Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Specialized Bicycle Components : S-Works Tarmac SL3 Frameset
Seatpost: 27.2 nem pedig 31.6...

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Így itat a Salgótarjáni HKE
Balaton Bike Fest

Következõ évi versenyre kérjük a Balatoni rendezõket, hogy szállást nevezést ingyen biztosítsanak.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Beszéltem Esztivel (õ a BalatonBikeFest fõszervezõ nõje)

Az XCO eredmények fent vannak már a honlapunkon, a maraton eredmények pedig legkésõbb péntek estig felkerülnek.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
csíííter bike
Bringa: Bombasztori: tech-dopping a Gir

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Bent lesz amit találtam Tomi...

Köszi! A hó végén jelentkezem érte! T

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Ne félj, én is csak azt énekeltem, hogy Nekemm a Balatonn a riviéééraa, meg ezt: YouTube - Kanye West - Gayfish [FULL LENGTH] [south park] [uncensored] Hó de unalmas a végére...

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Bocs Friz, elkurtuk!! A második sorban a harmadik kép vagy te!!!
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Héé Fritzi magad miért szégyenled???

/\/\/\ HegyiBringa.hu /\/\/\ - Keres
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás

Én arra lennék kiváncsi, hogy a sok külföldi vajon milyen véleménnyel hagyta el kishazánkat... Profitorientáció ide vagy oda, az egész egy adag szar volt...

Eszter mesélte, aki elég sokáig tartózkodott a higegkuti frissítõnél, hogy aki elsõ lett a hosszútávon bizonyos Wolfgang Mayer-t ki akarták zárni az ott tartózkodó bírók, mert nem állt meg a frissítõnél, hanem a segítõje menet közbe adta neki be a kulacsokat! Ez kb. olyan lehetett mint neked, amikor rád szóltak a rajtnál, hogy húzzd fel a mezen a zippzárt a 80 fok melegben. Vicc az egész!!! Ma felírták az Elit man és Elit Woman eredményeket a verseny honlapjára (részlegesen!) és elnézést kérnek a versenyzõktõl és a klubboktól! Asszem a reggeli székletem után ilyesmivel szoktam törölni...
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás

Mar - Csak tudod mikor szûk 5 órát rohadok körülötte, kezd a f@szom kilenni vele :D

Heyyy, T erre nagyon ráéreztél! Múlt pénteken (vagy már szombaton?) ezt próbáltam énekelni amikor egy kicsit "beSthol-oztunk" egy pizzériába, csak nem nagyon jutott eszembe a szöveg...
Emtébé Saltarján móóóre!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Bent lesz amit találtam Tomi...

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Még kiegészíteném magam hogy a véleményem egyértelmûbb legyen.
A verseny rajtja nem a rendezõk roszz rendezése miatt késett hanem miattunk- versenyzõk- miatt!
Mi nem neveztünk idõben nem vállaltuk be a nevezés idõjárás kockázatát és éltünk az elõnevezés adta kedvezõbb nevezési díjjal.
De mi lettünk volna a legjobban megsértõdve, ha leutazunk- esetleg több száz kilométerrõl- és közli a rendezõ hogy már nem lehet nevezni mert nincs rá idõ.
Az a baj hogy sokszor dolgokat csípõbõl elutasítunk leócskárolunk. Voltak pl "károgások" hogy nem leszz itatás azt sem tudni hol vannak az itató pontok stb.
A nagysátorban lévõ térképen szombaton reggel rajta volt az összes itató pont és tecnikai zóna helye. Olyan meg eddig az én általam látogatott versenyeken nem volt hogy a technikai zónában legyen belsõ , szerszám és olaj ha nem vittél magaddal e fontos kellékekbõl hogy tudd a vesrsenyt folytatni.
Amit viszont én is kifogásolok és a mi általunk rendezendõ illetve redezett versenyeken is szorgalmazni szoktam , az a NARRÁTOR tudása és szükségessége .
Ez itt is de a korábbi Szilvásvárad maratonon is kifogásolható volt. Ezt egy jó rendezõnek észre kéne venni !

Én arra lennék kiváncsi, hogy a sok külföldi vajon milyen véleménnyel hagyta el kishazánkat... Profitorientáció ide vagy oda, az egész egy adag szar volt...

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Három napja nem voltam internet közelben, de látom a helyzet nem sokat változott. Sajnos a bicajok pihentek, annál inkább volt sok gyaloglás, Borsodban végeztünk kárfelmérést napi 14 órában.
Hívnak a hegyek! :D

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
buckalakó
Feltöltött kép

6g-s kanyar
Feltöltött kép

Feltöltött kép

A többi kép itt:
/\/\/\ HegyiBringa.hu /\/\/\ - Keres

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Mar - Csak tudod mikor szûk 5 órát rohadok körülötte, kezd a f@szom kilenni vele :D

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Szalay Balázs nyerte a hétvégi tereprali kupafutamot!

