Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Hi AdLac!
Vasárnap esõ mentesen sikerült tejesíteni a szilvási kört!

Akkor jó nagy malacod volt. Ha mentem volna én nem úsztam volna meg, vagy pont, hogy úsztam volna, ezt már soha nem tudom meg. Sajnálom is meg nem is. Jó volt a gyermekeimmel lenni gyereknapon.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Csonti! Maradjunk a 7 órás indulásnál! Egy kicsit sietünk, de lesz még idõ melegíteni is. Találkozó: szombat 07:00 Kisterenye, Repülõtér, Zöld-Sárga Liquigas Helikopter!
Szóval, én is most ájuldozom az idõpont változás miatt. 4-5 között indulnunk kell. Van jó oldala is: 14 órakor már élvezheted a gyõztesnek kijáró elismeréseket!

Talán a 70 év fölötti tolószékes, gyengénlátó mocsári teknõsök között összejönne... most nem vagyok olyan nagyon fitt...de majd meggyógyítom magam szombatra, aztán majd lessz valami :)

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Késõ van feküdjetek már le alukálni hónap meló 22:25

:JOGGING:

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Hi AdLac!
Vasárnap esõ mentesen sikerült tejesíteni a szilvási kört!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Nem tud valaki nélkülözni egy outi hátsó kereket 10-es Shimano sorral? Az enyémet felütöttem és a PELSO után fel szeretném küldeni Pestre egy kis "okos " javításra. Arra az idõre kellene egy kölcsön kerék, akár gumi nélkül is!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Helló GIN30!
Igen, ketten megyünk. Bálna, a vasárnapi városi bajnokság szervezésével lesz elfoglalva. Így keresünk egy megbízható sofõrt aki a neutrál kocsit vezeti! Nem kell egy évet várnod! Szerintem vagy olyan erõben, hogy most is bevállahatod ( még nincs késve )! Gyere Te is!!! Szerdán délután tudsz jönni tekerni ( ha az idõ is engedi)?

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Tamás!
Mégis csak ketten mentek? Bálnus nem kísér titeket?
Gyövõre má menek én is, azt megígérem. Meg rákéne venni Pityut is valahogy, hátha akkor vállalja valaki a neutrál kocsi vezetõjének szerepét.

Ja és grat mindenkinek a Szilvásvárad Maratonhoz!!!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Gerispecidoki!!!
Sok melód van mostanában???
Cókollak!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Kis meglepi jó hogy nem szombat reggel találják ki a rajtidõpontot... Azt hiszem a 7 órás indulás felejtõs :(
Pelso Kupa

Csonti! Maradjunk a 7 órás indulásnál! Egy kicsit sietünk, de lesz még idõ melegíteni is. Találkozó: szombat 07:00 Kisterenye, Repülõtér, Zöld-Sárga Liquigas Helikopter!
Szóval, én is most ájuldozom az idõpont változás miatt. 4-5 között indulnunk kell. Van jó oldala is: 14 órakor már élvezheted a gyõztesnek kijáró elismeréseket!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Kis meglepi jó hogy nem szombat reggel találják ki a rajtidõpontot... Azt hiszem a 7 órás indulás felejtõs :(
Pelso Kupa

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Grat én is a szilvásvárad marcizóknak!!
Valami beszámoló nem lessz???
Beszámolót akarok... :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Gratulálok a szilvás Maratont végig tekerõknek. Szép móka (munka ) volt!
A hosszútáv megúszta esõ nélkül? Bár akár esett akár nem, szerintem ott a végén már midegy volt!
Jó pihenést ( és takarítást)!

Meg úszta, mikor indultunk haza akkor esett.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Gratulálok a Szilvávárad maraton teljesítõinek, külön is a jó helyezést elérõknek, látom, vannak egy páran.
terveztem én is, hogy lemegyek szurkolni, de hát az egyéb elfoglaltságok miatt ez nem jött össze.
Hívnak a hegyek! :D

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Gratulálok a szilvás Maratont végig tekerõknek. Szép móka (munka ) volt!
A hosszútáv megúszta esõ nélkül? Bár akár esett akár nem, szerintem ott a végén már midegy volt!
Jó pihenést ( és takarítást)!

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

baz+ Csonti!

Szombat St-Szele-Péterke-Borsodnádazsd-Domaháza-no itt a hegytetõn két fa próbált kinyírni , lefelé ellepte a víz a középrészt kitépõzárazta a cipõt , 1 km körben villámok Zabar táblánál a fülünknek kedves hang szsszsszszss---- gumizás közben az átláthatatlan esõ átváltott jégre+szél+ kb 40perc állás után megfagytam . Mivel a villámlás elmúlt elidultam annyira didergett az álam meg a karom , hogy nem tudtam egyenesen haladni,felfelé Cereden kellemesen felmelegettem aztán gur haza 122km 143 átlag 175 max 2139kcal 4óra, és otthon vettem észre a defekt okát szép vágás a külsõn ajánlom a napomat Bern Reals-nak

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Na kíváncsi leszek a maraton beszámolókra, mostanában olyan nincs, hogy nem esik. De, ha ma nem is esett (ott), sár az biztos volt bõven. Mivel kicsit már unom az országúti aszfaltot, kisebb maraton félét csináltam ma. St Sugár út felõl Kisterenye irányába, na ott kaptam is ízelítõt a dagonyából, a sínek mellé kellett mennem, ott meg nem nagyon volt járható út, egy részen legalább is. Aztán valahogy leértem Bátonyba, Alsó-Katalin felõl fel a Mátrába, át Mátraalmás felé, ott legalább burkolt út van, aztán már az országúton haza. Még így is jó sáros lettem.
Hívnak a hegyek! :D

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Na, akkor hajrá!

A szarvaskõi gázlónál délután megnézem a hosszú távot. Az a legviccesebb rész monszunkor.

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Még nem 100%, reggel döntöm el végleg, de ha olyan idõnek néz ki mint a mai akkor nem áztatom el magam. Én is 7 körül gondoltam indulni Bárkányból, de még változhat ez is.Ha úgy van, hogy mennék jobb lenne együtt, dobj légyszi egy telszámot, és megcsörrentelek reggel, hogy mi lesz.

Tel: 20/3102267
Megnéztem az idokep.hu-n, most csak az ország É-NY-i csücske fölött van esõ felhõ ( Viszont köd az van). Bízom benne, hogy megúszhatnánk szárazon. Még most kezdem magam összerakni ( reggeli, pakolás (nem arc), stb ).
Hívj, ha döntöttél!
T

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Nos akkor holnap minden a legideálisabb lesz egy kis tavaszi tekerésre :) Kösz az infót.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Szilvásváradon ma is esett? Milyen a talaj?

Csak 11-tõl délutánig szakadt, talaj... az talán már nincs is!:)