Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
No igen. A velo.hu magazin meg az MKSz eseménynaptára szerint 11-én lesz, a kiírásban meg a többi helyen meg már 10-e van. Talán a Pünkösd miatt áttették szombatra? Na, ha mégis kimegyek, majd kiderül. De lehet, hogy a helyi terep túrát választom. Reggelig eldöntöm.
Hívnak a hegyek! :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Mikor két éve Pécsen voltam, akkor szombaton volt, meg tavaly is... de idén lehet hétfõn lesz:krol:

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Három helyen néztem, mindenhol 05.10.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Most akkor tudja valaki, hogy mikor lesz a Hegyi OB országúti?
Egyik helyen 10-e, másik helyen 11-e szerepel?
Várom a tuti infót.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Ui.: T! Remélem tegnap nem értettél félre! Egyszerûen csak örültem a 100 hágós mezemnek. ;-)

Dehogy :) Örültem hogy van olyanod!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Sziasztok!

Csak ismertetném a pünkösdi bejárások forgatókönyvét.

Szombat:
A környék kerékpáros jelzéseinek bejárása.
Útvonal: Gyermektábor - Alkotmány utca - Pipis-hegy - Kercseg - Somoskõújfalu - Eresztvény - Somoskõ - Medves-fennsík - Rónabánya - Rónafalu - Medves Hotel - Tatár-árok - Gyermektábor
Indulás: 8.00

Hétfõ:
A Medves-kövein teljesítménytúra bejárása.
Útvonal: Gyermektábor - Somoskõ - Salgó - Szilvás-kõ - Szér-kõ - Kis-kõ - Nagy-kõ - Bárna - Pécs-kõ - Gyermektábor
Indulás: 8.00

Elõjelentkezni nem szükséges.

Várlak benneteket!

Ui.: T! Remélem tegnap nem értettél félre! Egyszerûen csak örültem a 100 hágós mezemnek. ;-)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Tisztán úgy nézek ki, mint a profik, és hát az az elszánt tekintet, a feszülõ izmok. Hiába, egy jó fotós sokra képes.

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
Áhh Gyurma a master jobban néz ki:D:D
Vettem neked lepcsit es,
laskaszüröt, tepsiszettet,
de te ezt nem értékelted,
mert Csengõ Zolival megcsaltál!

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

Mindig azt mondtam nagyP-nek, mivel õ hord versenyre:krol: lízingeljen már egy Gallardo Superleggera-t. Nem holmi sárga sz@rkupac alap modellt, az új kiadás picivel erõsebb, illetve a gané alumínum panel helyett karbon van. Na mind1. Pubikáim, ráállnánk a 320ra, egy nagy kevlárpaca lenne a képen, nem a rendszámFeltöltött kép

A 320 az már tempó de az új lézerek már 4 sávot mérnek és hátul is van szeme!!!! Az ilyen pubik nagy örömére!!!! De kibaszott jó néz ki a taliga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Mindig azt mondtam nagyP-nek, mivel õ hord versenyre:krol: lízingeljen már egy Gallardo Superleggera-t. Nem holmi sárga sz@rkupac alap modellt, az új kiadás picivel erõsebb, illetve a gané alumínum panel helyett karbon van. Na mind1. Pubikáim, ráállnánk a 320ra, egy nagy kevlárpaca lenne a képen, nem a rendszámFeltöltött kép

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Na kispajtások ha formába leszek vasárnap,akkor megindul a lavina!!!!!!!De ez lassu mozgásu lavina!! Ja nagyon fontos aki vezet,komolyan a 30 az harminc a40 az negyven 50 az ötven stb..... most voltam a szerveknél valaki ott hagyta az egyhavi fizetését és nem ment csak ötvenet!!!!!!!!!

bezony! veszprémbõl hazafelé a múlt héten az egyik cimbim is 150-nel suhant az ótópályán, osztán lekapcsolták a rendõrbendõr pajtik, 30 papír volt a bünti:wtf:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Eh. A rendezésen kívül voltak más említésre méltó dolgok is. Ott volt az a fekete macska. Fojj de kurv@ profi volt gecc:D Az öregek meg a nõk ott álltak már a rajtnál, és odagenszterelt egy fekete macska. Én szugeráltam, szugeráltam, megtettem mindent, amit lehet, hogy mennyen át az úton és elsõ így b@sszon rá. De nem. Mert akkor egy pupák legurult, és elvitte a jackpotot. A házban, ahová átirányítottam a szõrmókot lakott egy kutya, aki visszazavarta a macsekot, és kb 70-nel repült át a kapun:krol: Megint átment az úton, és leszopatta a teljes sort:w_morde:

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Köszönjük a szervezõknek és a rendezõknek a mait. Jó volt.:)

P.Nándi

P.Nándi

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Rena,remélem jól szolgált a Drótszamár!

NP,bocs de én csak vártam, hogy a technikai probléma helyett tisztességes harcban dõljön el a csata.

Drakula Mindenkinek!

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
Gratulálok a mai versenyzõknek, akinek nemtudtam élõben gratulálni..:)
Vettem neked lepcsit es,
laskaszüröt, tepsiszettet,
de te ezt nem értékelted,
mert Csengõ Zolival megcsaltál!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Köszönet Bosconak, fõ szponzoromnak a gépért! :)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
E e. Ha majd lefelé eldobom, oszt a kormány befordul a vázba és kilyukad, akkor én leszek halálos:D

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Nem a lefelé halálos, hanem sisak nélkül ott biciklizni :)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
A kör télleg nagytányér végig. De a lefelé... az HALÁÁÁL:stop:

Suttyó

Suttyó

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Hát vannak kemény kölykök a hegyek között úgylátszik: