:lol1: Ez jó! Tetszik!Bike and Wine

Amberek !
Szólnék. Szerintem kicsit moderáljuk a fórumunkat, míg más meg nem teszi...
G.ci, k..rva, f.sz stb. szavakat nem használjunk, a kisebbséget ne emlegessük, mert jogaik vannak, meg vannak akiket azért fizetünk (mindenféle állampolgári biztosok, politikussok, ombussmannok, stb), hogy az õket rossz színben feltüntetõket figyeljék. Maradjunk inkább a kerékpározásnál, más fontos dolgoknál.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Egy rágcsálófajta,kedves Pityu
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Hála Istennek végre ma már tudtam bringázni ismét magas pulzuson, 94%felett is még vígan forgott az 53as. Visszaérve a városba (amit télleg szeretek) hát b@sszátok meg... ez a lomtalanítás kicsalja az összes férget az odvaikból. Cigók túrják a szemetet széltében s hosszában. A kemerovón egy öreg úgy õrzött egy hûtõszekrényt, mintha tele lett volna kolbásszal. Gondotam megkérdezem, hogy esetleg benne is van-e valami, vagy csak a "CFC"-miatt kell, de gondolom nem vágta volna mirõl pofázok. Hát a jövõkép az ez... Acélgyári út, pálfalva még csak a kezdet, lassan mindenhol ott lesznek.
Abban bízom csak, hogy sokat isznak meg dohányoznak, nem ritka hogy a tesók egymásnak akasztanak be... Tudom ellenálló egy fajta (a csótánynak volt honnan tanulni) de elõbb-utóbb majd csak széthullik a genállományuk, és maguktól is elpatkolnak, tehát nem kell a magyar honfitársaminak a börtönök állományát gazdagitani a féregtelenítés miatt
Igaza one a gyareknek, gyött egy kis vizelet onnan fentrõl, de aho képest a Nagykeresztúri úton össze bicikliztünk 50-et /má mint nem íti/ érted etIhaj-csihaj, lassan, de biztosan eláztunk. De nem vagyunk cukorból.