Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

De rohadtul elegem van ebböl az orszagbol.... föleg az itteni pasikbol.
A magyarok sokkal jobbak.
Haza akarok menni!!!!! :cry:

Na mi van, valamelyik Hansi rosszul viselkedik ? Mondtam én, gyógyíts meg valami 80 éves tatát, rádírja a vagyonát, aztán meg nem gyógyítod meg...
:)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Mi meg már itt únjuk nagyon a dolgokat (bár a svájci pasikat nem ismerem, hogy milynek, de még csajokat sem). Mindenhol jó, de legjobb sehol?
Hívnak a hegyek! :D

Hena B.

Hena B.

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
De rohadtul elegem van ebböl az orszagbol.... föleg az itteni pasikbol.
A magyarok sokkal jobbak.
Haza akarok menni!!!!! :cry:

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
Gyurma láttam a pici peugeot-ot ma nagyon állatul néz ki azokkal a lámpákkal:D
sztem ha valaki jösz szembe és rávillantassz azokkal az 3 hétig nem lát semmit:cool2:
Vettem neked lepcsit es,
laskaszüröt, tepsiszettet,
de te ezt nem értékelted,
mert Csengõ Zolival megcsaltál!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Ja, megkaptam, kösz, majd kifizetem. Rá kellett kérdeznem Patakinál, mert õ elfelejti ezeket a dolgokat...

Ma ott voltam és eszünkbe sem jutott, de szivesen, használd egészséggel.Patakinál meg már a pálinkából mennyiség lehet a felejtés oka.:cheers::D

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Drága T. Én viszem a hullazsákot+gyüjtõkocsit!!!!!!!!!!!!! Abba beférnek egy páran!!! Nem hogy jönné nekem segiteni pakolni,utánna neféjj a harmincas kör is kihívás lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
SHKE kispubik! Ha hétvégén az idõjárás megfelelõ körülményeket biztosítana egy bringázáshoz... M.szele-Nádújf.-Péterv.-Egerbakta-Sirok-Galya-Pásztó-Alsótold-Szécsény-Litke-Hullazsák
No majd kitaláljuk :D

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

Kánandi, megkaptad a SIM-et? A Lucfalvai lófingató barackpálinka dobozára volt rátixózva amit Péjaninak küldtünk!
...
ALGOPYRIN a legnagyobb király!

Ja, megkaptam, kösz, majd kifizetem. Rá kellett kérdeznem Patakinál, mert õ elfelejti ezeket a dolgokat...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
most néztem, mindenki elfogadottak között van!

legalábbis a szilvásváradra már mind a 23-an stimmelünk, a többin még nem ezek szerint.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Bálnus! Befizetted é e a nevezési díjakat? Ha még nem, akkor már majdnem elkéstél.:mybad::D
Jóvan! Utánna mennéztem a levelezésem, ott aszongyák hogy le van zsírozva minden.Má meg is nyugodtam, pedig még várólistán vagyok, de gondolom most bolondokháza van ez ügy intézésénél.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Kánandi, megkaptad a SIM-et? A Lucfalvai lófingató barackpálinka dobozára volt rátixózva amit Péjaninak küldtünk!
...
ALGOPYRIN a legnagyobb király!

P.Nándi

P.Nándi

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
No! Ismét sikerült regisztrálni.
Aminek + kellett történnie megtörtént. Dr.B.Gergõ érti a dolgát....
Nagyon köszönöm a "nem kicsit" szakszerû mûtétet.
Amúgy mindenkinek ajánlom, vigyázzon a rágókáira!
Üdv!
Bosco

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Bosco!
Sajnálom a fogadat:cry: De így volt jobb:cry: majd egyeztetünk!
Jó éjt!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Én is emlékszek elsõ magyar kupára, aminek a szombatján, pályabejáráskor szállingózott a hó, talán a pilisbe volt, nem tudom...

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Szerintem nem érdemes elõre félni. Egyébként sincs rossz idõ csak rossz ruházat. :-))

Ha már szóba jöttek az emlékek.
1997. április 20-án hóesésben bringáztam a Zemplén 50 teljesítménytúrán!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Háájjááájjj. Aszonta Mutterom - õ vágja az ilyen dolgokat - világidõjárásjelentés 6 hónappal elõre, szóval hogy amilyen jó a február vége, olyan rossz lesz a tavasz. Visszatér a hideg, és csapadékos is lesz nagyon.

Emlékszel-e Pityu, pár éve, február végén rövidnadrágban bringáztam. Akkor a március meg az április télleg esõs volt, sokszor volt víz a gyorsaságin, meg edzésen is leázott a hajamról a zselé :(

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Olvasom, hogy nagyon aktív volt az SHKE a hétvégén.

Nekem is jól sikerült a hétvégi mozgásom. Hosszú idõ után tegnap ismét hazatekertem Gödrõl (110 km). A szélviszonyok nem voltak durvák és az autósokkal sem volt gondom. Nagyon-nagyon kevesen kószáltak arrafelé, amerre én jártam (fõutakon összesen 5 km).
A nyárban indultam el és a kora tavaszban értem haza. Kellett este a plusz egy réteg, amit végigcipeltem magammal.
Aztán a lámpák is elõkerültek. Sámsonházától meg AdLac-ot figyeltem, hátha errefelé poroszkál.

Szóval nagyon jól éreztem magam!

Szép napot!

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Jóvóte pelák, csak aza kurva óra . Igaze monumentális mester?

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Csak így tovább, Gyurma! :D

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Én is mentem egy starján- Zagyvaróna 9km 95-ös átlag 3perc oda-vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szembe találkoztam szabka baby-val cerbona lacival................és egy kupac bringással akik szélárnyékot keresték egymáson!!!! a pulzusom átlagos volt, szél nem fujt a gumik megfelelõ hõmérsékleten jól tapadtak!!!! És vettem egy TREK 4100-ast!! Yeti megy a hegyre!!!!