Amit nem is csodálok, mert a kerékpárosok elég szépen szponzorálták a versenyzõt! (Aki nem tudná: Szalay "Dakaros" Balázs és sleppje szervezte a BalatonBikeFest-et!) A rendezést nem kommentálnám, akit esetleg még is érdekel az nézze meg a BBF fórum oldalát, ahol nagyrészt "károgást" olvashat a versenyzõk részérõl. Úgy gondolom, én már részt vettem annyi versenyen, hogy nagy meglepetések nem érhetnek, de mindig van valami újdonság, igaz nem pozitív, hanem negatív értelemben.
Nagyon jó kezdeményezésnek tartom ezt a fesztivált, amit szerintem a GardaBikeFest-rõl akarnak lekoppintani, amin egyszer már sikerült részt vennem. A két rendezvényt sajnos mégsem lehet összehasonlítani. Pedig amikor füreden sétálgattunk mondtam is a feleségemnek, hogy olyan mintha külföldön lennénk, nem csak azért mert az utak tele voltak mindenféle "knájtrájderekkel", hanem maga a környezet már nem a régi szoci képet mutatja.
Nagyon szép a Balaton és vidéke, szerintem aki ide jön nyaralni az biztos nem uncsizik, mert nincs elég látnivaló.
A legjobbnak én mégis csak a társaságot tartottam, ami az SHKE-s versenyzõk "kemény mag"-jából és családtagjaiból állt. 21-en voltunk a rendõrségi "ojjektum"-ban, ahol a szálásunk volt amit, Verebélyi Zsolonak köszönhetünk. Jó ötlet volt a pénteki leutazás Bálna részérõl, mert így élhettünk egy kis társasági életet is, nem csak a versenyre való készülõdésbõl állt a dolog.
Maga a verseny megint kimerítette az állat kínzás fogalmát, már ha a körülményeket vesszük figyelelmbe. Marhára meleg volt és a hosszútáv kb 70 %-a a nyílt napon zajlott, ami eléggé megviselte a versenyzõket (az XCO-n -bár én nem láttam- szerintem egy szál árnyékos rész sem volt!!!)
Már az év elején dohogtam magamban, hogy vajon miért kell négy kupafutamot tartani egymás után, amit így utólag tiszta hülyeségnek tartok. Még szerencse, hogy a szezon nyitó Bakony maraton a világvégi viszonyok miatt késõbbi idõpontban kerül megrendezésre, de így is három nem gyenge verseny volt egymást követõ hétvégén, ami ugye a szilvási "bemelegítéssel" kezdõdött, amit a Crosskovácsi követett, ami szintén nem volt egy magyar vágta, most meg ez a zsírégetõ hétvége! Meglátásom szerint elég lenne egy hónapban egy, max. két ilyen kaland túra, mert a sok élményt és fáradtságot így elég nehéz feldolgozni (és mi ugye nem vagyunk ProTour versenyzõk, akik ebbõl élnek, hanem szórakozni szeretnénk).
Több embertõl hallottam már azt az elképzelést, hogy a magyar versenyeket mellõzve és az erre költendõ pénzt összegyûjtve inkább meglátogatna egy külföldi rendezvényt, ami szerintem sem elhanyagolandó ötlet, viszont az elgondolkodtató, akkor mi lesz a hazai versenyszínvonallal ?
Maga a pálya nekem tetszett és ez az ami nekem fekszik, vagyis nem voltak meredek mászások ahová csak lábgörcsök árán tudom feltornászni tempóban a "zsírosbödön" testemet. Olyan országútis stílusú terepverseny volt (egy srácot láttam cyclocrossal, na azért ezt én nem vállaltam volna be) hosszú nyújtott emelkedõkkel, tempós lefelé száguldásokkal és meglepetésként leágazó utakkal. Volt olyan kanyar ahol az irányt jelzõ nyíl már a kifelé vezetõ íven volt, nem elötte és az a pár pocsolya ami az esõzések után maradt is tudott meglepetéseket okozni. Amúgy semmi nem hátráltatott a verseny közben (vagy kétszer azért rámjött a sétálási kényszer) és itt szeretném én is megköszönni a feleségemnek (aki a balcsi partján való ejtõzés helyett inkább a napon való ácsorgást vállasztotta) és a csapattársaknak a frissítést Hidegkúton. Hihetetlen erõt ad már csak az ismerõs arcok látványa is hátmég a buzdítás meg a törõdés az itató (vedelõ) pontokon! Mégegyszer köszi mindenkinek!!!
Eredményeket még sajnos nem tudok, lehet nem is lesznek... (?)

