Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Volt erre egy bevett szokásom - belsõ ki, fû be... Bár tudom tél tájt necces ideális belsõhelyettesítõ füvet találni... de szóval mindegy mit teszel bele, kórót (egyszer a Ksyrium ES-t kórós bogáncs nemtudommivel tömtem ki, aztán szanaszét kúrta a praclimat a sok tüske szal este pihent a bohóc) hínárt, csak valami fogja a külsõt...

Fû az állat...volt idõ amikor azzal jártam nem tellett belsõre:D Nem tudtam egyenletesen beletenni és ütött... 1x Szuháról jöttem füves kerékkel:cool2:

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

1-2 óra körül egy 30-as féleséggel megpróbálkozunk
Érdekel valakit?

Ezt elbasztátok.... reggel 9kor már szántottam a vizet... +néztem Mátrakeresztest elmosta-e a zesõ:)
És még mindig cycloval járok ,de rosz :(
Rena mien kancsót adtak?:D... megyek érte majd valamikor, de hova?

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Teljesen rákattantam a sífutásra meg a biatlonra. Mármint csak nézni :) Most is épp.

Az figyelitek, hogy a lövészetnél szokták mutatni lassítva, ahogy becsapódik a célba a lövedék. Állat!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

egész hétvégén jöttek-mentek a vendégek (ugye, Szabi? :) )

ja, folyton beesik mindenféle jöttment... :D

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Bár tudom tél tájt necces ideális belsõhelyettesítõ füvet találni...

pl hó? :) Jó keményre tömve kafa lendkerék lenne...

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Nem tudtunk elõre nagyon tervezni az idióta idõjárás miatt, meg egész hétvégén jöttek-mentek a vendégek (ugye, Szabi? :) ), úgyhogy hirtelen felindulásból történt ez a mai biciklizés. Ha tudtam volna, elõbb felrakom az idõpontot.
Remélem azért még lesznek nagy közös tekerések, ha eljön végre a tavasz

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Szabi basszus felétek tényleg vannak száraz részek az úton (ha Tarnaszentmókus a felétek kategóriában van) de egy-két helyen azért katasztrofális átcsigásodások vannak. Rónabányáról meg lefelé... rock n roll:D

Dél felé mentem, elkerülendõ a hegyeket. Arra egy-két satnya átfolyástól eltekintve csontszáraz minden.

Bátor felé pl nem mertem menni. Arra pár éve a mostaninál kisebb hó olvadásakor beleért a cipõm a vízbe...

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Ezeket a buzulós dolgokat nem szeretem! :)
De örülök, hogy örülsz :D

Egyszerûen nem tudtam kihagyni, no. Bocs, písz :siema:

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Legyél naprakész, olvasd a fórumot minden pillanatban, bazmeg

Igazad van!1 órával indulás elõtti infóhoz tényleg minden pillanatban onlánynak kéne lenni. Mondjuk, ha elõzõ este fönn van az is kb naprakész.

Ja, napsütés, száraz aszfalt!

Na végre!

Nap itt is sütött, viszont meglepõdtem Hasznos után a víztározótól szakaszokban havas, letaposott jeges volt az út. Keresztes végéig kimentem, dzsóvót(slick gumi ellenére). Defektem nem volt, km-em még nincs, de a hátsórész ép maradt. blog off

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Volt erre egy bevett szokásom - belsõ ki, fû be... Bár tudom tél tájt necces ideális belsõhelyettesítõ füvet találni... de szóval mindegy mit teszel bele, kórót (egyszer a Ksyrium ES-t kórós bogáncs nemtudommivel tömtem ki, aztán szanaszét kúrta a praclimat a sok tüske szal este pihent a bohóc) hínárt, csak valami fogja a külsõt...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Akkor így jártál :P
Amúgy meg hátha én is tekertem volna egyet ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Volt nálam telefon, de úgy szocializálódtam, hogy vasárnap délután nem illik senkit zavarni sziesztája közben.Feltöltött kép Megérdemeltem az én hülyeségem volt én szoptam miatta, minek ebbe bárkit belekeverni.Feltöltött kép

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Szabi basszus felétek tényleg vannak száraz részek az úton (ha Tarnaszentmókus a felétek kategóriában van) de egy-két helyen azért katasztrofális átcsigásodások vannak. Rónabányáról meg lefelé... rock n roll:D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Jóvanna, értemén, szerintem akkoris jó poén volt :D

"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír"

Hol is olvastam ezt? :)

Ezeket a buzulós dolgokat nem szeretem! :)
De örülök, hogy örülsz :D

Én egyedül vagyok... :(

-=B.B.B.=-

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Szabi, ez elég gyenge poén volt. Mondjuk viszek Neki pótbelsõt, mert vagyok annyira rendes gyerek... Vagy autóval hazahozom biciklistõl.

Jóvanna, értemén, szerintem akkoris jó poén volt :D

"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír"

Hol is olvastam ezt? :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

TripleB tudod, POEN
En is mentem 2 orat, mar jobban forgott a labam mint mult hetvegen. Akkor ultem iden eloszor biciklin:-)
Valamit kene iden viritani Master 1ben.
Oregesen

Én is öregszem, ennek lehet biztos ezt betudni.
Master kat.?

Minek a telefon csak zaklatnak rajta ! Az hogy kelhet ha bajban vagy az nem annyira fontos ! Ezt már eygszer mondtam Takinak sieléskor ! Na meg arra is jó hogy esetleg másnak is tudhatsz segíteni ha el tud téged érni.
Most lehet hogy ez eszedbe jutott?

Van aki zaklat, van akinek örülök, hogy ha hív. Gondolom ezzel Te is így vagy! ;)
Volt már rá példa, hogy sajnos kórházba is kellett vinnem a biciklis társamat.

-=B.B.B.=-

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Szólhattál volna, nem volt Nálad telefon?

Minek a telefon csak zaklatnak rajta ! Az hogy kelhet ha bajban vagy az nem annyira fontos ! Ezt már eygszer mondtam Takinak sieléskor ! Na meg arra is jó hogy esetleg másnak is tudhatsz segíteni ha el tud téged érni.
Most lehet hogy ez eszedbe jutott?

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Octopussy közben volt egy szar érzésem... csigaszemeimmel kinéztem az ablakon:slimak: 2centi friss hó... Télanyó takarodhatna már a halál f@szára...

Ne siettesed én még szeretnék sielni !

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
TripleB tudod, POEN
En is mentem 2 orat, mar jobban forgott a labam mint mult hetvegen. Akkor ultem iden eloszor biciklin:-)
Valamit kene iden viritani Master 1ben.
Oregesen

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Szabi, ez elég gyenge poén volt. Mondjuk viszek Neki pótbelsõt, mert vagyok annyira rendes gyerek... Vagy autóval hazahozom biciklistõl.

-=B.B.B.=-