Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Gratulálok Nektek Laci!

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Emmá valami!

Gratulálok!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Gratulálunk Emmához!!!
Kezd helyrebillenni az egyensúly a családban :D

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Megszületett Adame Emma 2008.03.05 03:08-kor. 57cm, 3500gr és mindenki jól van.:DA logóban Õ látható másfél órásan.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Az, hogy négysávos szakaszon 110-zel lehessen menni az jó. Ahol lehet, ott miért ne? Csak a magyar majd akkor 150-nel megy. Mint most este Baglyason a lakott területen úgy százhússzal suhant el egy barom.
Hívnak a hegyek! :D

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás

http://www.rtlklub.h.../?id=0803299055

110-el száguldozhatunk a 21-es elõzõsávos szakaszain

Gergõ! Azt felejtettem el megkérdezni, hogy jó volt-e bicikliscipõben spinning-en?

de állítólag ez csak egy "próba " lessz hogy az emberek menyire tartják be dehát tuti az lessz belõle mint a mondás mondja hogyha a kisujukat nyujtják akkor kell az egész kezük... :chin:
Vettem neked lepcsit es,
laskaszüröt, tepsiszettet,
de te ezt nem értékelted,
mert Csengõ Zolival megcsaltál!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Gergõ! Azt felejtettem el megkérdezni, hogy jó volt-e bicikliscipõben spinning-en?

csákó!
Jó, nagyon jó volt bringás cipõben. Igazából én csak kényszerbõl vittem a bringás cipõt, mert a futó cipellõm az utolsó szorospataki verseny óta, ott van a sarokba ledobva, full retkesen. De nekem nagyon tetszett, persze furább, mint az spd, de így klipszel sem volt gáz. Ha legközelebb menek, akkor is bringás csúzót viszek.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Azt hangsúlyozzák, hogy a gyorshajtás okozza a legtöbb balesetet, erre a sok okos növeli a sebességhatárt. No erre varrjál gombot. Vigyázzon mindenki magára!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Sziasztok, tudna nekem valaki segíteni... elrontottam a maratonos nevezésemben az egyesületi címkét és lemaradt valami, de semmi email címet nem találok, ahol kérhetném a korrigálást,vagy bármi ilyen... van ötletetek??? please:) Kösszi

küldd el emailbe nekem mit kell elintézni!

Briganti

Briganti

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sziasztok, tudna nekem valaki segíteni... elrontottam a maratonos nevezésemben az egyesületi címkét és lemaradt valami, de semmi email címet nem találok, ahol kérhetném a korrigálást,vagy bármi ilyen... van ötletetek??? please:) Kösszi
:air: Brigi

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Tubekiller Master, majd nézz bele az új kisszekrény fölsõ polcára! De csak nézzééé!:D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

:) Én nekem a szombati 1 óra görgõ utáni majdnem 2 óra, meg a vasárnapi 1,5 óra spinnig, haatttttöööööööööööö... hogyakarjam magának kifejezni... :D Igencsak megkusnyadtam... :)

Gergõ, jó gumikat adtam oda, azokat küldte neked Pista még az õsszel? :) mert 2 x 2 pár volt nálam, de a másik párra ugy emlékeztem hogy az az enyém.

Jaja! Köszi szépen, jókat adtál ide!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
:) Én nekem a szombati 1 óra görgõ utáni majdnem 2 óra, meg a vasárnapi 1,5 óra spinnig, haatttttöööööööööööö... hogyakarjam magának kifejezni... :D Igencsak megkusnyadtam... :)

Gergõ, jó gumikat adtam oda, azokat küldte neked Pista még az õsszel? :) mert 2 x 2 pár volt nálam, de a másik párra ugy emlékeztem hogy az az enyém.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Ne szólja le senki a spinning edzést!!! Ma voltam én is... it was hard, very hard, Zsuzska kihajtotta belõlünk a szart is, Te, Pista mester, asszonypajtás optthon is ilyen könyörtelen?:)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

ööö... ááá... eee... izéje:)Té mester jól beszél:bananadan

qqq :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Mivel elég cudar idõt jósoltak a hétvégére és egyébként sem volt elõjelentkezõ, így csütörtökön tartottam meg a Karancs-Medves 20 bejárását. Mint késõbb kiderült, ez más okból is jó döntés volt, de ez egy másik történet.

Vittem lámpákat is (mivel csak három körül tudtam elindulni), de még a városban lerepült az elsõm és a széthulló darabok közül nem tudtam mindet összeszedni mire odaért az elsõ autó. :-(

A Karancs nagyon tetszett, csak minimális sárral találkoztam. Aztán jó volt Salgó is, de az erdõirtások megleptek. Az elsõ komollyal a Kerek-dombom találkoztam, a másik elõkészítésével pedig a Kis-rétrõl lefelé. Itt majdnem Salgópusztáig teherautónyi szélességû utat dózeroltak.

A táv 17,9 km a szint pedig 730 méter lett. Jó kis edzõkör. ;-)

Hátszelet!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Na kíváncsi vagyok mennyit mentél tegnap meg ma ebben a pár csepp esõben meg pici szellõk közt... :D
Sõt, ma is spinning-találkozó lesz, erre varrjá gombot... :)

ööö... ááá... eee... izéje:)Té mester jól beszél:bananadan

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Gyuri kemény vagy, mint a jóféle rock & roll!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ma már mennem kellett, meg is áztam rendesen. A szél-esõ dzseki sokat ért, de a cipõm cuppogósra ázott. Nem baj, nem vagyok cukorból.
Hívnak a hegyek! :D