A haza úton volt még egy vicces jelenet: a belsõ sávban robogtunk az M7-en, amikor a szélsõ sávban megpillantottam egy piros cabriót, amit elsõ pillantásra egy boldogan lobogó fülû golden retriver vezetett ! Csak mikor elhajtottunk mellette láttuk meg, hogy az autó jobb kormányos és ott a gazdi is! :)
Emtébé Saltarján móóóre!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Ez a világ a pénzrõl szól !! Ebbõl a MTB sport sem húzhatja ki magát ! Mi - akik a tömeget adjuk ehhez és ezzel a szükségességét támasztjuk alá- idõnként felháborodunk, ha az általunk megszokottnál illetve elvártnál rosszabb rendezéssel találkozunk. De ne várjuk el senkitõl ,hogy egy ilyen volumenû rendezvényt megszervez és lebonyolít hobbiból illetve az MTB sport iránti rendíthetetlen szeretetébõl.
Ez is vállakozás ami profit érdekelt különben tönkre megy!
Ezzel persze nem a rendezõket szándékoztam védeni csak próbáltam kicsit reálisan megitélni a dolgokat.
Az egy más kérdés hogy rendezõ és rendezõ között van különbség!! Ez itt is megmutatkozott . Ugyan akkora nyereségggel de más rendezõi vénával nyilván színvonalasabb verseny renddezhetõ. Ennek a rendezõnek erre tellet.

Még kiegészíteném magam hogy a véleményem egyértelmûbb legyen.
A verseny rajtja nem a rendezõk roszz rendezése miatt késett hanem miattunk- versenyzõk- miatt!
Mi nem neveztünk idõben nem vállaltuk be a nevezés idõjárás kockázatát és éltünk az elõnevezés adta kedvezõbb nevezési díjjal.
De mi lettünk volna a legjobban megsértõdve, ha leutazunk- esetleg több száz kilométerrõl- és közli a rendezõ hogy már nem lehet nevezni mert nincs rá idõ.
Az a baj hogy sokszor dolgokat csípõbõl elutasítunk leócskárolunk. Voltak pl "károgások" hogy nem leszz itatás azt sem tudni hol vannak az itató pontok stb.
A nagysátorban lévõ térképen szombaton reggel rajta volt az összes itató pont és tecnikai zóna helye. Olyan meg eddig az én általam látogatott versenyeken nem volt hogy a technikai zónában legyen belsõ , szerszám és olaj ha nem vittél magaddal e fontos kellékekbõl hogy tudd a vesrsenyt folytatni.
Amit viszont én is kifogásolok és a mi általunk rendezendõ illetve redezett versenyeken is szorgalmazni szoktam , az a NARRÁTOR tudása és szükségessége .
Ez itt is de a korábbi Szilvásvárad maratonon is kifogásolható volt. Ezt egy jó rendezõnek észre kéne venni !

maranello

maranello

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

Nagyon szépen versenyeztél! Öröm volt nézni! Jó volt látni a profik között újra SHKE mezt! Mégegyszer gratulálok!

Köszi!
Jól esett mindenhonnan a szurkolás,jól nyomtátok a kisfaluban is, szûk utcákon jól hangzott a bíztatás! :)

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Ez a világ a pénzrõl szól !! Ebbõl a MTB sport sem húzhatja ki magát ! Mi - akik a tömeget adjuk ehhez és ezzel a szükségességét támasztjuk alá- idõnként felháborodunk, ha az általunk megszokottnál illetve elvártnál rosszabb rendezéssel találkozunk. De ne várjuk el senkitõl ,hogy egy ilyen volumenû rendezvényt megszervez és lebonyolít hobbiból illetve az MTB sport iránti rendíthetetlen szeretetébõl.
Ez is vállakozás ami profit érdekelt különben tönkre megy!
Ezzel persze nem a rendezõket szándékoztam védeni csak próbáltam kicsit reálisan megitélni a dolgokat.
Az egy más kérdés hogy rendezõ és rendezõ között van különbség!! Ez itt is megmutatkozott . Ugyan akkora nyereségggel de más rendezõi vénával nyilván színvonalasabb verseny renddezhetõ. Ennek a rendezõnek erre tellet.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Clint Eastwood után szabadon: két szervezõ létezik - az egyik jó versenyt akar, a másik sok pénzt...