Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

Emberök!

Hétvégén bomba idõ lesz, gyerünk Mátrába szombaton sokan fajinul bringálni!! Egész napra, csak terepen, végig kolbászolás! Elõre szólok, hogy gyenge vagyok mint a szar, úgyhogy a fölfeléken hozzám majd nagy türelem kell!!! :D

Szóval csináljunk már egy ilyen kört!!!

hirkaz

Nincs még készen a montim :(

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Kohász és a Többiek!

Valakinek lenne a környékünkrõl(Szécsény és környéke) olyan A4-es méretben nyomtatható turistatérképe?

Nyomtass innen: turistautak.hu

Papíron szvsz csak a kartográfiás Cserhát van, 1:60000, azon tán rajta van Szécsény.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Kohász és a Többiek!

Valakinek lenne a környékünkrõl(Szécsény és környéke) olyan A4-es méretben nyomtatható turistatérképe?

Gergõ, ez nagyon beteg :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Emberök!

Hétvégén bomba idõ lesz, gyerünk Mátrába szombaton sokan fajinul bringálni!! Egész napra, csak terepen, végig kolbászolás! Elõre szólok, hogy gyenge vagyok mint a szar, úgyhogy a fölfeléken hozzám majd nagy türelem kell!!! :D

Szóval csináljunk már egy ilyen kört!!!

hirkaz

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

ez kurva jóóóóóóóóóóóóóó!:)

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Na puszi minden karbon bicajnak:D és a gazdijuknak:ladysman:

Köszönöm! ;-)

Az újításra reagálva: számos ember (Vizdák Jani, Nándi, Zolika...) rábeszélésére a 10 éves Race-Face (alu)kormányomat cseréltem le az MTB-men. Más újítást nem tervezek.

Tegnap meló után (Gödön vagyok) be kellett mennem Budapestre. Végül volt egy kis szabadidõm így egy laza bringázást tettem a Margit-szigeten. Már sokat hallottam az ottani körözgetésekrõl, de most meg is tapasztaltam. Micsoda hangulat volt! Rengeteg bringás, sok vidámság, kulturált stílus. Szinte semmi autóforgalom nem volt. Facérok figyelmébe ajánlanám, hogy elég sok bringás lány is volt. Mindegyik hátba csapott, de én most felépülõs tempót mentem (max. 20-al).
Szóval tetszett!

Hátszelet!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Jaaa, öööö, semmi!:)

mek fatyok nyukottva :mexico:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Errõl senki sem hallott???

Szopi... emlékeztek, mikor két éve, szlovákiában, úgy széttört az SL kerekem, hogy elkapott a sírógörcs? Akkor a bicaj tõlem 4méterre volt, és kb 10en mentek át rajta. Váz-villa hibátlan... Persze lehet mondani hogy a kerék húzta a legrövidebbet, de azé kapott ott MINDEN. Hát ez van... külömbözõ kategóriák. A garanciális feltételek is mások, legjobb példa erre a Trek, aki egy 1994es bicajt cserélt egy zsír új 9.9esre... és ha valaki átporolt volna rajta 90nel, pofátlanul azt mondtam volna, hogy nem is, és magától tört el:D Na puszi minden karbon bicajnak:D és a gazdijuknak:ladysman:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Itt is lehet szemelgetni: http://mkkp.hu/ Nem politikai hirdetés! Én inkább a MSP híve vagyok (Magyar Sörbarátok Pártja)
Nem hátsó kerekem, hanem hátsóm (fenekem)?
Múltkori kérdéshez, ki mit újított?
Néhány apróság (országútin külsõ és nyereg csere, új bringás cipõ) idén kb. 25 %-kal növelem Konám értékét. Meghajtás csere lesz - SLX hajtómû már megvan, kell még hátsó váltó meg fogsor (no nem dr. Bakostól). Csak még lehajtom a mostanit.
Hívnak a hegyek! :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Jó kérdés... Jelenleg összefüggõ hó van a galyai sípályán, ami két dolgot eredményez... (

Értem.
Ha részemrõl egészség, család, munka rendben lesznek, akkor megjelölök egy napot a bejárásra és majd ismertetem a logisztikát és a paramétereket is.
Igyekszem idõben szólni.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Milyen hátsó kerekem milyen állapotba? :argue:

Jaaa, öööö, semmi!:)

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Bár a hátsó kerekem elég siralmas állapotba került

Milyen hátsó kerekem milyen állapotba? :argue:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Bálna!
Nektek végül is akkor lesz a csapatépítõ tábor?

Jó kérdés... Jelenleg összefüggõ hó van a galyai sípályán, ami két dolgot eredményez... Két hét múlva talán elolvad, ha igen akkor nem egyszerû víz lesz, ha nem akkor a nem egyszerû víz és hó és latyak lesz. A másik, hogy akár lesz hó akár nem, hideg lesz és az nem jó a csekély fûtésû faházban. Ma beszéltem Pistával, úgy döntöttünk a jövõ hét elejét megvárjuk, de sajnos szerintem az idõjárás keresztül húzta a terveinket... :(

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Errõl senki sem hallott???

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

... mert ma egy kicsit náthás voltam a csütörtöki hidegben való tekerés miatt.

Bizony, jobb kicsit pihenni. Engem olyan durva vírus kapott el a múlt héten, hogy szinte csak szédelegtem. Most ott tartok, hogy sétálni már tudok. Holnaptól merek elõször bringára ülni, de szigorúan csak síkon, csak jó idõben és max. 20-al.
Mondjuk nekem - mint túrázónak - könnyebb a dolgom, mert nem kell olyan komoly tempókat mennem, mint nektek. Én csak a tereppel és a viszontagságokkal versenyzek.
Errõl jut eszembe, hogy várhatóan Húsvétkor lesz a Kohász-kék elsõ (Diósgyõr - Ózd) etapja. Ha kialakul a dátum, akkor máris szólok.

Bálna!
Nektek végül is akkor lesz a csapatépítõ tábor?

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Tudja valaki h mi lett RAIKÖNENNEL?????
Mitõl csúszott annyira hátra:cry:

Kimi Räikkönen: "Amikor a falban végeztem, az az én hibám volt. Kár, mert a késõbb történtek fényében második is lehettem volna. Értékes pontokat vesztettünk, de megpróbálunk már Malajziában felzárkózni. Ott már tisztább képet kaphatunk a helyzetrõl, mert ez a pálya nem igazán mérvadó a teljesítmények szempontjából. A KERS jól mûködött a rajtnál, de nem volt túl sok helyem hova menni. Ha nem gondolnánk, hogy elõnyt nyújt, akkor nem használnánk. A fõ probléma mindenképp a gumik menedzselése volt, de az összesített teljesítményünkben is javulnunk kell."

Forrás: a5.hu

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Most értünk haza moziból! Gyerekek! Ha bottal vernek, akkor se nézzétek meg a Watchmen címû filmet! 2 és fél óra szenvedés, szó szerint!!! A végén már a hajamat téptem....

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Ha szépen megkéred, neked is elküldi:)

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Ja, még tavaly.

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Rena/Fakukac!
Nektek Szabi elküldte már a Tihanyban készült képeket?