Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2008. április 28. - 20:58
Írta 2008. április 28. - 20:50
Úgy gondoltam én is irkálok ide, ha nem túl nagy baj, de ha igen akkor is.
Nekem is nagyon tetszett a "túra" csak azt sajnálom, hogy 34 évnek kellett eltelnie az életembõl, hogy ilyen élményeim legyenek.
Gabinak üzenem: eb csont beforr vagy mi és lehet, hogy új divatot teremtessz a tetkó helyett emlék hegekkel!:cool2:
Gyuribának: mi sem leszünk fiatalabbak ám:no: !
Bálnának: a két sör volt három azaz 3 is na de ki számolja és tényleg megárthatott mert nem is a dreherbe voltunk hanem a svejkben:beer: .
Pistának: te egy állat vagy:paker: !!!
A haza útra is maradt még kalandom pedig az csak 3 km: a templomnál majdnem elütött egy nõ mert ugye sárgán villogott a lámpa és gondolom ez megzavarhatta, a megyeházánál majdnem én ütöttem el egy kiscsávót mert ugye szét nem nézett csak széthallgatott, a baglyasi elágazónál nem adták meg az elsõségemet pedig az jogosan járt volna nekem, az OMV-nél úgy húzott el egy Audi mellettem, hogy majdnem behajtottam a vegyépszerbe, a Tesconál meg már majdnem összevizeltem magam a három sörtõl. De azért szerencsésen hazaértem!
Mindenkinek köszönöm az élményeket! Replay?
Írta 2008. április 28. - 18:17
Én köszönöm, hogy eljöttetek!
Nagyon jó volt a hangulat és az összetartás is!
Köszönöm azt is, hogy az ügyetlenkedésemnek nem kiröhögés lett a vége. Évekkel korábban zúztam le magam ennyire. Mivel a túra után közvetlenül a szüleimhez mentem - már régen beszélgettünk - el is szörnyülködtek, hogy mi történt az amúgy óvatos fiukkal.
Aki nem volt ott elárulom, hogy felfelé történt az eset és kb. 15-ös tempónál. Szóval így is lehet komolyat esni.
Ma vagy holnap viszem be a képeket és a szintmetszetet is.
Szerintem is nagyon jó volt, a tekerés és a társaság is!
a dreherbe a két védõital, meg az asszony fantasztikus vacsorája után bejött a generál-dal kívánsága: "Könnyû álmot hozzon az éj", nem egyszerûen elpilledtem, nem kellett altatni este...
Írta 2008. április 28. - 07:27
Koszi Gabes a mai napot, azt hiszem mindenki neveben irhatom ezt!
Én köszönöm, hogy eljöttetek!
Nagyon jó volt a hangulat és az összetartás is!
Köszönöm azt is, hogy az ügyetlenkedésemnek nem kiröhögés lett a vége. Évekkel korábban zúztam le magam ennyire. Mivel a túra után közvetlenül a szüleimhez mentem - már régen beszélgettünk - el is szörnyülködtek, hogy mi történt az amúgy óvatos fiukkal.
Aki nem volt ott elárulom, hogy felfelé történt az eset és kb. 15-ös tempónál. Szóval így is lehet komolyat esni.
Ma vagy holnap viszem be a képeket és a szintmetszetet is.
Írta 2008. április 28. - 01:36
Ilyen volt a hajam. Ragadtak is a puncik, 86ban:krol: Gecc, én még Kékesre is felmásztam. Amúgy a hosszú egyenes eleje-közepén megbántam, hogy elkezdtem... Nem kicsit...NAGY! JÓL! JÓ! IGEN! CSAK NEM!
130km, 1300 szint, 4ó45p, 29km/h átlagseb., ahhoz képest, hogy a felfelén kívül nagyon nem szakadtunk meg nem rossz, nem rossz, szerintem, pedig a végén már naon battyogósra vettük, mármint Balázzsal. No majd legközelebb. Nem tudom hogy , még soha nem volt ilyen, de a nadrág betétjének a körvonala benne van a hátsómban, pedig múlt héten is ennyit mentünk, igaz abba nem volt a nagy hegy.Majd elmúlik. Vagy nem.
