Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2010. december 08. - 18:08
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Szegény mosógép!
Írta 2010. december 08. - 17:35
Csak egy ötlet! Nem tudom, ki mit tervez szilveszterre, de nem csinálunk egy shke-s szilveszteri bulit???
Én személy szerint fel tudom ajánlani a szuhai 7végi kecót... (bár ezt anyukáméknak még adagoltam be)
T kulcs! Nem szabad ilyen csúnyán beszélni a lyányokról!!!
Írta 2010. december 08. - 01:01
Írta 2010. december 07. - 22:38
A Keyo-ba? Végigb@sznám mindet. Lapáttal tarkón PIFF PIFF PIFF. Na jó nem
Talán lehet hogy nem a Te írásodra kellt volna válaszolnom hanem R Tmásnak , de már így sikerült, gondoldm nem haragszol meg érte!!
Mint az egyik törzs tag spinninges leírom amit a Salgótarjáni Spinninghelyzetrõl tapasztaltamm illetve ami a véleményem :
A Quasimodoba jártunk már kb 2 éve természetesen csak télen ,hétfõn és szerdán. Zsuzsi volt a tréner ! Sajnos érdektelenség miatt ( oktatót is beleértve) az edzések elleposodtak. Kevesen jöttek és az edzõnek nem érte meg 3 embernek megtartani az edzést. Az érdektelenség miatt elõször a hétfõi idõpont megszünt. Többszöri próbálkozásra sem sikerült megfelelõ létszámot összehozni legalább a szerdai idõpontra és igy a szerdai "Zsuzsi" csoport is megszünt.
Ugyan ezen a két napon van egy másik csoport a quziban ahová elõre több hétre un. törzsvendégekkel a létszám ki van töltve.
Látva a helyzetet - más volt aktív tagokhoz hasonlón- én is átmentem kíváncsiságból a Keyoba.
Megállapítás : Már hamarabb kellet volna !! vasárnap kivételével minden nap van edzés 17 tõl és 18.30-tól a szombati idõpontot nem tudom . Mindig telt ház van . A délutáni erõsebb ! ( az edzõ hölgy igen pörgõs egyéniség jól csinálja teszik !) Természetesen az esti sem sétegalopp!! Én szerdán a 17 órásira pénteken az este fél 7 járok . 10 alkalmas bérlet 5000 Ft . A bicók extra jók !! Nem kell azzal foglalkoznod mint quaziban hogy ha nem vagy ott idõben akkor csak szart kapsz és azon kell tekerned, természetesen az ár ott is ennyi volt. Egy kis hibája van hogy a helység a 11 bicónak kicsi !! viszont a társaság és a hely annál kedvesebb !! Az edzésre elõre kell bejelentkezni -akár több hétre is- mert mint írtam mindig teltház van . Ha létszám fölött vagy akkor is érdemes bejelentkezni, mert aki jelentkezett köteles az edzésnapon 12 ig jelezni sms ben ha nem megy, és ekkor a lányok a következõ jelentkezõnek küldnek sms hogy van szabad hely . 3 hete járok ide nekem tetszik ! Ajánlom !
A MEGJEGYZÉSED feltehetõen a résztveõk ismerete nélkül fogalmazódott meg ! Mielõtt véleményt alkotsz gyõzõdj meg kik járnak oda !!
Írta 2010. december 07. - 19:01
Írta 2010. december 07. - 16:40
vagy ha igen akkor a második köröm igen jó lett:))))
A 4. meg az amiben pitty potty ledaráltam a technikát.
Írta 2010. december 07. - 02:56
Írta 2010. december 06. - 23:54
Írta 2010. december 06. - 21:08
hello bello,
Most néztem vagy is nem, hanem most vettem észre az eredménylistán hogy az elsõ köröm több mint 16 perc lett Balassagyarmaton
Azért kicsit gyorsabbnak tûnt belûlrõl, de biztosan csak az izgalom tette pörgõssé a dolgokat.
A jobb oldalam nekem is meg a Giant-omnak is megsínylette a szombatot, de oda se rá se mert meggyógyút:) Jó lett volna ha tudom folytatni mert éreztrem hogy meglehet a Barényi gyerek.
Ebédnél elmondta, hogy már alig bírt mögöttem jönni az ötödik körében (én a 4.-et tapostam), csak szerencséjére elestem:)
Hi! Az látszik, hogy jó erõben vagy. De az, hogy van, hogy összesen 2 köröd van az eredménylistán, és Te 4. körrõl írsz? Vagy a 16 perces köröd mindjárt 3 volt? Wow. Az nagyon jóóóó!
Más: ütöm a vasat; a spinningel kapcsolatosan.
Amit eddig tudok: Quasimodo-ban minden nap 17.00 és 18.30-kor van edzés. A 18.30-as általában már törzstagokkal telített. A korábbiról egyenlõre nincs infó.
Nánditól megtudva: a Keyo-ban jobbak a "bringák". Ám ott egyenlõre nem tudom az idõpontokat.
Arra már biztos nincs esély, hogy Bátonyba, vagy Terenyére "kérjünk" spinning bringát, mert most mind hadba van állítva!
Ergo: most Mohamednek kell menni a hegyhez!
Írta 2010. december 06. - 19:51
Most néztem vagy is nem, hanem most vettem észre az eredménylistán hogy az elsõ köröm több mint 16 perc lett Balassagyarmaton
Azért kicsit gyorsabbnak tûnt belûlrõl, de biztosan csak az izgalom tette pörgõssé a dolgokat.
A jobb oldalam nekem is meg a Giant-omnak is megsínylette a szombatot, de oda se rá se mert meggyógyút:) Jó lett volna ha tudom folytatni mert éreztrem hogy meglehet a Barényi gyerek.
Ebédnél elmondta, hogy már alig bírt mögöttem jönni az ötödik körében (én a 4.-et tapostam), csak szerencséjére elestem:)
Írta 2010. december 06. - 19:28
Írta 2010. december 06. - 08:01
Írta 2010. december 06. - 07:46
Beszámoló.
Jó verseny volt!
Képek.
Miszter Amatõr rápihen.
http://kepkezelo.com...tidbjgzbufh.jpg
Eztet a Cápafijút me sose érem utó!
http://kepkezelo.com...rpden7yqc87.jpg
Az Ipoly az egekben, ezek meg itt pocskolják a vizet! (ja, és közben három ház is leégett)
http://kepkezelo.com...asav7xl9rue.jpg
Írta 2010. december 06. - 07:19
Ha van egy kis idõd, itt egy kis csemege. (asszem régebben beszélgettünk róla)
cyclephotos: cx Archives
Írta 2010. december 05. - 21:53
Ha nem késõ akkor holnap megmondom !Segítség kellene!
Az SBTC-pálya parkolójának GPS koordinátáit nem tudja valaki megmondani???
Írta 2010. december 05. - 18:13
Most meg a hírekben olvasom az olasz kerékpáros gázolást, ez nagyon sokkoló.
Írta 2010. december 04. - 20:59
Hááát, ezt lehet, hogy nem a gyerekekkel kellett volna megnézni elsõre
Gratulálok a mai versenyzõknek, jól nyomtatátok fiúk!!!
bocsi!
elfelejtettem a 18as karikát kitenni!
Írta 2010. december 04. - 20:44
Írta 2010. december 04. - 19:24
Gratulálok a mai versenyzõknek, jól nyomtatátok fiúk!!!