Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

15 másodpercet kell várni, lesz röhögés... :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Ez a "Mágenheim" dolog kicsit buzis :krol:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Vigyázni kell az erdõben, mindenki nézze meg, mert bármikor jöhet a kék-fehér ZIL... :D

A srác kaszkadõr Párdányi Domonkos nevû valaki volt, elromlott a hátsó fék, és tényleg eltörte a karját... :):)

"A hiedelmekkel ellentétben a kaszkadõrök, legalábbis a kardozós-lovazós ág képviselõi nem kórházi osztályokon töltik életük felét. Párdányi egyetlen törését 1995-ben, a kíméletlen akciójeleneteirõl elhíresült Szomszédok sorozat forgatásán szerezte. A biciklis esés elõtt - amely egyébként Mágenheim doktor érkezését készítette elõ dramaturgiailag - elromlott a kerékpár hátsó féke, és a kaszkadõr kontrollálatlanul szállt bele az odakészített teherautóba."

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Egy ismerõs arc: Biker 2008 katalógus 159. oldal. Vagy csak nekem újdonság?

Csillag szuletik, 1853

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Photoshop!:cheese::D

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

Bisztosis hogy nagyon nagyon jóvágású csávóró van szó izéje.......

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 hozzászólás

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Még mindig eléggé szezonelõ van, mégha a kitartóknak az egész év a szezon, szóval nem lenne rossz egy közös tekerés, csak ne negyvenes tempóval. Már, ha belefér a programba.
Hívnak a hegyek! :D

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

Miért nincs évadnyitó, klubos tekerés?

Azé mert az tavasszal szok lenni mámeg nincsen tavasz meg egyetértésse van , hú de hat a gyógyszer énnekem is volt sok gondolat csak inkább bölcs voltam talán :jogging:keményítõ tavaszi útvonal Forgács Somlyó Kazár Vizslás Sugárút Síküveg gy Iparipark Vizslás Kazár Szele Bárna Zróna St kórház Intenzív

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Akkor én is csatlakozom a jól esõ élményekhez.
A hétvégém gödi volt - mostanában inkább ez lesz a gyakori ismét - és végre találtam a közelben egy jó kis hegyi felfutót (5,7 km-re 180 méter szint). Püspökszilágynak felfelé van egy szuper szerpentin. Éppen ott küzdöttem, amikor két srác az út szélérõl nem irigykedõ beszólásokat tett, hanem elkezdtek szurkolni nekem.
Visszafelé pedig egy autós nem kezdett bele durván az elõzésbe, hanem végig inkább mögöttem jött.

Hátszelet!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Egy kis pozitívum. Tegnap voltam Kékesen, sok motoros volt a Mátrában. De szerencsére mikor észleltek, lassítottak, meg nem akartak lesodorni az útról. Pedig egyébként száguldoztak rendesen. A rendõr meg Recsken lesegetett.
Igaz, ott nem kellett intézkedni.

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Pedig kellene megint próbálkozni.

Túl sok a b…ó autós, aki semmibe vesz minket.
Ez a tömeges tekerés legalább megmutatta, hogy vagyunk…..sokan.

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
Azért mert volt egy pár ember aki nem közös beszélgetõs tekerésnek vette...
Vettem neked lepcsit es,
laskaszüröt, tepsiszettet,
de te ezt nem értékelted,
mert Csengõ Zolival megcsaltál!

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Miért nincs évadnyitó, klubos tekerés?

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ja, tényleg, mi a nagy öregek, T-works, Csontos L, na meg én. Hehehehe

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
No igen, mindig vannak fanyalgások. A 340 km-es túrán engem se itatott senki, a végén meg még benzinkút se volt már nyitva, hogy tudtam volna venni italt. Ha minden igaz, túraleírások a Bikemag áprilisi számában (ez a reklám helye). Amúgy jogos az észrevétel, legalább a klub ne pártosodjon.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Ausztriában vannak a fiatalok? Jó, sûrû a programjuk.
Hajrá nekik!!!

Gyurma!
Brigi nem osztotta meg veled a kajáját? Bár most már értem - mai verseny - hogy miért kellett neki akkora adag. :-))

Én abban bízom, hogy mindenki a MEGFELELÕ konzekvenciát vonta le a közgyûlésen elhagzottakból. Nekünk (Somival) utána még egy hulligánbandán is át kellett vergõdnünk. Szegény Somi le is késte e miatt a buszát.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Ja! Készült róluk videó is! Majd felteszem ide valahogy:)
Bene Zolika és Brigi ma Ausztriában versenyeznek! Nekik is sok sikert!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Sok sikert kívánok a mai versenyhez! Egyébként a kemény mag továbbvitte a közgyûlést:afro: Big Daddy meg Pista volt a szószóló:) Suttyó meg az aki az utolsó felest mán nem akarta meginni! Fõ támogatónk a Bortúra szórakoztató központ volt:bananadan

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Hallatlan,fantasztikus taggyüli volt!!!!!!! Voltak nyertesek és lázadó vesztesek!!! De szerintem itt senkit sem lehet hibáztatni semmivel!!! Van egy mondás ami napjainkra nagyon igaz:PÉNZ BESZÉL,KUTYASZAR TÁNCOL!!!! Sajnos senki nincs olyan helyzetbe anyagilag vagy szabadidõvel hogy pattogjon ide oda!!!! Ha meg van,akkor meg õrüljön ,hogy segithet máson!!!! Nem volt repeta,tavaly megkérdezték hogy kérünk-e ...és mégse sértõdtem meg