Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Megáztál, Zsóci?

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
na azzal nekem is volt tapasztalatom 1 parszor :-)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Szia Gerispeci!
Egy kérdésem volna feléd, ha jól emlékszem neked volt Shimano WH-M765 vagy WH-M965 kereked, ez az amibe oldalról kapaszkodnak a küllõk, mik voltak a tapasztalataid.
Elõre is köszi!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Hát ez a mai városi k*rvára lefárasztott:)
Még jó h terepen melegitettem , aztán leérek sehol senki:( Ugy néztem ki mint a disznó:(
Aztán végülis mentünk VB-vel 60 kmt szloviba elég is volt mtb-vel.
Délután valaki valamerre???

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
14:00 óra: Szolg. jel.
Hely: esbétécé körforg.
Útminõség: az-falt.
Táv: ismeretlen (<200km)
Forgalmista: Nagy Pé.
Ikarusok kizárva, csak kerékpárral!!!
Gyûjjenek minné többen!
Emtébé Saltarján móóóre!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Hajnal óta szakad az esõ:(

Tutira eldöntöttem, nem akarok a trópusokon élni!Feltöltött kép Unom az aszfaltot...

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Hajnal óta szakad az esõ:(

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Boldog névnapot a Lászlóknak!
(fõleg Zsócinak :D)

Köcsögöm széken!!!:)

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Na Szécsényben megint menetrendszerûen leszakadt az ég, ez már így megy a héten minden nap, és mindig délután, Tarjánban mi a helyzet? Mit tegyek fel holnap a városira a bicóra, gumicsizmát?Feltöltött kép

Déltõl itt is esett rendesen ,igy a mára tervezett 13 óra körüli indulásom 15óra után indítottam. Tudod ha esõben jövök el otthonról akkor a szomszédok kiröhögnek , de ha közben ér el az esõ akkor márnem fordulok vissza . Aki meg igy meglát az elkezd sajnálni hogy szegény hogy megázott. 46 km /1200 m/3.1 óra , mentem . Nem voltam olyan sáros mint "szilvás marcin" !Feltöltött kép
A sárga kerékpár út a város fölötti gerincen csúszkálós a kercseg felé a lefelé kicsit csúszik , karancs kõbánya felfelé jó a másik oldalon lefelé somosig jó, alagutas ut jó szánkópálya felfelé az eleje csúszik mesevölgy lefelé frõcskõl , medves felé a hosszú hátsó út végig jó a medves jól tekerhetõ , A salgói vár alatt az ob pálya várfelé menõ része nagyon saras csúszós , a tatár lefelé jó néhol fröcsköl. Én nobi val voltam de ez kell is !! A stécé pályánál nem biztos hogy mindenütt nagy sár van . A meredek részeken a víz leszaladt , csak a mélyebb részek sarasak és csúsznak.

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Ja, meg a hatalmas "Doktor Gerispeci" poszter eltûnt a Velosport elõl!!! Mi lett vele??? Csak nem megfújták a Salgó úti bennszülöttek? Bálna, dicsak vagy a te kezed van a dolgban?
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás

Izéé... köszi (nem is tudom?) de ha már így alakult nem kaphatnék ajandékba egy sisakok mondjuk holnap?
Emtébé Saltarján móóóre!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
http://velo.hu/index...naptar&kod=2816

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Nagyon szívesen!
Üde színfoltja voltál a heti tekeréseknek és ezt nem csak én mondtam.
Az a három közös félnap különösen jól sikerült. Talán a hollókõi volt a legjobb.

Várom a következõ, közös tekerésünket!

Hátszelet!

OK! Kellemeset csalódtam a túratempóban!;)

Köszönöm!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Mit tegyek fel holnap a városira a bicóra, gumicsizmát?Feltöltött kép

Én már régóta mondom, hogy kidobhatnának a gyártók egy gumicsizmát, SPD-vel ellátva. ;-)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Na Szécsényben megint menetrendszerûen leszakadt az ég, ez már így megy a héten minden nap, és mindig délután, Tarjánban mi a helyzet? Mit tegyek fel holnap a városira a bicóra, gumicsizmát?Feltöltött kép

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Sziasztok!
A mai napra van valami szervezett tekerés kialakulóban? Én mennék ma egy outit! A Mátra ideális lenne. (15.00-ra Mátramindszenten szeretnék lenni)
Üdv, Tamás

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Megkaptam, köszönöm!

Nagyon szívesen!
Üde színfoltja voltál a heti tekeréseknek és ezt nem csak én mondtam.
Az a három közös félnap különösen jól sikerült. Talán a hollókõi volt a legjobb.

Várom a következõ, közös tekerésünket!

Hátszelet!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Ez szerint MO.-on nem nagyon van még 2. kat se:)

Azért van. Te is rátaláltál egyre. ;-)
Elég sok szép és nehéz aszfaltos hegy van Magyarországon is.

Ezen kívül van még három tényezõ, ami befolyásolhatja. Kettõrõl már írtam, a harmadik meg az, hogy egy emelkedõn nem kell feltétlenül a tetejéig menni. Mármint a befutót lejjebb meredekebb részre - is hozhatják, így a kategória relatíve keményebb lesz.

Aztán meg nem feltétlenül a nehéz hegyeken dõl el egy-egy szakasz. Gondolj csak az idei Giro-ra, ahol Di Luca nyerte szakaszt, ott egy nagyon komoly hegy után (Sestriere 2035 m) jött a kisebb (talán 3. kategóriás) Pra Martino (925 m). Ott aztán szórták egymásnak az esélyesek az idõket.

Szóval, minden téren fel a fejjel! Itthon is meg lehet és kell is küzdeni a tollakért! ;-)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
max Gyöngyös Kékes:) 1x kb 2005-2006-ban 1 TDH-s füzetben a Gyöngyös Kékes 2 elsõkategóriás hegyként szerepelt.:)