Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts

Egyébként ez a spinning, ez valami olyasmi, mint a teleszkóp?

Nem tudom hogy abba a csoportba kik járnak de vigyázz, hogy a lányok le ne pipáljanak !! A spinning egy olyan sport ahová kevés férfi jár ! Hogy miért ?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
... macskamentes táp ...

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts

Ja! Meg ilyesmi még az alkohol mentes sör, koffein mentes kávé...

.... puncimentes nõ.....

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

Ja! Meg ilyesmi még az alkohol mentes sör, koffein mentes kávé...
Emtébé Saltarján móóóre!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Nándi! Cipõ ügyben sikerült megtudni valamit?

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

SÁNDOR CSABI A SZTÁR:YouTube - We No Speak Americano funny dance

Óbazmeg... :D

Azé' beszélhetnénk arról is, h miért keresgélsz ilyen videókat a jútyúkon... :P

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Szaztok!
Csak egy ötlet! Nem tudom, ki mit tervez szilveszterre, de nem csinálunk egy shke-s szilveszteri bulit???
Én személy szerint fel tudom ajánlani a szuhai 7végi kecót... (bár ezt anyukáméknak még adagoltam be) :)

+2

Adagold!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Szia Mátéka!
Számom: 20/3102267 természetesen ez kódolt üzenet, de Te tudod a helyes sorrendet. Tudodddd!!!!
Hogyan megyünk oda?: én ott leszek, hisz Tarjánban dolgozok. Hazafelé már tudunk együtt jönni, autóval leszek.
Mi kell hozzá: ruha, törölközõ, víz és öccáz forint ( ahogyan azt kökénynorbert mondaná).
Mennyiért?: lsd fent.
T

AIS!
Akkor be vagy Te is jelentve. Az ár nem 500,-, hanem 700,- ( a bérleteseknek 500,- ).
Ja, és amit Mjanos írt...
T

KIS SUTTYÓ

KIS SUTTYÓ

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Van hasonlóság de nem én vagyok a fredaster!!
FEN A FÁN!!!!

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 posts
SÁNDOR CSABI A SZTÁR:YouTube - We No Speak Americano funny dance

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts

Szia Mátéka!
Számom: 20/3102267 természetesen ez kódolt üzenet, de Te tudod a helyes sorrendet. Tudodddd!!!!
Hogyan megyünk oda?: én ott leszek, hisz Tarjánban dolgozok. Hazafelé már tudunk együtt jönni, autóval leszek.
Mi kell hozzá: ruha, törölközõ, víz és öccáz forint ( ahogyan azt kökénynorbert mondaná).
T

Bocs hogy bele szólok!
Vigyél egy tenisz cipõ szerûséget amiben tekersz ,ne az utcai legyen. Rövid vagy térd alá érõ pl futó nadrágot . Nem kell betétes bicós nadrág mert itt nem kell illetve lehet a bicón ülni , csak amíg pihensz ekkor meg nem töri fel a fenekedet . pólót , pulzus mérõt , vizet , akaratot ! Jó tekerést !!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Hello
szivesen kipróbálnám akkor ezt a spinninget.
A hétfõ 5 óra nekem tökéletes. csak nem tudom a számodat Tomi, meg a hogyan megyünk kérdésre is választ szeretnék, meg hogy mi kell oda, és mennyiért.

Mátéka

Szia Mátéka!
T

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Hello
szivesen kipróbálnám akkor ezt a spinninget.
A hétfõ 5 óra nekem tökéletes. csak nem tudom a számodat Tomi, meg a hogyan megyünk kérdésre is választ szeretnék, meg hogy mi kell oda, és mennyiért.

Mátéka

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
AIS, és a többiek!
Hétfõn ( 2010.12.13 ) 17.00-ra van még szabad hely a KEYO-ban spinningre!
Akit érdekel az jelentkezzen be ( 20/8013456), vagy jelezze nekem!
Én bejelentkeztem!
T

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Szaztok!
Csak egy ötlet! Nem tudom, ki mit tervez szilveszterre, de nem csinálunk egy shke-s szilveszteri bulit???
Én személy szerint fel tudom ajánlani a szuhai 7végi kecót... (bár ezt anyukáméknak még adagoltam be) :)

T kulcs! Nem szabad ilyen csúnyán beszélni a lyányokról!!!

lájkolom:) + hívjuk meg a Gyömrõi mazsorettes csajokat

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Itt a gyarmati video, ez is naggggyon ottvan!!! Hihetetlen királyság!!! :)

YouTube - Palóc Superprestige IV

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
[quote name='mjanos']Talán lehet hogy nem a Te írásodra kellt volna válaszolnom hanem R Tmásnak , de már így sikerült, gondoldm nem haragszol meg érte!!
Mint az egyik törzs tag spinninges leírom amit a Salgótarjáni Spinninghelyzetrõl tapasztaltamm illetve ami a véleményem :
A Quasimodoba jártunk már kb 2 éve természetesen csak télen ,hétfõn és szerdán. Zsuzsi volt a tréner ! Sajnos érdektelenség miatt ( oktatót is beleértve) az edzések elleposodtak. Kevesen jöttek és az edzõnek nem érte meg 3 embernek megtartani az edzést. Az érdektelenség miatt elõször a hétfõi idõpont megszünt. Többszöri próbálkozásra sem sikerült megfelelõ létszámot összehozni legalább a szerdai idõpontra és igy a szerdai "Zsuzsi" csoport is megszünt.
Ugyan ezen a két napon van egy másik csoport a quziban ahová elõre több hétre un. törzsvendégekkel a létszám ki van töltve.
Látva a helyzetet - más volt aktív tagokhoz hasonlón- én is átmentem kíváncsiságból a Keyoba.
Megállapítás : Már hamarabb kellet volna !! vasárnap kivételével minden nap van edzés 17 tõl és 18.30-tól a szombati idõpontot nem tudom . Mindig telt ház van . A délutáni erõsebb ! ( az edzõ hölgy igen pörgõs egyéniség jól csinálja teszik !) Természetesen az esti sem sétegalopp!! Én szerdán a 17 órásira pénteken az este fél 7 járok . 10 alkalmas bérlet 5000 Ft . A bicók extra jók !! Nem kell azzal ...

Köszi Mjanos!
Nos, Ais. Úgy gondolom, hogy fenti üzenet hûen, és hitelesen tükrözi a st-i spinning helyzetet. Hallom ám, hogy a PerfettoGym-bõl is vannak biztató ígéretek. Említette Évi, hogy már Te is jártál bent és beszélgettetek a spinning lehetõségérõl.
Én most a szabadidõvel vagyok hadilábon, de azt gondolom, hogy a jövõ héten hétfõn 17 órára kipróbálásból belevágok ( ha sikerül idõpontot kapni.)

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Szaztok!

T kulcs! Nem szabad ilyen csúnyán beszélni a lyányokról!!!

NA NA NA NA !

Vegre vmi jo otlet ;-)
En tamogatom!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

Szaztok!
Én személy szerint fel tudom ajánlani a szuhai 7végi kecót... (bár ezt anyukáméknak még adagoltam be)

He, Geri ez naccerû ötlet! Én támogatom a "Pálinka dal éneklése 2011-ig" címû prodzsektet.
Emtébé Saltarján móóóre!