Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Egy riport a Mesterrel...
http://drotszamar.bl...Pocsfoldi_Otto/

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Huszinak fájt a háta, egész veseny alatt ilyen gübbet volt! (De azért mégis csak dobogóra állhatott!!!)
http://kepkezelo.com...8fpl7x7eezk.jpg

Aztán a végére csak kiegyenesedett!
http://kepkezelo.com...b87iodzn4uc.jpg

Csonti kettedik!
http://kepkezelo.com...6mo6xaq5e7v.jpg

Ancsa átveszi a suskát a harmadik helyért! (Sajnos a Tacskónál nem álltunk meg, hogy sörrel ünnepelhessük...)
http://kepkezelo.com...syvuhut22oi.jpg
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
[B]Supercross - Ózd[B]

Szép idõ és jó verseny jellemezte ezt a mai szombatot!
Gondolom ezért is volt ennyi SHKE-s szurkoló (a teljesség igénye nélkül: Rácz Szabi + két lányka, Rákos Tomi + Aranka, Bajnóczi Misi + bringa, Rena, Kata) akiknek a szurkolását nagyon jó volt hallani! És akik ezt kagylózták: Fakukszy, Csonty, Gery, Kispaly, VéZsécy, Csõky, Huszy, Deszky, Beny, Ancsy és Zsócy (érdekesség, hogy mindenki neve y-ra végzõdik, mert egytõl-egyig SZTÁROK) Ja és volt még Szendy és a baráty-ja (sajnos az õ nevét nem tudom) Verpelétrõl! Bálna ma már a verseny elõtt feladta :) és inkább mikrofonba beszélgetett (napi jó cselekedete, hogy rakott be "depesmódot" a rajt elõtt!).
A pálya nem volt rossz, igaz a bejáráson volt egy-két rész ami nem tetszett, de a verseny hevében mindig le tudom küzdeni az akadályokat (többé-kevésbé). Az egyik "gázos" részen, volt is egy elég csúnya esés, ami mentõvel végzõdött! Koleszár Norbi a gyarmati srác esett el, igaz nem bénaságból, hanem eltört az elsõ villája (MERIDA!!!:)) egy meredek, csúszos, visszafordítós lefelén! Ez elõttem egy pár másodperccel történhetett, mert mikor odaértem, mondták a nézõk, hogy "lassan" és amikor lenéztem a "dombról" akkor húzták ki szegényt a pályáról, a fél arca csupa vér volt, én annyira megijedtem, hogy nem mertem csak letolni a bringát! Ettõl eltekintve szerintem jó verseny volt a majdnem teljesen sík pályán, amit egy-két saras felfelé-lefelé, egy dupla akadály és két lépcsõsor szinesített még.
A rajtnál vicces volt, hogy amikor beszólítottak és már a rajtvonal mögött álltunk, Zerge nyomakodott elõre és kérdezte a többieket, hogy benevezték-e (mert nem hallotta a nevét) és elõre kiabált Bálnának, hogy "akkó maj regisztrájjatok má". Mindenféle "fájör" nélkül elrajtoltunk és gondoltam, majd NagyPé-re teszem a kereket, de csak vagy négy-öt kanyarig láttam õt aztán már csak a derbi végén. Haladgattam a magam módján, Bencével elõzgettük egymást addig amíg a dupla akadálynál nem oldott ki a pedálja és be nem mutatott egy dupla leszúrt Rittbergert. Aztán õt is már csak a verseny végén láttam. Egyszer rámszólt egy "valaki", hogy BALRÓL egy olyan helyen ahol simán megfordulok egy busszal is, gondoltam ez hüüüülyeee és kicsit megnyomtam, már csak azért is, hogy ne neki legyen igaza :). Õt egyálltalán nem láttam a versenyen. Aztán elérkezett a lekörözésem (Buruczki, Szoba, megmég vagy hárman) miközben én is beértem egy srácot, aki hátrakiabált: -Te kivagy?
- Ja, eléggé!
- Nem úgy! Ki vagy? Versenyzõ???
- Nem bamme, bolhát kergetek!
És otthagytam. (Még egyszer hallottam, hogy valami olyasmit makog:" ... még akkor is megpróbálom ha az életem múlik raj...", de mint tudjuk, próbálkozni csak a kutya szokott! Bocs haver!!!)
Még Mátét kezdtem el üldözni, de sajnos (hál istennek!) vége lett az ámokfutásnak.

Sajnos minden eredményt nem tudok és, hogy klasszikust idézzek: "képek hamarosan..."
Emtébé Saltarján móóóre!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
köszi, megnézem gugli földön!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
YouTube - Chris Hoy loses to 'unknown' in Euro Elite track championships 2010 Poland

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
YouTube - Wielrennen - Theo Bos met 140 km per uur op Mallorca

Addig nézzétek ezt :) 140km/h :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Letiltotta a zenét a youtube és leszedtem majd átbaszom valahogy a youtubeot :@

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

He! Eztet meg ellopták...

C kategóriásak lehettek :D

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás

YouTube - SHKE IN ACTION 2010.wmv

He! Eztet meg ellopták...
Emtébé Saltarján móóóre!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
YouTube - SHKE IN ACTION 2010.wmv

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

csõtök
Salgó Hotelt fogom keresni valszeg, s Bátonyterenye felõl érkeznék Szo-n.
Merre hánya méterileg?

Somoskõújfalu felé kell tartanod, tehát átmész a városonon teljesen, s Somoskõújfalu központlában elfordulsz jobbra Salgóbánya felé. Onnan kb. 2,5 km Eresztvény, elõtte egy combos emelkedõ, Eresztvényben jobbra fordulsz, ott már ki van téve egy Salgó Hotel tábla, kb. 300 méter, s ott vagy.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
csõtök
Salgó Hotelt fogom keresni valszeg, s Bátonyterenye felõl érkeznék Szo-n.
Merre hánya méterileg?

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
The Cycle-Smart International 1: The First Run-up Was Shoulder To Shoulder., Photos | Cyclingnews.com

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Aha... Posted Image
Amúgy a ribik popsija alá én is egy S-Works SL3ast toltam volna, mégiscsak a kerékpározás alfája omegája...

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Gondolom azért, mert piros a fejed, mint a répa. Vagy csak elpirultál a póz miatt.
Hívnak a hegyek! :D

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Mi az a hegesztés??? Én csak nyomom mindig...
Emtébé Saltarján móóóre!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Ja! És Madonna is csak ilyen kis nyaffadt, hiába vannak róla szesszi fotók...

http://kepkezelo.com...gsvlyvzfrfn.jpg

Te Zsóci, mennyit hegesztettél a fotó elkészülte elõtt? :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Ja! És Madonna is csak ilyen kis nyaffadt, hiába vannak róla szesszi fotók...

http://kepkezelo.com...gsvlyvzfrfn.jpg
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás

Annak idején a Schwinn-Csepel reklámfotózásán méééé nem vótak ilyenek???
Sporthirado.hu

Barátom! Te csak kussoljál!!! Az asszonyra dobsz egy Speci vázat és 500 %!!!
Szerintem, nem csak szerintem!
Emtébé Saltarján móóóre!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Annak idején a Schwinn-Csepel reklámfotózásán méééé nem vótak ilyenek???
Sporthirado.hu