Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

http://forum.bikemag...2&postcount=173

Kimitcsinált?

Verebélyi Zsolti kölcsönkérte Deszkától a cyclo Konát, azzal ment. A rajt után összegabalyodott valakivel, aztán lett egy nagy nyolcas az elsõ kerékben, ha jól emlékszem így mondta. Ott letört az agyból a perem egy része, ezért lett a nagy nyolcas, de kiakasztotta a féket és tovább ment. Na aztán talán a harmadik körben történt, hogy a rövid lépcsõs akadálynál leugrott a biciklirõl, felkapta a biciklit, és azzal a lendülettel kiesett az elsõ kerék, vett egy derékszögû kanyart, és begurult a kb 2-3m-re levõ tóba. Fújt a szél, és elkezdte befelé fújni a kereket, Zsolti meg levette a cipõt meg a zoknit és bement érte, kb térdig ért a víz mire utolérte, kihozta, visszarakta, visszaöltözött, aztán folytatta a versenyt. :) A sok fotós meg mint a hiénák mentek rá a jelenetre - érthetõen. :D

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
http://forum.bikemag...2&postcount=173

Kimitcsinált?

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Csatlakozom én is, SBKNA Gergõ, azaz Sok Boldogságot Kívánok Névnapod Alkalmából, meg minden Gergõ nevû ismerõsömnek. A Jenõknek is, elõzetesen.
Hívnak a hegyek! :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Elõször is:
BOLDOG NÉVNAPOT GERGÕ!!!!!

Nekünk - a Salgótarjáni HKE túra szakág három tagjának - szombaton a Börzsönyben volt gyalogtúra. A nyugati gerincet jártuk végig, parádés csúcsokkal. Voltak ismerõs helyek is: Holló-kõ, Salgóvár. Micsoda hasonlóságok. ;-)
Egyre jobban tetszik ez a hegység. Most rájöttem, hogy miért is olyan lenyûgözõ. Számos olyan kilátópontja van ugyanis, ahonnan nemhogy települést, de még házakat sem látni sehol.
Találkoztunk egy túrázó lánnyal. 50 literes zsákkal, egyedül jött ki a Börzsönybe, két napra. Azt mondta, hogy egy olyan házban fog aludni, ami a térképen sincs rajta. Töbszörös döbbenet a részünkrõl.
Gondolom, akkor ma a meleg vizes zuhany is elmarad - mondtam neki.
Szerintem víz sem nagyon lesz - válaszolta.
Ooopsz...
Így már megértem, hogy miért volt úgy teleaggatva a zsákja ásványvizes flakonokkal.
Le a kalappal!

Hátszelet!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Boldog névnapot Gergõ!

Nagyon szepen köszönöm!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Egyébként mi az , amit logikusan csinálnak? :(

lenyúlás

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Boldog névnapot Gergõ!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Szerintem jól tetted! Egyébként mi az , amit logikusan csinálnak? :(

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Laci,akkor a gipszet kiírták Neked,csak nem rakattad fel?

Baleset után 10 nappal vették észre a repedést, és akkor akart föltenni fekvõgipszet. Nooormális. Még ha azt mondta volna, hogy járógipsz. De nem. Úgyhogy nem kértem.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Gyuri bá, nem semmi! Komolyan irigy vagyok!

A bótosokat megkérem majd, hogy segírsenek mindent beállítani,hátha én vagyok a balf@sz és azért fáj a térdem :/

Laci,akkor a gipszet kiírták Neked,csak nem rakattad fel?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
November ide-oda, mindkét nap mentem egy kört. Szombaton terepen egy 35-öst, vasárnap aszfalton egy 50-est. Csütörtökön vért adtam, így kicsit gyengébb iramot mentem.
Hívnak a hegyek! :D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Egyszer régen, kb. '94 december elején megpróbálkoztam a téren a triállal (SPD-vel). Na bokaszalag szakadás szerû dolog lett a vége, meg 6 hét gipsz. Ebbõl az elsõ 2 hét fekvõ. Utána már mangózhattam, de nem igazán mertem terhelni, nem tudtam rálépni a gipszre. Mikor má nagyon virgonc voltam a mankóval (Marostól örököltem, tele bicajos matricákkal...) tél közepén lementem sétálni. Akkor még a könyvtár mellett laktunk. A Lakber sarokig elmentem, kifáradtam mint egy kutya. Aztán sikerült eljutnom a BCA-ig, igazi expedíció volt. Mondom télen, gipsz kicsit hideg volt.
Aztán otthon görgõztem is a gipsszel. Jobb pedál ki, helyére egy keret nélküli pedáltengely, pont bepasszolt a járógipsz gumi talpába vagy mibe.
De kipihentem otthon magam eléggé, mindent kiolvastam, meg szerencsére szezonon kívül volt.
Szóval Lacika, van remény, megmaradsz.

