Áh, csrkemell-rizs kombóDõzsi-habzsi!

Áh, csrkemell-rizs kombóDõzsi-habzsi!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Nekem kellene, de nem vagyok álmos.Viszont korán kelek-ezért mégis csak megyek. Na csá!amugy en nem akarok aludni....ma
Dõzsi-habzsi!Kb este 6ig én is de, de már nem, mert vasárnap vendégség varsóban...
Üdv Pityu!Na, zene reg volt...
Ne gondoljatok h ittam,
amugy is hallgatok zenet...
Csak mindig ugy jon le...
Csak azert mer' annyian megszoltak h foglalom a "helyet"--> kapjatok be amit gondolok
...a híresség velejárója...
poloskák
Király vagy Csonti, igazi multifunkciós !
Azé én is megszponzoráltalak egy 15 éves jó régi elsõ kerékkel, abban még van erõ ! Megvan még, vagy már összetörted azt is ?
Kb este 6ig én is de, de már nem, mert vasárnap vendégség varsóban...Szerintem de!
-=B.B.B.=-
Írj többet a Hollókó -Vöröskõ túráról Sajnos a honlapon a turát az avast nem engedi megnyitni. lehet hogy érdekel . Pl Montis túra vagy országuti ez számomra abszolut döntõ !Hû, az jó lehetett! Azt az utat csak térképrõl ismerem. Mondjuk az NHH-ról lefelé látszik, hogy szépen beindul.
Ha - Neked is - bejött a Börzsöny, akkor szólok, hogy már szervezõdik az új mozgalom a "Holló-kõtõl - Vörös-kõig" bejárása, végig a piros jelzésen.
http://www.felanaszalyra.atw.hu/
Tervezek rá menni, akár SHKE különítménnyel is.
Nekem ma délelõtt Nógrádsáp volt (meló) aztán délután megint jött a Normafa - János-hegy kettõse. A forgalom ma kisebb volt, mint az elõzõ két napon. Meg kell hogy állapítsam: a budapestieknek jó edzési lehetõség az az emelkedõ. Nem egy könnyû falatocska.
Egyre jobban sikerül belejönnöm viszont a budapesti forgalomba. Visszafelé Normafától az ORFI-ig (Komjáthy Béla uszoda) 20 percen belül.
Hátszelet!
Má tiszta olyan mint a profiknál, szponzorálnak mindennel:)
Pista kössz a könyöklõt!
Zoli kössz a kereket!
Legközelebbre má fölveszek 1 pólót amin rajta van h :
Kösz Pista + Zoli...XD
-=B.B.B.=-