Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Ja, napsütés, száraz aszfalt!

Na végre!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Szólhattál volna, nem volt Nálad telefon?

Merthogy? Ha felhív, akkor 4x élvez el? Vagy Te is 2x? :rotfl:

Bocs... :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Úgy tûnik ez ma egy ilyen fenekes nap, én A határig tekertem ki Ipolytarnóc felé és a visszaúton defekteltem, persze se tömlõ se ragasztó készlet. Huszonkét kilcsit jöttem haza ráfon, a belsõ valamiért egy helyen összegyûrõdött egy gubicsá és ettõl másodpercenként kaptam egy ütést a fenekembe... Mit mondhatnék, kétszer elélveztem hazáig análisan...Feltöltött kép

Szólhattál volna, nem volt Nálad telefon?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Háttttttt... Október óta sok víz lefolyt az Agyván, azóta nem ültem biciklin. Ha négy szóban össze lehet foglalni a mai tekerés legfontosabb élményeit, akkor azt mondhatom: nagyon fáj a seggem! - És ehhez sem Nagy Petinek, sem Rónay Tominak (de még Renátának) sincsen köze, csak hogy a találgatásokat megelõzzem. :D

Úgy tûnik ez ma egy ilyen fenekes nap, én A határig tekertem ki Ipolytarnóc felé és a visszaúton defekteltem, persze se tömlõ se ragasztó készlet. Huszonkét kilcsit jöttem haza ráfon, a belsõ valamiért egy helyen összegyûrõdött egy gubicsá és ettõl másodpercenként kaptam egy ütést a fenekembe... Mit mondhatnék, kétszer elélveztem hazáig análisan...Feltöltött kép

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Alapos vagy, Bálna! :D:D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Háttttttt... Október óta sok víz lefolyt az Agyván, azóta nem ültem biciklin. Ha négy szóban össze lehet foglalni a mai tekerés legfontosabb élményeit, akkor azt mondhatom: nagyon fáj a seggem! - És ehhez sem Nagy Petinek, sem Rónay Tominak (de még Renátának) sincsen köze, csak hogy a találgatásokat megelõzzem. :D

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Legyél naprakész, olvasd a fórumot minden pillanatban, bazmeg

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
picit elobb kiderul benne lettem volna, ez van meek egyedül

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Na, akkor fél 2, bolt :)

Megyek!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Na, akkor fél 2, bolt :)

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

1-2 óra körül egy 30-as féleséggel megpróbálkozunk
Érdekel valakit?

Jó reggelt!
Én mennék (monti aszfalt gumival)!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
1-2 óra körül egy 30-as féleséggel megpróbálkozunk
Érdekel valakit?

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

Octopussy közben volt egy szar érzésem... csigaszemeimmel kinéztem az ablakon:slimak: 2centi friss hó... Télanyó takarodhatna már a halál f@szára...

Nálunk az út inkább korcsolyapályához hasonlít. Esett még a hóra valami ónos esõ-féle.

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
nejenekedhe

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

A legfontosabbat mindig elfelejtem...
Boldog Szülinapot Rena!!!:tort:

Köszönöm! :)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Octopussy közben volt egy szar érzésem... csigaszemeimmel kinéztem az ablakon:slimak: 2centi friss hó... Télanyó takarodhatna már a halál f@szára...

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

Országos elõrejelzés: (met.hu)
Várható idõjárás az ország területére vasárnap estig: Reggelig erõsen felhõs vagy borult lesz az ég, eleinte többfelé esõvel, záporral, majd nyugat felõl egyre kevesebb helyen várható csapadék; kezdetben esõ, majd havas esõ, hó. Vasárnap nyugat felõl felszakadozik a felhõzet, több órás napsütésre számíthatunk. Eleinte keleten még szórványosan havazás lehet, majd ott is megszûnik a csapadék. Az északnyugati, északi szél többfelé erõs, helyenként viharos lesz, vasárnap délutántól a szél délnyugatira fordul és mérséklõdik. A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet +1, -4, a legmagasabb nappali hõmérséklet vasárnap 3, 8 fok között alakul. - Hát ez nem tûnik túl biztatónak...

Ja, majd legfeljebb így::deszcz:megyünk bringázni.

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
A legfontosabbat mindig elfelejtem...
Boldog Szülinapot Rena!!!:tort:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Országos elõrejelzés: (met.hu)
Várható idõjárás az ország területére vasárnap estig: Reggelig erõsen felhõs vagy borult lesz az ég, eleinte többfelé esõvel, záporral, majd nyugat felõl egyre kevesebb helyen várható csapadék; kezdetben esõ, majd havas esõ, hó. Vasárnap nyugat felõl felszakadozik a felhõzet, több órás napsütésre számíthatunk. Eleinte keleten még szórványosan havazás lehet, majd ott is megszûnik a csapadék. Az északnyugati, északi szél többfelé erõs, helyenként viharos lesz, vasárnap délutántól a szél délnyugatira fordul és mérséklõdik. A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet +1, -4, a legmagasabb nappali hõmérséklet vasárnap 3, 8 fok között alakul. - Hát ez nem tûnik túl biztatónak...

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Reméljük! +3 - +8 fokot mond napközben, meg több órás napsütést. Úgy gondolom, hogy ha nem esik, már jó. Ma is kellemesnek mondható volt az idõ, szolgálatban már vastagnak tûnt a bõrdzseki. De ahogy lenni szokott: ha dolgozunk jó idõ van, ha nem dolgozunk és lehetne valamit kezdeni, akkor meg nem. Szóval bízok benne, hogy legalább nem esik és el lehet menni néhány km-re.