Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Itt hetek óta minden nap esik. Ma 11 óta folyamatosan zuhog. Por nem lesz.

Szilvásváradon ma is esett? Milyen a talaj?

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Szal, Olasz-kaputól bringával tudok tovább menni aszfalton Ellenõrzõ õrház, Nagymezõ, Csipkéskút, Jávorkút ill. Bánkút felé?

Pontosan.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

AdLaci!
Ezek szerint Te is jössz szurkolni! Te hogyan tervezed? Én kb 7.00 kor indulok Maconkáról bringával ( ha nem esik az esõ, ha közben elkap akkor bas..a+ ).

Még nem 100%, reggel döntöm el végleg, de ha olyan idõnek néz ki mint a mai akkor nem áztatom el magam. Én is 7 körül gondoltam indulni Bárkányból, de még változhat ez is.Ha úgy van, hogy mennék jobb lenne együtt, dobj légyszi egy telszámot, és megcsörrentelek reggel, hogy mi lesz.

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Szal, Olasz-kaputól bringával tudok tovább menni aszfalton Ellenõrzõ õrház, Nagymezõ, Csipkéskút, Jávorkút ill. Bánkút felé?

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Katonasíroktól lefelé is jó de itt csak rövid szakszokat látsz . Ez a cél elõtti utolsó kb 3-4 km
A teljes fölfelé az elején Bánkutig közös ebbõl kb 6 km aszfalt. De ha Adlaci is megy akkor õ mindent tud!

AdLaci!
Ezek szerint Te is jössz szurkolni! Te hogyan tervezed? Én kb 7.00 kor indulok Maconkáról bringával ( ha nem esik az esõ, ha közben elkap akkor bas..a+ ).

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Holnap elmegyek Szilvásváradra buzdítani. Hol van olyan szakasz, amit outival megközelíthetek és a teljes mezõnyt (mindhárom táv) láthatom? Tudom, hogy vannak szakaszok amikor országúton halad a mezõny, csak nem tudom hol. A honlapon feltett térképet pedig nincs türelmem böngészni, így aki tud segítsen!
T

Katonasíroktól lefelé is jó de itt csak rövid szakszokat látsz . Ez a cél elõtti utolsó kb 3-4 km
A teljes fölfelé az elején Bánkutig közös ebbõl kb 6 km aszfalt. De ha Adlaci is megy akkor õ mindent tud!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Itt hetek óta minden nap esik. Ma 11 óta folyamatosan zuhog. Por nem lesz.

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Szerintetek kezdjek el aggódni, ha már hétfõn átutaltam a pénzt a szilvásvárad maratonra, de még mindig csak a várólistán vagyok? Vagy ez nem jelent semmit?

Azon kezdj aggódni hogy minek neveztél ! Azért hogy megint visszatold a bringát Bánkútról mint tavaly ezért nem kel fizetni ezt bármikor megteheted ingyen.
Esõkabátot hozz !!!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Szerintem a Nagymezõ a Te helyed.

Kösz!
Ott leszek. HAJRÁ MINDENKINEK!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Holnap elmegyek Szilvásváradra buzdítani. Hol van olyan szakasz, amit outival megközelíthetek és a teljes mezõnyt (mindhárom táv) láthatom? Tudom, hogy vannak szakaszok amikor országúton halad a mezõny, csak nem tudom hol. A honlapon feltett térképet pedig nincs türelmem böngészni, így aki tud segítsen!
T

Estefelé egyeztethetnék, mert én is szeretnék legurulni!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

T

Szerintem a Nagymezõ a Te helyed.

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
T

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Igen Robi, már láttalak a BIG-en.
Örülük, hogy regisztráltál. (Majd a nevedet javítsd, mert most "Galcsik" néven vagy keresztnév nélkül.)

A listában megtalálod a BIG-eket. A legközelebbi szlovák BIG a Sedlo Certovica.

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Szerintetek kezdjek el aggódni, ha már hétfõn átutaltam a pénzt a szilvásvárad maratonra, de még mindig csak a várólistán vagyok? Vagy ez nem jelent semmit?

Nézd meg itt. Elfogadták a nevezésedet.
IX. Caprine Maraton Szilv

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Már nem kell segítened megtaláltam a listát a big oldalán.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Középtávos Master 2-es férfi nevezés eladó 3.500 Ft Tel: 20 468- 54-36 Szigeti Zoltán

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Na neee!!!
Elõször is: Ha valakivel elmegyek bicajozni, akkor igyekszem nem magára hagyni.
Másodszor: Írtam, hogy a "SAJÁT TEMPÓMBAN" mentem. Ha beálltam volna a sorba, akkor kidõltem volna.

Szívesen elmegyek Veled bringázni!

Megyek szloviba június elején 3 napra. Egyszer beregisztráltál a BIG-re engem. Érdekelne az Rimaszobat, losonc környékén merre tudnék elmenni pár csúcsra. Segítenél átküldenél pár helységnevet?

Elõre is köszi

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Tényleg nem kell aggódnod. Majd nézed a versenyt a lelátókról. :)

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Eddig kacérkodtam a gondolattal, hogy el kéne veled menni néha tekerni. Most már teljesen bizonyossággal mondom, hogy ez esélytelen.

Na neee!!!
Elõször is: Ha valakivel elmegyek bicajozni, akkor igyekszem nem magára hagyni.
Másodszor: Írtam, hogy a "SAJÁT TEMPÓMBAN" mentem. Ha beálltam volna a sorba, akkor kidõltem volna.

Szívesen elmegyek Veled bringázni!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Nem jelent semmit. De ha tudod, akkor juttasd fel a boltba az utalási igazolást holnap d.e. kb. 10-ig.