Megvan(nak), ja. Megnéztem ma egy kamerafelvételt, azon láttam meg a buszt, szóltam sünéknek, hogy mikor láttam rajta, de az nem volt olyan jó minõség, de annyit kivettünk, hogy elõtte megy egy olyan Ducato, de az sötét szín. Telefon havernak, hol van bordó Ducato, mondta egybõl, roma gyerek Mátramindszenten, nagyjábóli helyszín. Verebélyi nyugdíjas nyomozónak telefon, Astra asszonytól megszerez, tûz lefele. Közben már rendõrék tudták a rendszámot is, mert az Alba kamerán látszott. (Igaz hogy õk már talán hétfõn megnézték a felvételeket, de nem látták...) Leértünk, Zsolt ismerõshöz be, infók begyûjtése, neve, haverok, hol lakik, hol lehet, aztán cruisin', Találkoztunk nyomozó autóval, már náluk is kinyomtatva a neve, lakcíme, aztán õk el, mi másfelé, megláttuk a keresett bordót egy háznál, vissza, addigra nyomozó bement, meglátta garázsban az ajtókat, én felismertem, aztán annyi. Feka dalol, kivel, honnan, mikor, bordón már a mi kerekeink, lökhárítók, hátul a szerszámos, szóval nem volt mit tagadni... Kazári kapcsolat is elõkerült, meg elcsicseregte hogy ott hagyták a buszt, ott kapta szét valamelyik. Minden cuccot megnevezni, lefotózni, felírni, jött nagy Rába, cuccok fel rá. Át Kazár, ott elhagyatott romház mögött busz tetõ darabokra vágva, ülések kint, leégetve a festék, eleje levágva, motor, váltó, alváz már sehol. Ülések fel Rábára, aztán Zsoltiék lepakolták a kapitányságon a cuccokat, én meg haza rendõr sógorral. Holnap reggel méh telep, ahová vitték a vasat, aztán elkobozzuk még azokat talán.
Szóval ennyi a szomorú történet.
Nem vagyok rasszista, de most mégis...
Õszintén, az ilyen embereket kell segéllyel támogatni az államnak, meg börtönben etetni, meg fûteni a seggének????? Kényszer munka!! Hagy hulljon a férgese!!! Lennének még durvább ötleteim is.... bocs de ez nem állt meg bennem.