Egyszer régen, kb. '94 december elején megpróbálkoztam a téren a triállal (SPD-vel). Na bokaszalag szakadás szerû dolog lett a vége, meg 6 hét gipsz. Ebbõl az elsõ 2 hét fekvõ. Utána már mangózhattam, de nem igazán mertem terhelni, nem tudtam rálépni a gipszre. Mikor má nagyon virgonc voltam a mankóval (Marostól örököltem, tele bicajos matricákkal...) tél közepén lementem sétálni. Akkor még a könyvtár mellett laktunk. A Lakber sarokig elmentem, kifáradtam mint egy kutya. Aztán sikerült eljutnom a BCA-ig, igazi expedíció volt. Mondom télen, gipsz kicsit hideg volt.
Aztán otthon görgõztem is a gipsszel. Jobb pedál ki, helyére egy keret nélküli pedáltengely, pont bepasszolt a járógipsz gumi talpába vagy mibe.
De kipihentem otthon magam eléggé, mindent kiolvastam, meg szerencsére szezonon kívül volt.
Szóval Lacika, van remény, megmaradsz.
Mikor volt a Grundig világkupa itt pesten??? 1998-ban talán. Na elõtte 2 héttel jöttem le a Bolyai lépcsõjén. Gondoltam az utolsó 5-6 fokot gyorsabbra veszem, és leugrok.Jobb bokám kiment, bokaszalag húzódott, zúzódott. Telefonálni kellett anyáméknak mert a buszmegállóba, má nem tudtam felállni a padról. Rtg., fel akarták nekem is rakni a gipszet. Mondtam, h nem, mert edzenem kell, mert 2 hét múlva világkupa. 3 napot pihentem, utána meg bringáztam, de a jobb lábamat a patentból kézzel kellett kivenni. Persze a versenyen szakadt az esõ, full sár, futóverseny. Fájdalomcsillapító, meg összeszorítottam a fogam, oszt csíííí. Na, azóta a jobb bokám minden lépésnél olyat kattan, mint egy 60 évesnek. Szal nem árt pihenni!!! Lesz még verseny, meg bringázás utána is!!!