Mikor volt a Grundig világkupa itt pesten??? 1998-ban talán. Na elõtte 2 héttel jöttem le a Bolyai lépcsõjén. Gondoltam az utolsó 5-6 fokot gyorsabbra veszem, és leugrok.Jobb bokám kiment, bokaszalag húzódott, zúzódott. Telefonálni kellett anyáméknak mert a buszmegállóba, má nem tudtam felállni a padról. Rtg., fel akarták nekem is rakni a gipszet. Mondtam, h nem, mert edzenem kell, mert 2 hét múlva világkupa. 3 napot pihentem, utána meg bringáztam, de a jobb lábamat a patentból kézzel kellett kivenni. Persze a versenyen szakadt az esõ, full sár, futóverseny. Fájdalomcsillapító, meg összeszorítottam a fogam, oszt csíííí. Na, azóta a jobb bokám minden lépésnél olyat kattan, mint egy 60 évesnek. Szal nem árt pihenni!!! Lesz még verseny, meg bringázás utána is!!!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Kösz a biztatást fiúk!

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Meg a f@szt

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Egyszer régen, kb. '94 december elején megpróbálkoztam a téren a triállal (SPD-vel). Na bokaszalag szakadás szerû dolog lett a vége, meg 6 hét gipsz. Ebbõl az elsõ 2 hét fekvõ. Utána már mangózhattam, de nem igazán mertem terhelni, nem tudtam rálépni a gipszre. Mikor má nagyon virgonc voltam a mankóval (Marostól örököltem, tele bicajos matricákkal...) tél közepén lementem sétálni. Akkor még a könyvtár mellett laktunk. A Lakber sarokig elmentem, kifáradtam mint egy kutya. Aztán sikerült eljutnom a BCA-ig, igazi expedíció volt. Mondom télen, gipsz kicsit hideg volt.
Aztán otthon görgõztem is a gipsszel. Jobb pedál ki, helyére egy keret nélküli pedáltengely, pont bepasszolt a járógipsz gumi talpába vagy mibe.
De kipihentem otthon magam eléggé, mindent kiolvastam, meg szerencsére szezonon kívül volt.
Szóval Lacika, van remény, megmaradsz.

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Tisztálkodás,na persze...

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Lacika most akkor el van törve a lábad ? Gipsz lesz ?

vsz=valószínûsíthetõ, repedés=nemtudom=törés
Röntgen után Orvos behív, mellette gipszescsávó dörzsölgeti vigyorogva a kezeit, aszongya:most pedig kap egy szép fekvõgipszet. Erre én nem vigyorogva naggyon komolyan: Én ugyan nem. Mondom neki ember 10 napja igy vagyok, minek tenne már rá fekvõgipszet. Erre õ:OK. Orvos javasolt fém stabilizálású bokarögzítõ viselését amit hordok is. De leginkább csak fekszem vele, még vagy 2 hetet kb, legalább is úgy tervezem, aztán elkezdek vele mocorogni. Úgyhogy elvileg van gipszem, gyakorlatilag nincs, de sokkal jobb, hogy igy alakult tisztálkodás meg minden szempontból is.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

Eee, megker"g"ült T!

Télleg itt van T ! El voltál veszve... mi van ? Pénzt nem utaltad még ( rég néztem a számlámat) ? Bicajozás megy ?

Lacika most akkor el van törve a lábad ? Gipsz lesz ?

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Eee, megker"g"ült T!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Neem nem. Az Alien-ben volt egy kibaszott nagy alien figura, tuti ott is az lesz. Idegen szubkultúra meg minden, nem lennék meglepve ha a Predatorkirály hozta volna a kis parazitákat a Földre, leoltva a cigány/bolsi/nagyorrú népséget, ezáltal elõállítva az "ultimate pray-t". Állat lesz