Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
A hétvégi CX VK futamon ilyen arcpakolás volt a menõ !

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Szegény mosógép!
Emtébé Saltarján móóóre!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Szaztok!
Csak egy ötlet! Nem tudom, ki mit tervez szilveszterre, de nem csinálunk egy shke-s szilveszteri bulit???
Én személy szerint fel tudom ajánlani a szuhai 7végi kecót... (bár ezt anyukáméknak még adagoltam be) :)

T kulcs! Nem szabad ilyen csúnyán beszélni a lyányokról!!!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Na ne értsd félre - de nem írhatok olyat nyilvános fórumon, hogy a Keyo-ba járó lányok 95%át halálba b@sznám - de a maradék 5%al is simán el lehetne maszatolni - reméltem már ismertek ennyire, na mind1. (Az oktató hölgy télleg kedves, volt osztálytársam megnézte õt belülrõl is, szóval nyugodtan hidd el, tudom kik járnak oda)

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

A Keyo-ba? Végigb@sznám mindet. Lapáttal tarkón PIFF PIFF PIFF. Na jó nem :)

Talán lehet hogy nem a Te írásodra kellt volna válaszolnom hanem R Tmásnak , de már így sikerült, gondoldm nem haragszol meg érte!!
Mint az egyik törzs tag spinninges leírom amit a Salgótarjáni Spinninghelyzetrõl tapasztaltamm illetve ami a véleményem :
A Quasimodoba jártunk már kb 2 éve természetesen csak télen ,hétfõn és szerdán. Zsuzsi volt a tréner ! Sajnos érdektelenség miatt ( oktatót is beleértve) az edzések elleposodtak. Kevesen jöttek és az edzõnek nem érte meg 3 embernek megtartani az edzést. Az érdektelenség miatt elõször a hétfõi idõpont megszünt. Többszöri próbálkozásra sem sikerült megfelelõ létszámot összehozni legalább a szerdai idõpontra és igy a szerdai "Zsuzsi" csoport is megszünt.
Ugyan ezen a két napon van egy másik csoport a quziban ahová elõre több hétre un. törzsvendégekkel a létszám ki van töltve.
Látva a helyzetet - más volt aktív tagokhoz hasonlón- én is átmentem kíváncsiságból a Keyoba.
Megállapítás : Már hamarabb kellet volna !! vasárnap kivételével minden nap van edzés 17 tõl és 18.30-tól a szombati idõpontot nem tudom . Mindig telt ház van . A délutáni erõsebb ! ( az edzõ hölgy igen pörgõs egyéniség jól csinálja teszik !) Természetesen az esti sem sétegalopp!! Én szerdán a 17 órásira pénteken az este fél 7 járok . 10 alkalmas bérlet 5000 Ft . A bicók extra jók !! Nem kell azzal foglalkoznod mint quaziban hogy ha nem vagy ott idõben akkor csak szart kapsz és azon kell tekerned, természetesen az ár ott is ennyi volt. Egy kis hibája van hogy a helység a 11 bicónak kicsi !! viszont a társaság és a hely annál kedvesebb !! Az edzésre elõre kell bejelentkezni -akár több hétre is- mert mint írtam mindig teltház van . Ha létszám fölött vagy akkor is érdemes bejelentkezni, mert aki jelentkezett köteles az edzésnapon 12 ig jelezni sms ben ha nem megy, és ekkor a lányok a következõ jelentkezõnek küldnek sms hogy van szabad hely . 3 hete járok ide nekem tetszik ! Ajánlom !
A MEGJEGYZÉSED feltehetõen a résztveõk ismerete nélkül fogalmazódott meg ! Mielõtt véleményt alkotsz gyõzõdj meg kik járnak oda !!

