Itt hetek óta minden nap esik. Ma 11 óta folyamatosan zuhog. Por nem lesz.
Szilvásváradon ma is esett? Milyen a talaj?
Itt hetek óta minden nap esik. Ma 11 óta folyamatosan zuhog. Por nem lesz.
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Szal, Olasz-kaputól bringával tudok tovább menni aszfalton Ellenõrzõ õrház, Nagymezõ, Csipkéskút, Jávorkút ill. Bánkút felé?
Még nem 100%, reggel döntöm el végleg, de ha olyan idõnek néz ki mint a mai akkor nem áztatom el magam. Én is 7 körül gondoltam indulni Bárkányból, de még változhat ez is.Ha úgy van, hogy mennék jobb lenne együtt, dobj légyszi egy telszámot, és megcsörrentelek reggel, hogy mi lesz.AdLaci!
Ezek szerint Te is jössz szurkolni! Te hogyan tervezed? Én kb 7.00 kor indulok Maconkáról bringával ( ha nem esik az esõ, ha közben elkap akkor bas..a+ ).
AdLaci!Katonasíroktól lefelé is jó de itt csak rövid szakszokat látsz . Ez a cél elõtti utolsó kb 3-4 km
A teljes fölfelé az elején Bánkutig közös ebbõl kb 6 km aszfalt. De ha Adlaci is megy akkor õ mindent tud!
Katonasíroktól lefelé is jó de itt csak rövid szakszokat látsz . Ez a cél elõtti utolsó kb 3-4 kmHolnap elmegyek Szilvásváradra buzdítani. Hol van olyan szakasz, amit outival megközelíthetek és a teljes mezõnyt (mindhárom táv) láthatom? Tudom, hogy vannak szakaszok amikor országúton halad a mezõny, csak nem tudom hol. A honlapon feltett térképet pedig nincs türelmem böngészni, így aki tud segítsen!
T
Szerintetek kezdjek el aggódni, ha már hétfõn átutaltam a pénzt a szilvásvárad maratonra, de még mindig csak a várólistán vagyok? Vagy ez nem jelent semmit?
Estefelé egyeztethetnék, mert én is szeretnék legurulni!Holnap elmegyek Szilvásváradra buzdítani. Hol van olyan szakasz, amit outival megközelíthetek és a teljes mezõnyt (mindhárom táv) láthatom? Tudom, hogy vannak szakaszok amikor országúton halad a mezõny, csak nem tudom hol. A honlapon feltett térképet pedig nincs türelmem böngészni, így aki tud segítsen!
T
Holnap elmegyek Szilvásváradra buzdítani. Hol van olyan szakasz, amit outival megközelíthetek és a teljes mezõnyt (mindhárom táv) láthatom? Tudom, hogy vannak szakaszok amikor országúton halad a mezõny, csak nem tudom hol. A honlapon feltett térképet pedig nincs türelmem böngészni, így aki tud segítsen!
T
Szerintetek kezdjek el aggódni, ha már hétfõn átutaltam a pénzt a szilvásvárad maratonra, de még mindig csak a várólistán vagyok? Vagy ez nem jelent semmit?
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Na neee!!!
Elõször is: Ha valakivel elmegyek bicajozni, akkor igyekszem nem magára hagyni.
Másodszor: Írtam, hogy a "SAJÁT TEMPÓMBAN" mentem. Ha beálltam volna a sorba, akkor kidõltem volna.
Szívesen elmegyek Veled bringázni!
Na neee!!!Eddig kacérkodtam a gondolattal, hogy el kéne veled menni néha tekerni. Most már teljesen bizonyossággal mondom, hogy ez esélytelen.