Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Posted 2010. December 23. - 19:36
meg sok locsolót
Ma már én is voltam 2 Tkupásat + Rónát + tegnap is... jó volt ujból kerózni
YouTube - 2/3 Fedde le Grand Sensation 2009 Amsterdam
Posted 2010. December 23. - 18:50
Éljenek az újdonsült nagybácsik!
Ma végre tudtam kicsit bicajozni, kimentem Salgóbányára, nem volt egy rekord idõ.
Magánnyugdíj vagy állami, Te mit választanál?
Posted 2010. December 23. - 18:37
Posted 2010. December 23. - 18:17
Posted 2010. December 22. - 23:03
Geri!
Neked, hogy sikerült a vasárnapi futás?
Jövõ héten szerdán, vagy csütörtökön nincs kedvetek egy síeléshez Szloviban?
Még nincs pontosan kiforrva, hogy mikor és hová, de ez a fõ csapásirány!
Már pénteken voltam Donovalyban, nagyon jó volt!
Szia Tomi!
A futóverseny sajnos nem sikerült túl jól. Az elsõ kör jól ment, de sajnos a második körre nagyon megfájdult a térdem, úgyhogy az utolsó lefelén már azt hittem sírva fakadok! A felnõttek között 6. lettem, ami az utolsó helyet jelenti!
Nagyon tuti lenne a szlovák sízés, de sajna dolgozom...
De valamelyik hétvégében benne lennék!
Posted 2010. December 22. - 21:49
Tomikám, én nem akarlak baszogatni, de amíg Te a "szobabiciklizést" szervezed (s aztán azt is lemondod) addig a bátyád hóba, fagyba, latyakba nyomja, ha kell, ha nem!
Ez, így van!
T
Posted 2010. December 22. - 17:31
Máté!
Hétfõ 17.00-ra bejelentkeztem én is!
T
Tomikám, én nem akarlak baszogatni, de amíg Te a "szobabiciklizést" szervezed (s aztán azt is lemondod) addig a bátyád hóba, fagyba, latyakba nyomja, ha kell, ha nem!
Posted 2010. December 21. - 19:49
Posted 2010. December 21. - 19:48
Neked, hogy sikerült a vasárnapi futás?
Jövõ héten szerdán, vagy csütörtökön nincs kedvetek egy síeléshez Szloviban?
Még nincs pontosan kiforrva, hogy mikor és hová, de ez a fõ csapásirány!
Már pénteken voltam Donovalyban, nagyon jó volt!
Posted 2010. December 20. - 22:54
Nagyon magas szintû értekezés az emektronos tûûrõl... :)
YouTube - Tûzbiztonság - nagyon LOL
Hogy van ehhez türelmed ? Illetve ,hogy lehet ilyet megtalálni ? Ez nekem már nagyon nehéz mûfaj
Posted 2010. December 20. - 11:55
Posted 2010. December 19. - 19:14
Utánna következõ 7-tõl már elkezdtem komolyabban készülni a jövõ évre. Melynek elsõ lépése a megfelelõ állóképesség megszerzéséhez a Téli Mátra gyõzelem lenne Igy Dec 5. étõl heti 5 x 1.5-2.5 órát futottam…3x 1.5 óra kondicionáló edzés mellett. Jövõ 7tõl még elkezdek görgõzni amíg az idõ nem javul.
Ma a Mátrai Szorospataki hegyi futóverseny elsõ állomásán voltunk és jó volt látni az elmúlt két hét eredményét. Annak ellenére h. nem álltam a helyzet magaslatán … (az utóbbi 60 órában kb 7.5 óra alvás nem éppen jó irányba mozdította az amúgy sem valami fényes formám ) Ezért eléggé meglepett amikor a célban több mint 2 perces elõnnyel érkeztem a 2. helyezettel szemben.
Az Én Pályám adatai: Két kis körbõl állt. összesen 12.2km és 330m szint, két hosszabb, + sok rövid meredek emelkedõvel. A pálya végig havas volt. Ez nagyban befolyásolta a haladást. Az erdõben lefelé volt 1 kis rock and roll a patakátkelésnél mindkétszer pocsolyába léptem
Az elsõ körben egybõl kb 500 m-nél meglószoltam a mezõnyt és mindjárt egyedül maradtam , de jöttek mögöttem 4-en is pár m-re. Igy megálltam és bevártam õket és együtt mentünk 1.5 km-ig. Ott tempót váltottam, de semmi lósz nem volt benne csak elkezdtem saját tempómban futni és cm-rõl cm-re szakadtam el tõlük.4.7 km-nél még láttam a 2. helyezettet kb 200m-re. De amikor lekanyarodtam a meredek lefelén benn az erdõben eléggé extrém körülmények fogadtak… De volt már rosszabb is …Óvatosan mentem mivel nem láttam a hó alá h egy földbucka vagy kõ vagy éppen jég van alatta. Ennek az lett az eredménye h a lefelé felénél azt láttam h. nagyon megközelített a késõbbbi 2. helyezett “futó” triatlonos . Ezért kicsit merészebben toltam a lefeléket utánna és sikerült is elszakadni. aztán kiértem az erdészeti útra és ugyanez a kis karika még1x onnantól csak növeltem az elõnyöm. Végül 00:51:46 -os idõvel 14.15 km/h-s átlaggal sikerült abszolválni a távot. Ami magamfajta Jetiktõl véleményem szerint Jóhféle Fõleg ha figyelembe vesszük elõzõ napi 1.5 órás alvást + nem éppen sportos életmódot Úgy érzem jó úton halad a felkészülésem a 2011-es szezonra. Csak ne lenne ennyire hideg
Többiek is remekül teljesítettek. Tomicsek és Soma nyertek, Dóri asszem 2., Hajzser 2. Tóth 3. Big P nyert, Big Pné is, és Szuhán “Ha elmúllik karácsony ” Attila is 2. lett a rövidebb távon. Többiekrõl sajnos még nem tudok
Sajnálom h. idõjárási viszonyok miatt, többen távol maradtak olyanok is, akik beleszólhattak volna a helyezések eldöntésébe.
Folyt. köv Jan 23.án 2. futammal.
Posted 2010. December 19. - 06:55
Posted 2010. December 17. - 18:27
AIS!
Helyzet jelentés: Be voltunk írva ( és a hangsúly a voltunk-on van) mindketten hétfõre. Ám nekem közbejött egy "váratlan " program ( egész évben erre vártam). Év végi záró buli.. Így részemrõl lemondva. Csak Te maradtál. Ennek fényében dönts!!! Lehet, hogy Mjanos is ott lesz, mert említette, hogy õ is átszervezte a programját!
T
Igen ! Igy fértem be hogy Te nem jössz ,mert szerdán még csak 1 hely volt hétfõre !
Posted 2010. December 16. - 22:35
Helyzet jelentés: Be voltunk írva ( és a hangsúly a voltunk-on van) mindketten hétfõre. Ám nekem közbejött egy "váratlan " program ( egész évben erre vártam). Év végi záró buli.. Így részemrõl lemondva. Csak Te maradtál. Ennek fényében dönts!!! Lehet, hogy Mjanos is ott lesz, mert említette, hogy õ is átszervezte a programját!
T
Posted 2010. December 16. - 17:23
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2010. December 16. - 08:28
Szia!Mennyi az annyi forintban?
Apróhirdetés: ingatlan, használt autó, állás | Expressz.hu | Apróhirdetés feladás ingyen Bejelentkezés
Aztán a többi megbeszélés kérdése.
Kibicnek tudod...en mar 15ert is eladom:)))))
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy