Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás

Gondolom nem lenne egyszerû, de valahogy be kellene vasalni az okozott kárt. Vannak jogász klubtagok, meg kellene nézni a lehetõségeket. Pl. ha van ingatlan tulajdonuk, arra is rá lehetne terhelni. Ehhez valószínûleg polgári perben kell kártérítést kérni. Mert lehet, hogy egyébként valami ejnye-bejnye bûntetéssel megússzák majd az egészet.

Nem lehet, hanem biztos! Milyen dolog lenne megbüntetni õket??? MAGYARORSZÁGON élünk! Itt az ilyesmi rasszizmus! Csak a magyar embernek nincsenek meg a jogai(lehetõségei), hogy megvédje magát és a tulajdonát, bezzeg ezek a mocskok még örülnek is neki! Börtönbe zárják õket?? Naés akkor mi van?? Semmi. Örül a fejének, me nem kell dolgozni, nem kell fûteni(fát lopni), és a mindennapi betevõre sem kell. Állambácsi majd kifizeti. A mi pénzünkbõl persze(ugyan mimásból???) Nyárra már kint is van, megint megy bûnözni, télre megint megvan a túlélés... Tök jó! Jobban él mint mi! Nálam legalábbis biztosan, mert õ nézhet TV-t én meg nem... Õ tök ingyé tanulhatna ha akarna, én meg nem. Tiszta jó... Megyek én is börtönbe! Megcsinálok még vagy két szakmát....

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás

Hát igen!
Még csak egy éve vagyok az egyesület tagja, de elmondhatom, hogy több kilométert mentem a busszal. A tavalyi évben az ou-i versenyekre, ha Vele mentünk, majdnem mindig én vezettem. Régi volt, de jó volt. Hiányozni fog!:cry:

Ja, majd megkerjuk szepen a feka kollegakat h vigyenek el versenyre:-)

Akkor inkább gyalog megyek!!!

Ez van.
Semmi mast nem kell tennunk csak fegyvert ragadnunk.
Magyarorszag halott. A mi kezunkben (fiatalok) van a lehetoseg, h feltamasszuk.
Gondolj bele, kiirtanad Matramindszentet v Kazart. Nem korozott bunozok lennenk, hanem "azok" akiktol felnek!
Erdemes atgondolni.
Nem adok neki 5 evet es ez lesz.

Már most ezt kéne...

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Gondolom nem lenne egyszerû, de valahogy be kellene vasalni az okozott kárt. Vannak jogász klubtagok, meg kellene nézni a lehetõségeket. Pl. ha van ingatlan tulajdonuk, arra is rá lehetne terhelni. Ehhez valószínûleg polgári perben kell kártérítést kérni. Mert lehet, hogy egyébként valami ejnye-bejnye bûntetéssel megússzák majd az egészet.
Hívnak a hegyek! :D

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Hát igen!
Még csak egy éve vagyok az egyesület tagja, de elmondhatom, hogy több kilométert mentem a busszal. A tavalyi évben az ou-i versenyekre, ha Vele mentünk, majdnem mindig én vezettem. Régi volt, de jó volt. Hiányozni fog!:cry:

Amikor kell a busz, elkérjük a bordó Ducatót!

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Hát igen!
Még csak egy éve vagyok az egyesület tagja, de elmondhatom, hogy több kilométert mentem a busszal. A tavalyi évben az ou-i versenyekre, ha Vele mentünk, majdnem mindig én vezettem. Régi volt, de jó volt. Hiányozni fog!:cry:[/QUOTE]

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Ugy is halottak vgyunk mar, hisz elevenen falnak fel.
Nem jobb ugy elpusztulni, h tettel vmit az ugy erdekeben???

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
[/QUOTE][GIN30!
Ma lesz elnökségi. Holnap már bizonyosabb lesz a kitûzött idõpont.[/QUOTE]
Köszönöm Gábor!
Már közben beszéltem Bálnával telefonon.

Ha nem haragusztok összedobtam egy galériát az érdekesebb vagy valamiért emlékezetesebb képekbõl.
http://babka.hu/busz

Hát igen!