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás
Te Ais ,úgy nézel ki a képen mint George Michael

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
na a 16 perces kör az mindenbizonnyal 2 kör csak nem csipogott a chipem mert azért olyan lassú csak nem vagyok:)
vagy ha igen akkor a második köröm igen jó lett:))))
A 4. meg az amiben pitty potty ledaráltam a technikát.:)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
A Keyo-ba? Végigb@sznám mindet. Lapáttal tarkón PIFF PIFF PIFF. Na jó nem :)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Ne biciklizzetek mááá olyan sokat !!!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

hello bello,
Most néztem vagy is nem, hanem most vettem észre az eredménylistán hogy az elsõ köröm több mint 16 perc lett Balassagyarmaton :) :)
Azért kicsit gyorsabbnak tûnt belûlrõl, de biztosan csak az izgalom tette pörgõssé a dolgokat.
A jobb oldalam nekem is meg a Giant-omnak is megsínylette a szombatot, de oda se rá se mert meggyógyút:) Jó lett volna ha tudom folytatni mert éreztrem hogy meglehet a Barényi gyerek.
Ebédnél elmondta, hogy már alig bírt mögöttem jönni az ötödik körében (én a 4.-et tapostam), csak szerencséjére elestem:)

Hi! Az látszik, hogy jó erõben vagy. De az, hogy van, hogy összesen 2 köröd van az eredménylistán, és Te 4. körrõl írsz? Vagy a 16 perces köröd mindjárt 3 volt? Wow. Az nagyon jóóóó!
Más: ütöm a vasat; a spinningel kapcsolatosan.
Amit eddig tudok: Quasimodo-ban minden nap 17.00 és 18.30-kor van edzés. A 18.30-as általában már törzstagokkal telített. A korábbiról egyenlõre nincs infó.
Nánditól megtudva: a Keyo-ban jobbak a "bringák". Ám ott egyenlõre nem tudom az idõpontokat.
Arra már biztos nincs esély, hogy Bátonyba, vagy Terenyére "kérjünk" spinning bringát, mert most mind hadba van állítva!
Ergo: most Mohamednek kell menni a hegyhez!

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
hello bello,
Most néztem vagy is nem, hanem most vettem észre az eredménylistán hogy az elsõ köröm több mint 16 perc lett Balassagyarmaton :) :)
Azért kicsit gyorsabbnak tûnt belûlrõl, de biztosan csak az izgalom tette pörgõssé a dolgokat.
A jobb oldalam nekem is meg a Giant-omnak is megsínylette a szombatot, de oda se rá se mert meggyógyút:) Jó lett volna ha tudom folytatni mert éreztrem hogy meglehet a Barényi gyerek.
Ebédnél elmondta, hogy már alig bírt mögöttem jönni az ötödik körében (én a 4.-et tapostam), csak szerencséjére elestem:)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Egy örökzöld a gyermekeknek :) YouTube - Prosectura - Karácsony

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Ha nem késõ akkor holnap megmondom !

Már megvan, köszönöm!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Palóc CX Bégyarmat

Beszámoló.

Jó verseny volt!

Képek.

Miszter Amatõr rápihen.
http://kepkezelo.com...tidbjgzbufh.jpg

Eztet a Cápafijút me sose érem utó!
http://kepkezelo.com...rpden7yqc87.jpg

Az Ipoly az egekben, ezek meg itt pocskolják a vizet! (ja, és közben három ház is leégett)
http://kepkezelo.com...asav7xl9rue.jpg
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Szabi! (Mr. Transporter)

Ha van egy kis idõd, itt egy kis csemege. (asszem régebben beszélgettünk róla)

cyclephotos: cx Archives
Emtébé Saltarján móóóre!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Segítség kellene!

Az SBTC-pálya parkolójának GPS koordinátáit nem tudja valaki megmondani???

Ha nem késõ akkor holnap megmondom !

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ezúttal is gratulálok a krosszos versenyzõknek. Sajna, kisebb meghûlés miatt szobafogság volt a hétvégén, így a tv-ben néztem a téli sportokat.
Most meg a hírekben olvasom az olasz kerékpáros gázolást, ez nagyon sokkoló.
Hívnak a hegyek! :D

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás

Hááát, ezt lehet, hogy nem a gyerekekkel kellett volna megnézni elsõre :)

Gratulálok a mai versenyzõknek, jól nyomtatátok fiúk!!!

bocsi!
elfelejtettem a 18as karikát kitenni!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Ezt meg lehet nekik is :) YouTube - Disco Express - Számcsengõ System

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Hááát, ezt lehet, hogy nem a gyerekekkel kellett volna megnézni elsõre :)

Gratulálok a mai versenyzõknek, jól nyomtatátok fiúk!!!

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás
bocs a lényeg lemaradt:YouTube - Kovbojok - Télapó