Jelentkezz be Regisztrálj

Salgótarján
Írta 2008. november 13. - 13:34

Írta 2008. november 12. - 17:24

Értem.
Kíváncsi vagyok a Hanák Kolos TE merre fogja vezetni így a Téli Mátra túrát.
Hej, de várom már! ;-)
http://www.matraberc.hu/index.php
Ahogy a faluból elindultunk felfelé kb 100m-t és ott bement egy jobb kézre levõ utcába a jelzés, és ott volt ez a rövid felfelé, ehelyett szerintem az lesz, amit mi is mentünk, hogy végig felmegy abban az utcában és lényegében másik oldalról kerüli az ominózus házat, ami elkezdett terjeszkedni területileg. Szóval szerintem sem távba sem szintbe nem lesz változás.
Írta 2008. november 12. - 10:55

Favágótörténet röviden. A kazári aszfaltról földúton mentem át a Pálfalva és Viszlás közötti gerinc felé. Ott a falu szélés a földúton állt egy autó meg vagy öt fickó. Leszálltam kikerültem az autót, erre az egyik beszólt, valami olyasmit, hogy mit keresek én ott, meg mindjárt lecsap, vagy valami hasonlót. Erre meglepetésemben ránéztem a fejére, akkor meg mondta, hogy mit nézel, meg már a másik krapek fogta le, mert nekem akart jönni. Én továbbmentem, csak a már kellõ távolságból szóltam vissza, hogy mi bajod van tahó, hozzád se szóltam, meg, hogy a fával kötözködjön, ne velem. Szerintem egyébként részeg volt, mint az állat, de lehet, hogy csak hülye.

Írta 2008. november 12. - 08:30

Nem-nem, sajnos ez nem az a rész. Mátraszentimre irányából haladva Galyatetõ felé, egybõl Imre után, ahol azok a gyönyörûséges rönkházak találhatók, ahol az emelkedõ éppen átváltana lejtõbe és januárban még erre jött a Téli Mátra. Gondolom itt is rönkház lesz (nem kicsi)
Értem.
Kíváncsi vagyok a Hanák Kolos TE merre fogja vezetni így a Téli Mátra túrát.
Hej, de várom már! ;-)
http://www.matraberc.hu/index.php
Írta 2008. november 11. - 23:54

A burzsujok elveszik tõlünk az életteret, már lassan az erdõket is lekerítik. Vasárnap engem meg egy bunkó favágó akart letámadni, de lehet csak egy fatolvaj volt, na meg részeg, volt mint az állat. Délelõtt 11 körül. Eddig legfeljebb a kóbor kutyák zavartak, most már a favágóktól is tartani kell?
Mi volt ez a favágós téma?
Írta 2008. november 11. - 23:50

Egy kis érdekesség!
http://data.hu/get/8...inator.zip.html
Ja, hétvégén cyclocross Kremnicán!!!
Közelebb van mint Kecskemét!
Írta 2008. november 11. - 10:44

Írta 2008. november 11. - 09:11

Írta 2008. november 11. - 08:55

Hihetetlenül korrekt országunkra jellemzõ dolog, hogy a Piszkéstetõ és Mátraszentimre közötti piros jelzés (ahol egyébként a Téli Mátra útvonala megy) nyomvonalán haladva hirtelen egy kerítésnek ütköztünk, melyre az volt írva: használja a kijelölt turistaútvonalat (ami egyébként ez lenne). Valaki megvásárolta ezt a területet.
Ha az említett rész a Lengyendi-galya környékén van, akkor sejtem a szitut. Jó 1-1,5 km hosszú szakaszon az eredeti piros (és vele együtt a kék) jelzést elterelték, mert olyan növényvilág kezdett ott kialakulni ami szigorú vedettséget élvez. Ez az elterelés még 2006-ban volt, így azóta a Téli Mátra is egy módosított útvonalon fut.
Lehet, hogy Ti még a régi útvonalon akartatok lemenni. Ha nem, akkor én sem értem a dolgot.
Örülök, hogy ilyen nagy létszámban tudtatok ismét bringázni!
Hátszelet!
Írta 2008. november 10. - 22:58

Köszönöm, kimerítõ volt!4 óra 20 perc, 10 ember, 83 km
Galyán akkora köd, hogy behatolt mindenhova. Ja, a 10 embert azt rosszul fogalmaztam, mert 8 ember + 2 nõ.
Ágasváron mindenki kapott ingyenforraltbort, meg Csonti hátulról egy pulikutyát (nagyon bejött a kutyának) és láááááááááááám, még világosban haza is értünk.
Hihetetlenül korrekt országunkra jellemzõ dolog, hogy a Piszkéstetõ és Mátraszentimre közötti piros jelzés (ahol egyébként a Téli Mátra útvonala megy) nyomvonalán haladva hirtelen egy kerítésnek ütköztünk, melyre az volt írva: használja a kijelölt turistaútvonalat (ami egyébként ez lenne). Valaki megvásárolta ezt a területet.
Ja, szépkilátásnál senki ne dõljön a korlátnak, mert nincs. Elvitték az indiánok.
Mert vas, oszt kell a pénz fára
A nõ is csak ember!
Ebben az országban már ne lepõdjünk meg semmin szerintem!
Ahhoz képest, hogy tavaly ilyenkor 2 óra alatt 20 centi hó esett az a kis köd szerintem jó idõnek számít.
A lényeg, hogy most nem volt esemény és még idõben is hazaértetek!
Írta 2008. november 10. - 22:23

Galyán akkora köd, hogy behatolt mindenhova. Ja, a 10 embert azt rosszul fogalmaztam, mert 8 ember + 2 nõ.
Ágasváron mindenki kapott ingyenforraltbort, meg Csonti hátulról egy pulikutyát (nagyon bejött a kutyának) és láááááááááááám, még világosban haza is értünk.
Ja, szépkilátásnál senki ne dõljön a korlátnak, mert nincs. Elvitték az indiánok.
Mert vas, oszt kell a pénz fára
Írta 2008. november 10. - 21:45

Naggyon kösszönöm! Ha megnövök megpróbálom meghálálni! Szerdán megyek, helyesebben visznek controlra, majd benézek a Veloba. Remélem tudnak belõle heggejteni egy nájntiszikszet.:mexico: Mégegyszer kösz, nagyon rendes vagy!Lacccci. A cuccaidat bévittem végre a boltba. Pitta mehhegggeszti a vázat oszt jóva, mehecc isten hírivel!
Vasárnap volt valami tekerés, mert senki nem ír semmit?
Írta 2008. november 10. - 20:54

Írta 2008. november 10. - 19:34

Köszi,elég lett volna a Frischknecht név is. _

Nándi, a görgõ alakítottam át a Merrell-re,lehet ezt többet fogom használni

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. november 10. - 18:56

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. november 10. - 18:53

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. november 10. - 13:55