Na mi van, valamelyik Hansi rosszul viselkedik ? Mondtam én, gyógyíts meg valami 80 éves tatát, rádírja a vagyonát, aztán meg nem gyógyítod meg...De rohadtul elegem van ebböl az orszagbol.... föleg az itteni pasikbol.
A magyarok sokkal jobbak.
Haza akarok menni!!!!! :cry:
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Indította
Bálna
, 2005. október 11. 20:15
Írta 2008. február 29. - 12:03
Írta 2008. február 29. - 09:48
Mi meg már itt únjuk nagyon a dolgokat (bár a svájci pasikat nem ismerem, hogy milynek, de még csajokat sem). Mindenhol jó, de legjobb sehol?
Hívnak a hegyek!
Írta 2008. február 28. - 23:45
De rohadtul elegem van ebböl az orszagbol.... föleg az itteni pasikbol.
Írta 2008. február 28. - 23:20
Gyurma láttam a pici peugeot-ot ma nagyon állatul néz ki azokkal a lámpákkal:D
sztem ha valaki jösz szembe és rávillantassz azokkal az 3 hétig nem lát semmit:cool2:
sztem ha valaki jösz szembe és rávillantassz azokkal az 3 hétig nem lát semmit:cool2:
Vettem neked lepcsit es,
laskaszüröt, tepsiszettet,
de te ezt nem értékelted,
mert Csengõ Zolival megcsaltál!
laskaszüröt, tepsiszettet,
de te ezt nem értékelted,
mert Csengõ Zolival megcsaltál!
Írta 2008. február 28. - 22:47
Ma ott voltam és eszünkbe sem jutott, de szivesen, használd egészséggel.Patakinál meg már a pálinkából mennyiség lehet a felejtés oka.:cheers:Ja, megkaptam, kösz, majd kifizetem. Rá kellett kérdeznem Patakinál, mert õ elfelejti ezeket a dolgokat...
Írta 2008. február 28. - 19:34
Drága T. Én viszem a hullazsákot+gyüjtõkocsit!!!!!!!!!!!!! Abba beférnek egy páran!!! Nem hogy jönné nekem segiteni pakolni,utánna neféjj a harmincas kör is kihívás lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írta 2008. február 28. - 13:47
SHKE kispubik! Ha hétvégén az idõjárás megfelelõ körülményeket biztosítana egy bringázáshoz... M.szele-Nádújf.-Péterv.-Egerbakta-Sirok-Galya-Pásztó-Alsótold-Szécsény-Litke-Hullazsák
No majd kitaláljuk
No majd kitaláljuk
Írta 2008. február 28. - 10:36
Ja, megkaptam, kösz, majd kifizetem. Rá kellett kérdeznem Patakinál, mert õ elfelejti ezeket a dolgokat...Kánandi, megkaptad a SIM-et? A Lucfalvai lófingató barackpálinka dobozára volt rátixózva amit Péjaninak küldtünk!
...
ALGOPYRIN a legnagyobb király!
Írta 2008. február 27. - 21:49
most néztem, mindenki elfogadottak között van!
legalábbis a szilvásváradra már mind a 23-an stimmelünk, a többin még nem ezek szerint.
legalábbis a szilvásváradra már mind a 23-an stimmelünk, a többin még nem ezek szerint.
Írta 2008. február 27. - 21:03
Bálnus! Befizetted é e a nevezési díjakat? Ha még nem, akkor már majdnem elkéstél.:mybad:
Jóvan! Utánna mennéztem a levelezésem, ott aszongyák hogy le van zsírozva minden.Má meg is nyugodtam, pedig még várólistán vagyok, de gondolom most bolondokháza van ez ügy intézésénél.
Jóvan! Utánna mennéztem a levelezésem, ott aszongyák hogy le van zsírozva minden.Má meg is nyugodtam, pedig még várólistán vagyok, de gondolom most bolondokháza van ez ügy intézésénél.
Írta 2008. február 27. - 20:13
Kánandi, megkaptad a SIM-et? A Lucfalvai lófingató barackpálinka dobozára volt rátixózva amit Péjaninak küldtünk!
...
...
Írta 2008. február 27. - 19:35
No! Ismét sikerült regisztrálni.