Írta 2008. április 27. - 21:52
NAGY! JÓL! JÓ! IGEN! CSAK NEM!Nagy kaland volt ez basszus, jól meghúztátok a hegy elejét P-vel:krol: No mind1. Azé jó kör volt. Jobban éveztem a puklikat mint a végén a szelet, az is biztos. Verebélyben a cigók is rendesek voltak... Még a végén összebarátkozom velük:wtf:
130km, 1300 szint, 4ó45p, 29km/h átlagseb., ahhoz képest, hogy a felfelén kívül nagyon nem szakadtunk meg nem rossz, nem rossz, szerintem, pedig a végén már naon battyogósra vettük, mármint Balázzsal. No majd legközelebb. Nem tudom hogy , még soha nem volt ilyen, de a nadrág betétjének a körvonala benne van a hátsómban, pedig múlt héten is ennyit mentünk, igaz abba nem volt a nagy hegy.Majd elmúlik. Vagy nem.
Írta 2008. április 27. - 21:18
Sikerült a Kohász-kék, de voltak rázós helyzetek. Bárna elõtt egy szerencsés bukás, de a lábam kemény görcsöt kapott. Nehéz volt lépést tartani a 20-30 évvel fiatalabbakkal, kösz fiúk a türelmet.
Konkluzió: Jövõre még kellene néhány master kategóriás, vagy el kell fogadni az évek múlását.
Másrészt:egyéni rekordot értem el a teljesítési idõvel, kb. 9 és fél óra (bruttó)
Írta 2008. április 27. - 20:27
Írta 2008. április 27. - 15:48
Nagy kaland volt ez basszus, jól meghúztátok a hegy elejét P-vel:krol: No mind1. Azé jó kör volt. Jobban éveztem a puklikat mint a végén a szelet, az is biztos. Verebélyben a cigók is rendesek voltak... Még a végén összebarátkozom velük:wtf:Nagy kaland lesz T mester:bananadan Van egy-két hely, ahol még rücskös gumival is csak markoltam a féket, oszt a Meridia meg csak csúszott tovább, oszt még gyorsult is:wazuuup: :zygi:
Írta 2008. április 27. - 08:35
Dehogy. Majd a Rubikával megnézzük azt a DH pályát:krol:
Nagy kaland lesz T mester:bananadan Van egy-két hely, ahol még rücskös gumival is csak markoltam a féket, oszt a Meridia meg csak csúszott tovább, oszt még gyorsult is:wazuuup: :zygi:
Írta 2008. április 27. - 00:10
Vasárnap 10
Körforgalom
Galya
Dehogy. Majd a Rubikával megnézzük azt a DH pályát:krol:
Írta 2008. április 26. - 23:37
Vasárnap 10
Körforgalom
Galya
Vasárnap 4:45
Pavilonsor
Kohász-Kék
(alig pár óra alvás... )
Írta 2008. április 26. - 20:08
Írta 2008. április 26. - 19:30
Ja, meg Zolika letört két fogat a XT nagytányérból! Majd küldök róla fényképeket:)
Szal ez történt ma, ja meg vezettem egy kurva jó kocsit:) Köszi Vertics!
Írta 2008. április 26. - 19:22
Írta 2008. április 26. - 13:49
De most már eléggé körbe lett járva a téma,viccnek indult az ÉN részemrõl,olyan ugratás szinten,én kérek elnézést.Sosem volt szándékomban senkit lejáratni stb,éééértem?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. április 26. - 13:32
Írta 2008. április 26. - 10:46
Szerintem is,ezért írtam azt,amit.Személy szerint engem nem is érdekel ki mennyit iszik,szuverén joga.Innentõl az hogy ki mennyi sört ivott tárgytalan, mivel mindenki normálisan eltudta végezni a feladatát mellette, és semmi probléma nem volt...
Mi is ott a ficakban kiosztottunk pár litér vizet,már aki igényt tartott rá
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. április 26. - 10:00
Írta 2008. április 26. - 07:06
Gabes sarasnak tûnik a biciklim??
:-))))
He eljöttél volna a múlt szombaton, akkor neked is annak tûnt volna. ;-)