Egyébként ez a spinning, ez valami olyasmi, mint a teleszkóp?
Nem tudom hogy abba a csoportba kik járnak de vigyázz, hogy a lányok le ne pipáljanak !! A spinning egy olyan sport ahová kevés férfi jár ! Hogy miért ?
Ja! Meg ilyesmi még az alkohol mentes sör, koffein mentes kávé...
SÁNDOR CSABI A SZTÁR:YouTube - We No Speak Americano funny dance
Szaztok!
Csak egy ötlet! Nem tudom, ki mit tervez szilveszterre, de nem csinálunk egy shke-s szilveszteri bulit???
Én személy szerint fel tudom ajánlani a szuhai 7végi kecót... (bár ezt anyukáméknak még adagoltam be)
AIS!Szia Mátéka!
Számom: 20/3102267 természetesen ez kódolt üzenet, de Te tudod a helyes sorrendet. Tudodddd!!!!
Hogyan megyünk oda?: én ott leszek, hisz Tarjánban dolgozok. Hazafelé már tudunk együtt jönni, autóval leszek.
Mi kell hozzá: ruha, törölközõ, víz és öccáz forint ( ahogyan azt kökénynorbert mondaná).
Mennyiért?: lsd fent.
T
Bocs hogy bele szólok!Szia Mátéka!
Számom: 20/3102267 természetesen ez kódolt üzenet, de Te tudod a helyes sorrendet. Tudodddd!!!!
Hogyan megyünk oda?: én ott leszek, hisz Tarjánban dolgozok. Hazafelé már tudunk együtt jönni, autóval leszek.
Mi kell hozzá: ruha, törölközõ, víz és öccáz forint ( ahogyan azt kökénynorbert mondaná).
Mennyiért?: lsd fent.
T
Hello
szivesen kipróbálnám akkor ezt a spinninget.
A hétfõ 5 óra nekem tökéletes. csak nem tudom a számodat Tomi, meg a hogyan megyünk kérdésre is választ szeretnék, meg hogy mi kell oda, és mennyiért.
Mátéka
Szaztok!
Csak egy ötlet! Nem tudom, ki mit tervez szilveszterre, de nem csinálunk egy shke-s szilveszteri bulit???
Én személy szerint fel tudom ajánlani a szuhai 7végi kecót... (bár ezt anyukáméknak még adagoltam be)
T kulcs! Nem szabad ilyen csúnyán beszélni a lyányokról!!!
Szaztok!
T kulcs! Nem szabad ilyen csúnyán beszélni a lyányokról!!!
Szaztok!