Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

It is a message. Uncle George coming soon to the Velosport! Hey you, tremble and hide the Becherovka, it's too dangerous!

Gyuribá! :D Mindig tudsz meglepetést okozni... :) Ez hatalmas volt... :D:D:D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Grandmaster Pista azt nem mondtam, hogy jó, csak azt, hogy névrokon. Amúgy igazad van, baromi szar. Nekem kevés rap zene van ami jó, de ez nagyon gagyi.
It is a message. Uncle George coming soon to the Velosport! Hey you, tremble and hide the Becherovka, it's too dangerous!
Hívnak a hegyek! :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

hat Gyuriba ez ritka szar
inkabb autokazzon az a vereb mint mokrofont fogjon

egy kis hazai iz:
http://www.youtube.c...f/0/3ktIO_9_o8A

Riszpekt

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Dicsak Pista! Egy névrokon.
http://www.indavideo...ta_Pete_-_Meres

hat Gyuriba ez ritka szar
inkabb autokazzon az a vereb mint mokrofont fogjon

egy kis hazai iz:
http://www.youtube.c...f/0/3ktIO_9_o8A

Kanzyani

Kanzyani

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Üdv a fórumozóknak!
Olvastam, hogy a Top maraton nevezés egyben 17 ezer. Egyenként vajon mennyibe fog kerülni? Utoljára 2006-ban maratonoztam, akkor kb. 3500 volt.
Ja, amúgy Bálint Joci a becsületes nevem, innen a messzi Mátraszelérõl.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Dicsak Pista! Egy névrokon.
http://www.indavideo...ta_Pete_-_Meres

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
TakiGabi, itt lesz bent a zsírod, hozz kenyeret hozzá :D

-=B.B.B.=-

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
A szamurájosnak + lekéne vágni a lábát + kinyomni a szemét aztán mehet amerre lát.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Mindenkinek tudom ajánlani az XCO-sorozatot! ;)
Még lesz egy kis "ösztönzés" is - ha az anyagiak engedik jövõre is...

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
Én meg inkább majd elmeek olyan versenyre ahol ugyan szar a színvonal, de annyit is kérnek érte.... Vagy inkább túrázok egy többnaposat abbó a 17ezerbõõõõõõ

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Ezzel eldõlt a kérdés, az biztos hogy nem nevezek be elõre a Top maratonra. Majd esetleg egy-egy versenyre, ha szólóban is nem lesz nagyon húzós. Vagy marad a túrázgatás.

Vagy marad a túrázgatás... nevezési díj + útiköltség +++ a többi.
Télen nincs forgalom, ergo pénz se nagyon. Én nem fogom befizetni elõre egy bizonytalanra a nehezen megkeresett pénzem.

-=B.B.B.=-

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás

http://www.boon.hu/h...091214-08244613

Azt hiszem régebben volt valami film ezzel a címmel, de ami tegnap történt az nem kitaláció, hanem a magyar (salgótarjáni) valóság!
Dolgoztam és ahogy jártam a várost egyszer csak elkezdtek rajzani a mentõk, aztán a rendõrök is. Gondoltam, jó nagy baleset lehet valahol, pedig nálunk nem is esik a hó. Aztán az egyik kollégám kérdezte hallottam-e, hogy mi volt a Pécskõ utcába? Valami szamurájt emlegetett meg hogy valakinek levágták a kezét, hát gondoltam ez tiszta hülye. Aztán az este tizes hírekben már mondták is, hogy vérengzés történt Salgótarjánban.
Aztán azon kezdtem gondolkodni, vajon minek állnak rendõrök a kórháznál is és mivel sok CSI-t nézek, kikövetkeztettem, hogy a tettes még szabadlábon lehet! Csak reméltem, hogy nem a buszos menekülést választja!
A hírekbe azt mondták Somlyóbányán fogták el. A feleségem azt mondta, lehet bringával menekült a Pécskõ utcából és lehet régebben hentes volt...

(Vajon a CBA-sok milyen hangulatban dolgoznak ma???)
Emtébé Saltarján móóóre!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
17.000 ft ? Tavaly nem emeltek, 2 éve 14.000. Válság van, drága lesz minden, aki maratonozni akar, fizessen ! Van 1200 ember minimum, jó biznisz ez... Na nem a vidéki csóró munkanélkülinek, hanem a multicégnél melózó friss diplomás ficsúroknak. Menõ lesz a csávó, ha elmondja, lenyomtam a duna marcit, a bükk marcit, meg minden... Ez már nem feltétlen a sportról szól. Ha jót akarsz bringázni, elmész magadnak, oda, meg akkor amikor kedved van ! Ha meg maratonkodni akarsz, fizess !
Ennyi !

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
http://www.boon.hu/h...091214-08244613

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Gergõ!

Kár, hogy leléptél, nyertél a tombolán. El akartam hozni, de csak annak adták oda, aki jelen volt :(

Na b@ssza meg! Mindegy! :) Nagyon fáradt voltam, elõzõ este házipálinka, ma meg futás... Nem lesz gond az alvással:)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ezzel eldõlt a kérdés, az biztos hogy nem nevezek be elõre a Top maratonra. Majd esetleg egy-egy versenyre, ha szólóban is nem lesz nagyon húzós. Vagy marad a túrázgatás.

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Gergõ!

Kár, hogy leléptél, nyertél a tombolán. El akartam hozni, de csak annak adták oda, aki jelen volt :(

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Ezaz Lacika, az XCO a te világod, salgótarjáni színekben, master 1 kategória! ;)

:lol1:Jó vicc volt Pistike! Látom már jobban vagy.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

A nevezési díjért kapott szolgáltatás versenyenként:
emblémázott minõségi póló, SZERINTEM SZAR MINÕSÉG, VAN BELÕLE EGY VALAG, NEKEM ÉRTÉKTELEN
chipes idõmérés,NAGY DOLOG
online nevezés,EZ IS KOMOLY
frissítõ állomások /távonként az elvárható mennyiségben, banán, csokoládé, izotóniás ital/, NEM NAGYON ÉRDEKEL AZ AGYONHÍGÍTOTT IZOVALAMI
kerékpármosó, NÉHOL CSAK CSÖPÖGÕ SLAGOK, ÓRIÁSI SORBANÁLLÁS
tisztálkodási lehetõség,VAN AHOL ABSZOLÚT NINCS, VAN AHOL HIDEG ZUHANY A SZABADBAN
egészségügyi ügyelet, REMÉLJÜK EZT NEM KELL IGÉNYBEVENNÜNK
a verseny napján egytálétel, EZZEL MÉG SOHA NEM VOLTAM ELÉGEDETT, FÕLEG A MENNYISÉGGEL, INKÁBB NE IS ADNÁK
összetett értékelés, díjkiosztó /2010 november 27/, NA EBBEN MÉG NEM VOLTAM, DE NEM IS IGEN LESZEK ÉRDEKELT
TOP MARATON ÉLMÉNY.ennyi pénzért már lehet inkább másfelé megyek élményekért, igaz az nem TOP MARATONos

PERSZE EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM ÉS TAPASZTALATAIM.
EZEK UTÁN SZEMÉLY SZERINT MEGGONDOLOM A SOROZATON VALÓ INDULÁSOMAT.

Ezaz Lacika, az XCO a te világod, salgótarjáni színekben, master 1 kategória! ;)

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Nem, hanem ha beérsz a faluközpontba ott el jobbra a nyomós kút után fel a dombra. Ott mindig leveszem a pumpát standby módba :D

Arra nem szoktam menni.
A kõbánya viszont fix sprintpont.