Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Jövõ héten nekem is jó lenne valamit edzeni, mert ma egy kicsit náthás voltam a csütörtöki hidegben való tekerés miatt. Gondoltam egy rövid + egy hosszú. Valamelyik két nap. Csak még azt nem tudom, h hogyan is dolgozom:)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
A Ferrari sem volt nagyon jó, de még hibáztak is, ahogy Vettel is elszúrta a dobogós helyet. Pályakerékpárban meg voltak nagy bukások.
Hívnak a hegyek! :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Raikonnen-nek egy nagy baja van csak, szar az a Ferrari úgy, ahogy van. Az edzést megbeszéljük, de én a Mátrára gondoltam, Salsvár Galyai elágazó... csak egy párszor:P

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Jövõ7en valaki sikon edzeni? idõfutyamra

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Tudja valaki h mi lett RAIKÖNENNEL?????
Mitõl csúszott annyira hátra:cry:

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Pista még kapott egy defektet a kerékpáros úton és igen Róka jól látod esett is (de most menj hátra és nyisd ki azt a kurva ajtót!!!) Ez a mai kis kör "Suttyó emlék-túra"-nak indult, de aztán bevadult és még a "képepik"-et is lepipálta! A két TERMONATOR emelkedõ nekem tetszett, de a lábacskámnak már nem annyira (szégyen szemre lekellett szálnom tolni) és azt hiszem kicsit sokkot is kaptam. Na de teher alatt nõ a pálma vagyis ami nem öl meg az kikészít vagymi. Ja és még F-1-et is néztem! Egy darabig...:spioch:

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Nem féltem én 1iküket sem, mert mindenkinben van, de az amerikai nagyon belenyúlt a jóba...

Találgatni, tippelgetni lehet, de én úgy vagyok vele, hogy aki ilyen betegség után egyáltalán meggyógyul - ráadásul ekkora sikereket is elér - az nagyszerû dolog.

Szóval én is Jan szurkoló voltam (és persze Zabelé is), de amit Lance mûvelt, azt nagyon becsülöm. Azt meg, hogy hogyan érte el, az legyen az õ titka, de mentálisan megkérdõjelezhetetlenül példaértékû.

Most ismét kapott egy nehézséget, a kulcscsonttörést. Remélem felépül belõle!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Jó vót ez a mai kiskör, aminek a fele már esõbe sikeredett, de jó vót. Most jó vót, vagy nem vót jó?! Sokkot kaptá, mi? Olyan jó vót! Bár a hátsó kerekem elég siralmas állapotba került, de jó vót! Remélem Pista meg Zsóti annyira nem áztatok el!
Jaaa, miután elváltunk felmentem még az Akasztós-tetõre, lefelé a Haldához csináltak valamiféle pályát, egész pofás, sõt nagyon élvezhetõ, csak azt nem tudom, hogy bringások követték el, vagy motorosok. Rendesen faszán ki van szalagozva, ugratóval, mindennel, ja, és Merida szalaggal van kijelölve! Volt ott valami kerékpáros rendezvény, csak már rég jártam arra???! Vagy most akkor mi van?

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Fülig Jimmy megjelent a fórumon, vagy legalább is a stilus. Gomb Perec Hídlakó üdvözöl mindenkit (meg Wágner úr, akinek szivarja lett).
Egy kis meló elõtt és után egy jó 30-ast tudtam ma menni, enyhe esõben, de jó volt.
Hívnak a hegyek! :D

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Geri! Tennap Pittával beszéltük, hogy jó lenne valamit kezdeni terepen, de valami formaegyrõ mekegett mehhogy esni fog (én nem tudom millen emberek vannak:)) de ha ezek nem tántorítanak vissza tégedet akkor kavarjunk valamerre. Legyen 11 óra stécékörforg (ahol a 3K-s meffordul) vagy ha ez mégse jó forgalomügyileg vagy elképzelésileg akkor csöngessed megfele a 30-550-1485-ös nememeltdíjjas számomot oszt szóba mettárgyajjuk! Ha estleg még valakik jönni akar az nyugottan tegye meg mer aki nem jön az nem lesz ott. Akartam ide tennap irkálni de sajna cigókat kellett fuvaroznom (majnem lett fõttmore is de ez egy másik story) meg nem vagyok egy "Nagy" szervezõ sem ha teccenek érteni mire gondolok.

Ja a 11 az újeurópaji zónaidõ szerint (mer mos eggyel több van vagy mifene eztet sohase értem)

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

Megyünk a Bringaexpóra.
Nem tudom a többiek mennek-e valamit.

Hol lesz a bringaexpo? Na nem mintha én mennék, azért is kérdeztem, hogy lesz-e valami közös tekerés. Ezek szerint úgy látom magam kell mennemFeltöltött kép

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Hát igen Gabes, azok még régi szép idõk voltak... Nem is lett volna baj, ha Lance nem a NASA-tól kapta volna a kincsesládikát, meg kitudja kik pakoltak még bele. Nem féltem én 1iküket sem, mert mindenkinben van, de az amerikai nagyon belenyúlt a jóba...
A lószról nem igérek semmit, nagyon sok jó bringás van már itthon is :)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Esõ lesz, Gergõ!
Gyere az expóra, lesz ugráló meg gumiasztal :)

Ááááá! Háá ember az ilyen?!:) Egy kis esõtõl megfutamodtok??? Há kerékpáros az ilyen?!:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Esõ lesz, Gergõ!

Zergénél leszel megint?:)
Azt hiszem megyek holnap, esõben úgysem lehet itthon mit csinálni...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Esõ lesz, Gergõ!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Na! Holnap menjünk valahova! Addig itt leszek, amíg nem indulunk el! Engem nem érdekel:) Naaa, menjünk máááán!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Minek mentek a expóra! Itt a tavasz! More! Menjünk mááááááá!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Naaaaa! Menjünk má!!!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Holnap lesz valami? Menjünk, olyan szép idõ lesz! Menjünk mán, menjünk mán!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Megyünk a Bringaexpóra.
Nem tudom a többiek mennek-e valamit.

Én is megyek közt gyûlni