Sziasztok! 10.00 kor én is megyek veletek! Melyik ház elõtt lesz a találkozó?
T
3070, Bátonyterenye, Bányász út 6. Mommeg a dzsípíesznek, hammeg nem találna a mûhód minket, akkor pontban 10-kor fellövünk egy jelzõrakétát!
Na pepes!
Sziasztok! 10.00 kor én is megyek veletek! Melyik ház elõtt lesz a találkozó?
T
Sziasztok! 10.00 kor én is megyek veletek! Melyik ház elõtt lesz a találkozó?Jóvan Tesvér! Tudod, úgy van ezzel, mint a mobiltelefonnal, le se szakadt a fülemrõ, mikor megkaptam az elsõt:) Mosmeg bevezették a netet, úgyh nem vagyok hajlandó lemenni 2 emelettel lejebb, inkább pötyögök....
Én is megyek, de várhatóan csak du-i indulással. Még napközben dõl el, hogy mikor pontosan.Holnap megy valaki a mátrába uton ?
Úgy volt, hogy hétvégén nem lesz bicajozás családi okok miatt, ezért pénteken mentem egy rövidebbet a Somlyó felé, három helyen kaptam defektet, a pumpa meg rossz volt. Végül fél óra gyaloglással elértem lakott területre, ott pumpáltam fel a kereket (ragasztás után).
Aztán ma úgy alakult (szintén családi okok miatt), hogy Kisterenyérõl kimentem a Mátrába az Alsókatalini erdészeti úton Mátraszentistván-Szentlászló meg vissza. Egy jó 50-es volt. Készülni kell az 1000/hétre.
Na Geri!!!
10 kor a házelõtt és megdumáljuk a részleteket!
Jó így?
Oly messze lax, hogy csak a fórum segítségével tudunk kommunkiálni!!!
:lol1:
Na Geri!!!
10 kor a házelõtt és megdumáljuk a részleteket!
Jó így?
Oly messze lax, hogy csak a fórum segítségével tudunk kommunkiálni!!!
:lol1:
Egyébként beindult a verseny szezony! Kb. július elejéig bevagyok táblázva minden hétvégén lesz valami versengés!
Háj!
7végén lesz valami a Mátrában?
Zsóci, Huszár N. !!!Valamikor a folytatás???
Püspökibõl vissza???
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
A Szécsényi ,,kemény" mag is ott voltVolt vki tegnap Quimby koncerten? Tök jó, hogy sehol sem reklámozták ... :/
Háj!
7végén lesz valami a Mátrában?
Zsóci, Huszár N. !!!Valamikor a folytatás???
Püspökibõl vissza???
Sziasztok!
Eladó egy rövidtáv nõi nevezés a Szilvásvárad Maratonra! 4000 FT + a pólót is megkaphatja az illetõJelentkezni és egyeztetni ezen a számon lehet: 06-30-443-25-02 !!
Üdv.
Brigi