Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Én ezen a 7végén ügyeltem. Csak uszodára jutott idõ, meg ma egy kis árokásásra:)
Egy sztori nektek: Ma bejött egy jó képességû cigány asszonka, akit a barátnõje kisért. A bölcsesség foga volt begyulladva, gyógyszert kellett volna írnom, de természetesen nincs társadalom biztosítása. Kérdem a barátnõjét, hogy neki ne adj isten itt van-e a tb-kártyája. Mire a válasz: Hááá a nincsen, de a számot aztat tudom fejbõl. Mondom neki, hogy az is jó, akkor az õ nevére írjuk a gyógyszert. Mondja a számot! Mire a nõ: Ckn-344(vagy valami ilyesmi):scared::D:D Mondom neki, hogy az nem stimm, mert a tb-szám az nem tartalmaz betûket. Hááá pedig ez az, õ biztosra tudja!:D:D Kérdem tõle, hogy ez nem a rendszáma az autójának? Aszongya: Hááá, lehet!:D:D:D
Oszt bírja ki az ember röhögés nélkül!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Nagy itt a csend mostanában. Várpalota maraton?
Winnetou szelleme (remélem így kell írni) megsúgta, hogy délután nem esik. Így elõvettem a Mátra kör óta pihenõ országutimat, meg is hálálta. Ceredre mentem, egyéni rekordot értem el, odafelé 52 és fél perc volt, ez eddig 56 perc körül volt. Oda-vissza is 1 óra 50 perc alatt maradtam, 24.6 km/h átlag, pedig hazafelé már sok helyen szembe szél volt.

Vihar elõtti !! Gyuribá !
A Várpalota maratont a "kedvezõ" Idõjárás miatt kihagytuk . Hajnal 5 kor lefújtuk . Úgy gondolom jól döntöttünk pedig jó lett volna egy kis laza marton középtáv.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Amúgy jegyezzétek meg ezt a nevet: Johnny Hoogerland. Még hallani fogunk róla, amúgy a Párizs-Tours-t Philip Gilbert nyerte Boonen és Bozic elõtt. Még Bozic is említést érdemel, Vacansoil-ban teker, akár Hoogerland.
Hívnak a hegyek! :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Nagy itt a csend mostanában. Várpalota maraton?
Winnetou szelleme (remélem így kell írni) megsúgta, hogy délután nem esik. Így elõvettem a Mátra kör óta pihenõ országutimat, meg is hálálta. Ceredre mentem, egyéni rekordot értem el, odafelé 52 és fél perc volt, ez eddig 56 perc körül volt. Oda-vissza is 1 óra 50 perc alatt maradtam, 24.6 km/h átlag, pedig hazafelé már sok helyen szembe szél volt.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Nekem megvolt a hosszabb túra tegnap. Az eleje az ismert Karancsberény-Lipovany (terepen)- útvonal, onnan tovább a Losonc-Nagykürtösi útig, azon balra majd Hámornál lekanyarodva a fõútról Bussa (Busince), onnan át az Ipoly hídon Nógrádszakál, Litke felé haza. Nagyrészt aszfalt, de vannak földutak. Országútival nagyobb körön lehet menni Fülek felé, akkor csak kb. 1 km földút van Nógrádszakál elõtt. 89 km jött össze, néha szemerkélõ esõben, de jó idõben.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Hétvégén megy valaki terepen valami hosszut?
menni kéne, itt sír az MTB :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

A NOD32-nek semmi baja.

A múltkor sem volt, pedig talált Nándi, féreg volt, most trójait jelez.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
A NOD32-nek semmi baja.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Szia Nándi!
Nekem az Avast erre jelez: http://velosport.hu/mtbklub/index2.htm
Így aztán be sem tudok lépni.

Megnéztem a tv honlapját, nem volt még rajta a verseny. DVD-t megköszönöm, ha megteszed.

Üdv.

Az AVAST engem sem enged belépni a Velosprt üzlet honlapjára . Az igért SHKE honlap mikortól lessz elérhetõ ?

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

Kluboldalt megnézem, melyik file-ra jelez a vírusirtó ? nogradtv.hu , de lehet hogy nincs fent még, de majd felveszem, aztán odaadom DVD-n.

Szia Nándi!
Nekem az Avast erre jelez: http://velosport.hu/mtbklub/index2.htm
Így aztán be sem tudok lépni.

Megnéztem a tv honlapját, nem volt még rajta a verseny. DVD-t megköszönöm, ha megteszed.

Üdv.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

Nándi!
Már nem megint nem lehet belépni a klub honlapra, mert az Avast jelez. Amikor írtad, hogy leszedted a vírust, jó volt egy darabig, aztán most megint jelez.
Egyébként a városi televíziót el lehet érni a neten?

Kluboldalt megnézem, melyik file-ra jelez a vírusirtó ? nogradtv.hu , de lehet hogy nincs fent még, de majd felveszem, aztán odaadom DVD-n.

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás

Vasárnap (11.én) 2. palota maraton Várpalotán . Évzáró ? levezetõ versenyként ki jön?

elvileg mi 4en megyünk!
verebélyi zsolti+dávid
döme
+én (h1n1)

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Nándi!
Már nem megint nem lehet belépni a klub honlapra, mert az Avast jelez. Amikor írtad, hogy leszedted a vírust, jó volt egy darabig, aztán most megint jelez.
Egyébként a városi televíziót el lehet érni a neten?

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Vasárnap (11.én) 2. palota maraton Várpalotán . Évzáró ? levezetõ versenyként ki jön?

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Hmmm mennyi fûûûûûû

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Ma 20.15 Tarján Kupa a Városi TV-n.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Nos, összefoglalva a kérdéseket/felvetéseket.

A tegnapi túra nem maradt el, Somi és Ispán Pisti teljesítették. Sajnos az életben vannak váratlan események, amelyek jócskán fontosabbak egy bicajozásnál. (Szerintem.)
Elnézést, ha ezzel valakinek kellemetlenséget okoztam, de 100%-os garanciát nem tudok vállalni egyetlen kitûzött idõponttal kapcsolatban sem.
Én is nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam menni!

Mai (utolsó) bejárási lehetõség 16.00-kor a Toyota Kakuktól.
Aki szeretne jönni (esetleg utolérni) annak mondom, hogy az útvonal fel a kövesen a Karancs-csúcsra megy, utána jön Somoskõújfalu, majd Somoskõ vára és végül Salgó. Lámpa ajánlott! ;-)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Mi történt, Bálna?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Qrva gyors vagy 1 kézzel Bálna. Mielõbbi gyógyulást!

Thnx. Hát próbálkozok. Azon vagyok, hogy ne idegeskedjek meg keseregjek a dolgon és próbáljak mindent csinálni amit csak tudok. Pár dolgot, mint az aggteleki Hamahama túrát meg úgy a teljes cx szezont keresztülhúzott, de ez van, nem tudok mit csinálni...

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

városi eredmények:

http://www.freeweb.h...yomvonalon.html

Qrva gyors vagy 1 kézzel Bálna. Mielõbbi gyógyulást!