Aminek + kellett történnie megtörtént. Dr.B.Gergõ érti a dolgát....
Nagyon köszönöm a "nem kicsit" szakszerû mûtétet.
Amúgy mindenkinek ajánlom, vigyázzon a rágókáira!
Üdv!
Bosco
Aminek + kellett történnie megtörtént. Dr.B.Gergõ érti a dolgát....
Nagyon köszönöm a "nem kicsit" szakszerû mûtétet.
Amúgy mindenkinek ajánlom, vigyázzon a rágókáira!
Üdv!
Bosco
Írta 2008. február 27. - 00:11
Bosco!
Sajnálom a fogadat:cry: De így volt jobb:cry: majd egyeztetünk!
Jó éjt!
Sajnálom a fogadat:cry: De így volt jobb:cry: majd egyeztetünk!
Jó éjt!
Írta 2008. február 26. - 14:45
Én is emlékszek elsõ magyar kupára, aminek a szombatján, pályabejáráskor szállingózott a hó, talán a pilisbe volt, nem tudom...
Írta 2008. február 26. - 08:32
Szerintem nem érdemes elõre félni. Egyébként sincs rossz idõ csak rossz ruházat. :-))
Ha már szóba jöttek az emlékek.
1997. április 20-án hóesésben bringáztam a Zemplén 50 teljesítménytúrán!
Ha már szóba jöttek az emlékek.
1997. április 20-án hóesésben bringáztam a Zemplén 50 teljesítménytúrán!
Írta 2008. február 25. - 13:57
Háájjááájjj. Aszonta Mutterom - õ vágja az ilyen dolgokat - világidõjárásjelentés 6 hónappal elõre, szóval hogy amilyen jó a február vége, olyan rossz lesz a tavasz. Visszatér a hideg, és csapadékos is lesz nagyon.
Emlékszel-e Pityu, pár éve, február végén rövidnadrágban bringáztam. Akkor a március meg az április télleg esõs volt, sokszor volt víz a gyorsaságin, meg edzésen is leázott a hajamról a zselé
Emlékszel-e Pityu, pár éve, február végén rövidnadrágban bringáztam. Akkor a március meg az április télleg esõs volt, sokszor volt víz a gyorsaságin, meg edzésen is leázott a hajamról a zselé
Írta 2008. február 25. - 08:37
Olvasom, hogy nagyon aktív volt az SHKE a hétvégén.
Nekem is jól sikerült a hétvégi mozgásom. Hosszú idõ után tegnap ismét hazatekertem Gödrõl (110 km). A szélviszonyok nem voltak durvák és az autósokkal sem volt gondom. Nagyon-nagyon kevesen kószáltak arrafelé, amerre én jártam (fõutakon összesen 5 km).
A nyárban indultam el és a kora tavaszban értem haza. Kellett este a plusz egy réteg, amit végigcipeltem magammal.
Aztán a lámpák is elõkerültek. Sámsonházától meg AdLac-ot figyeltem, hátha errefelé poroszkál.
Szóval nagyon jól éreztem magam!
Szép napot!
Nekem is jól sikerült a hétvégi mozgásom. Hosszú idõ után tegnap ismét hazatekertem Gödrõl (110 km). A szélviszonyok nem voltak durvák és az autósokkal sem volt gondom. Nagyon-nagyon kevesen kószáltak arrafelé, amerre én jártam (fõutakon összesen 5 km).
A nyárban indultam el és a kora tavaszban értem haza. Kellett este a plusz egy réteg, amit végigcipeltem magammal.
Aztán a lámpák is elõkerültek. Sámsonházától meg AdLac-ot figyeltem, hátha errefelé poroszkál.
Szóval nagyon jól éreztem magam!
Szép napot!
Írta 2008. február 24. - 20:45
Írta 2008. február 24. - 20:32
Írta 2008. február 24. - 20:23
Én is mentem egy starján- Zagyvaróna 9km 95-ös átlag 3perc oda-vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szembe találkoztam szabka baby-val cerbona lacival................és egy kupac bringással akik szélárnyékot keresték egymáson!!!! a pulzusom átlagos volt, szél nem fujt a gumik megfelelõ hõmérsékleten jól tapadtak!!!! És vettem egy TREK 4100-ast!! Yeti megy a hegyre!!!!