttam, tán még a szeme fehérje is fekete volt. Szilváskõn egész jó hó volt, de nem ment a felvonó.
A kéményseprõ is azt mondta, hogy a koromhoz képest jól nézek ki.
Errõl jut esezmbe, tegnap Zagyvarónán olyan fekete (kormos) embert láttam, tán még a szeme fehérje is fekete volt. Szilváskõn egész jó hó volt, de nem ment a felvonó.
Hívnak a hegyek!
Írta 2007. november 18. - 19:30
Írta 2007. november 17. - 20:52
Írta 2007. november 16. - 19:01
Gyuri bá,dehogyis értem félre Örülnék ha olyan fitt lehetnék , mint Maga
Vagyis korához képest jól nézki ,na ez komoly
Én nagyon örülnék ha már tekerhetnék egy jót qrva térd :s
Vagyis korához képest jól nézki ,na ez komoly
Én nagyon örülnék ha már tekerhetnék egy jót qrva térd :s
-=B.B.B.=-
Írta 2007. november 16. - 09:18
TripleB! Ne érts félre, nem sajnáltatni akartam magamat. Inkább mondjuk dicsekvésnek, ez az évem nagyon jó volt bicajos szempontból. Már eddig 5000km felett mentem, és még pár száz km-t talán tudok menni az év végéig.
Hívnak a hegyek!
Írta 2007. november 16. - 08:29
Sziasztok!
Jövõre a Karancs-Medves teljesítménytúra nem a megszokott idõben (április vége), hanem május 10-én lesz. Azon a hétvégén (pünkösd) lesz a Gyalogos Túrázók Országos találkozója itt Salgótarjánban.
Fentibõl kifolyólag 2008-ban TILOS a teljesítménytúrán kerékpárral indulni!
Annyit sikerült megbeszélnem, hogy egy korábbi idõpontban bejárhatjuk az útvonalat azokkal, akiket ez érdekel és eljuttatjuk a teljesítõk névsorát a Szövetségnek.
Egyébként felkértek arra is, hogy a kerékpáros szinbólummal jelzett útvonalon vezessünk túrákat a szombati és vasárnapi napokon, melyet el is vállaltam.
A részletekrõl késõbb ill. jövõre a közgyûlésen.
Hátszelet!
Jövõre a Karancs-Medves teljesítménytúra nem a megszokott idõben (április vége), hanem május 10-én lesz. Azon a hétvégén (pünkösd) lesz a Gyalogos Túrázók Országos találkozója itt Salgótarjánban.
Fentibõl kifolyólag 2008-ban TILOS a teljesítménytúrán kerékpárral indulni!
Annyit sikerült megbeszélnem, hogy egy korábbi idõpontban bejárhatjuk az útvonalat azokkal, akiket ez érdekel és eljuttatjuk a teljesítõk névsorát a Szövetségnek.
Egyébként felkértek arra is, hogy a kerékpáros szinbólummal jelzett útvonalon vezessünk túrákat a szombati és vasárnapi napokon, melyet el is vállaltam.
A részletekrõl késõbb ill. jövõre a közgyûlésen.
Hátszelet!
Írta 2007. november 15. - 16:25
Írta 2007. november 13. - 19:27
Hello mindenki!!
Van pár eladó cuccom: XTR hváltó, BBB CTL nyereg, Skareb elit telo
Ha érdekel, akkor az árról személyesen megegyezünk!
Érd.: benez@profinter.hu, vagy egyéb más módon:)
Van pár eladó cuccom: XTR hváltó, BBB CTL nyereg, Skareb elit telo
Ha érdekel, akkor az árról személyesen megegyezünk!
Érd.: benez@profinter.hu, vagy egyéb más módon:)
Írta 2007. november 13. - 11:00
Írta 2007. november 12. - 18:58
Itt punnyadok még az irodában, de már befejezem mára.
Szombaton mentem egy jót, kicsit fújt a szél, de jó volt. Fülek-Ipolytarnóc kör, háztól -házig 72 km, ajánlom az útvonalat. Én Rátka felé mentem, de lehet más útvonal is a losonci útról.
Szombaton mentem egy jót, kicsit fújt a szél, de jó volt. Fülek-Ipolytarnóc kör, háztól -házig 72 km, ajánlom az útvonalat. Én Rátka felé mentem, de lehet más útvonal is a losonci útról.
Hívnak a hegyek!
Írta 2007. november 09. - 21:18
Írta 2007. november 08. - 21:01
Kuldok egy kis olvasnivalot, http://www.sheldonbr...-materials.html
Lefordítottam magyarra ha nem baj: http://www.matuzmast...vazanyagok.html