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Ez van.
Semmi mast nem kell tennunk csak fegyvert ragadnunk.
Magyarorszag halott. A mi kezunkben (fiatalok) van a lehetoseg, h feltamasszuk.
Gondolj bele, kiirtanad Matramindszentet v Kazart. Nem korozott bunozok lennenk, hanem "azok" akiktol felnek!
Erdemes atgondolni.
Nem adok neki 5 evet es ez lesz.

gyurmaSt

gyurmaSt

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

Ha nem haragusztok összedobtam egy galériát az érdekesebb vagy valamiért emlékezetesebb képekbõl.

Sajnálom én is külön élmény volt közlekedni vele,csörgött csattogot de ment amerre kell!! ÓÓÓ Szabi ez a kép rólam mutatja az átélést!! KÖSSSSZZZZZ
Salgótarján

Kanzyani

Kanzyani

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Tényleg jó lett Szabi válogatása a buszról. Csak néhányszor utaztam a versenyekre a busszal; hihetetlen, hogy nincs többé csak darabokban.
Szerintem nem csak a klubhoz, de már a városképhez is hozzátartozott.
Ráb@sztak az elkövetõk, hogy ezt a buszt lopták el.

Revans érte.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Ez igazán szép gondolat volt!
Köszönjük!

Megtiszteltetésnek érzem, hogy a Kohász-kék túrák biztos segítõje volt a busz és hogy egy ízben még én is vezethettem.

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás

komolyan mondom megható... :) :(

Tényleg az! Köszönöm szépen a magam és (gondolom) a többiek nevében:mmraise:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

komolyan mondom megható... :) :(

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
http://www.freeweb.h...ikrobuszat.html

itt a történet, a teljesen hivatalos verzió

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Én ilyenkor arra gondolok eszükbe jut-e, hogy basszameg-ezt-most-nem-kellett-volna. Hogy nem jó kocsit loptak el. Loptak volna a 82éves józsibácsitól egy széthullott zsigulit, oszt legfeljebb picsogott volna az öreg pár napig, a rendõrök meg becsukták volna a mappát úgy ahogy van. De nem, ezek elviszik egy komplett csapat kocsiját, utána meg csodálkoznak rajta hogy érdekel valakit az ügy és sikeres a nyomozás.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Megvan(nak)

:shot:

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás

en sem vgyok rasszista, de cigokat utalom.
Raadasul ezek meg tok hulyek is voltak.
Az a baj, attol meg mi megszivtuk. Tudjuk, a busz mar betegeskedett, de milyen nagy haszna volt mikor a vb-k re vittuk vele ki a cuccokat, meg anno mkor megjartuk vele az orszagot, plus kulfoldet is.
Mar ez sincs tobbe.
RIP

:(
Ezek a rohadékok nem is tudják, hogy milyen kárt okoztak ezzel egy olyan társaságnak, aki egy olyan sportban versenyez, amiben elengedhetetlen nagyobb távokat utazni! Földet rájuk!

Igen, igen! Számunkra nem csak anyagi értéket képezett a busz... Bár nem sokat utaztam vele, de azért még nekem is szép emlékeim fûzõdnek hozzá!

Nem lesz már szétesõ busz, nem lesz mit betolni, nem kell kapaszkodni mert nincs lecsavarozva az üléssor, ne ébreszt föl többet a kipufogó "robbanása" és még sorolhatnám....

Igaz, hogy nem sokáig húzta volna már, de akkor sem így kellett volna "megválni" tõle.

Nem baj! hasznaltauto.hu-n van barkas 150ezeré!! az is megy:cool2: (remélhetõleg):hehe: Megnézném egyesületi színekben:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
:(
Ezek a rohadékok nem is tudják, hogy milyen kárt okoztak ezzel egy olyan társaságnak, aki egy olyan sportban versenyez, amiben elengedhetetlen nagyobb távokat utazni! Földet rájuk!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
en sem vgyok rasszista, de cigokat utalom.
Raadasul ezek meg tok hulyek is voltak.
Az a baj, attol meg mi megszivtuk. Tudjuk, a busz mar betegeskedett, de milyen nagy haszna volt mikor a vb-k re vittuk vele ki a cuccokat, meg anno mkor megjartuk vele az orszagot, plus kulfoldet is.
Mar ez sincs tobbe.
RIP