It is a message. Uncle George coming soon to the Velosport! Hey you, tremble and hide the Becherovka, it's too dangerous!
Gyuribá! Mindig tudsz meglepetést okozni... Ez hatalmas volt... :D:D
It is a message. Uncle George coming soon to the Velosport! Hey you, tremble and hide the Becherovka, it's too dangerous!
Riszpekthat Gyuriba ez ritka szar
inkabb autokazzon az a vereb mint mokrofont fogjon
egy kis hazai iz:
http://www.youtube.c...f/0/3ktIO_9_o8A
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Dicsak Pista! Egy névrokon.
http://www.indavideo...ta_Pete_-_Meres
-=B.B.B.=-
Vagy marad a túrázgatás... nevezési díj + útiköltség +++ a többi.Ezzel eldõlt a kérdés, az biztos hogy nem nevezek be elõre a Top maratonra. Majd esetleg egy-egy versenyre, ha szólóban is nem lesz nagyon húzós. Vagy marad a túrázgatás.
-=B.B.B.=-
Gergõ!
Kár, hogy leléptél, nyertél a tombolán. El akartam hozni, de csak annak adták oda, aki jelen volt
Ezaz Lacika, az XCO a te világod, salgótarjáni színekben, master 1 kategória!
A nevezési díjért kapott szolgáltatás versenyenként:
emblémázott minõségi póló, SZERINTEM SZAR MINÕSÉG, VAN BELÕLE EGY VALAG, NEKEM ÉRTÉKTELEN
chipes idõmérés,NAGY DOLOG
online nevezés,EZ IS KOMOLY
frissítõ állomások /távonként az elvárható mennyiségben, banán, csokoládé, izotóniás ital/, NEM NAGYON ÉRDEKEL AZ AGYONHÍGÍTOTT IZOVALAMI
kerékpármosó, NÉHOL CSAK CSÖPÖGÕ SLAGOK, ÓRIÁSI SORBANÁLLÁS
tisztálkodási lehetõség,VAN AHOL ABSZOLÚT NINCS, VAN AHOL HIDEG ZUHANY A SZABADBAN
egészségügyi ügyelet, REMÉLJÜK EZT NEM KELL IGÉNYBEVENNÜNK
a verseny napján egytálétel, EZZEL MÉG SOHA NEM VOLTAM ELÉGEDETT, FÕLEG A MENNYISÉGGEL, INKÁBB NE IS ADNÁK
összetett értékelés, díjkiosztó /2010 november 27/, NA EBBEN MÉG NEM VOLTAM, DE NEM IS IGEN LESZEK ÉRDEKELT
TOP MARATON ÉLMÉNY.ennyi pénzért már lehet inkább másfelé megyek élményekért, igaz az nem TOP MARATONos
PERSZE EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM ÉS TAPASZTALATAIM.
EZEK UTÁN SZEMÉLY SZERINT MEGGONDOLOM A SOROZATON VALÓ INDULÁSOMAT.
Nem, hanem ha beérsz a faluközpontba ott el jobbra a nyomós kút után fel a dombra. Ott mindig leveszem a pumpát standby módba