Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Énis Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!!
meg sok locsolót :D
Ma már én is voltam 2 Tkupásat + Rónát + tegnap is... jó volt ujból kerózni :)

YouTube - 2/3 Fedde le Grand Sensation 2009 Amsterdam

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Kellemes ünnepeket és boldog új évet mindenkinek!
Éljenek az újdonsült nagybácsik!
Ma végre tudtam kicsit bicajozni, kimentem Salgóbányára, nem volt egy rekord idõ.
Magánnyugdíj vagy állami, Te mit választanál?
Hívnak a hegyek! :D

toom

toom

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Boldog karácsonyt mindenkinek :-)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
YouTube - My Feelings For You - Fedde Le Grand vs Nirvana Back n Forth - Laidback Luke @ Rich's 10/15/10

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Geri!
Neked, hogy sikerült a vasárnapi futás?
Jövõ héten szerdán, vagy csütörtökön nincs kedvetek egy síeléshez Szloviban?
Még nincs pontosan kiforrva, hogy mikor és hová, de ez a fõ csapásirány!
Már pénteken voltam Donovalyban, nagyon jó volt!

Szia Tomi!
A futóverseny sajnos nem sikerült túl jól. Az elsõ kör jól ment, de sajnos a második körre nagyon megfájdult a térdem, úgyhogy az utolsó lefelén már azt hittem sírva fakadok! A felnõttek között 6. lettem, ami az utolsó helyet jelenti! :)
Nagyon tuti lenne a szlovák sízés, de sajna dolgozom...
De valamelyik hétvégében benne lennék!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Tomikám, én nem akarlak baszogatni, de amíg Te a "szobabiciklizést" szervezed (s aztán azt is lemondod) addig a bátyád hóba, fagyba, latyakba nyomja, ha kell, ha nem! :)

Ez, így van!
T

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

Máté!
Hétfõ 17.00-ra bejelentkeztem én is!

T

Tomikám, én nem akarlak baszogatni, de amíg Te a "szobabiciklizést" szervezed (s aztán azt is lemondod) addig a bátyád hóba, fagyba, latyakba nyomja, ha kell, ha nem! :)
Emtébé Saltarján móóóre!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Máté!
Hétfõ 17.00-ra bejelentkeztem én is!

T

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Geri!
Neked, hogy sikerült a vasárnapi futás?
Jövõ héten szerdán, vagy csütörtökön nincs kedvetek egy síeléshez Szloviban?
Még nincs pontosan kiforrva, hogy mikor és hová, de ez a fõ csapásirány!
Már pénteken voltam Donovalyban, nagyon jó volt!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts

Nagyon magas szintû értekezés az emektronos tûûrõl... :):)
YouTube - Tûzbiztonság - nagyon LOL

Hogy van ehhez türelmed ? Illetve ,hogy lehet ilyet megtalálni ? Ez nekem már nagyon nehéz mûfaj

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Nagyon magas szintû értekezés az emektronos tûûrõl... :):)
YouTube - Tûzbiztonság - nagyon LOL

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Hááát december 4.-ei CX, a Palóccross katasztrófálisan sikerült. Hóolvadás latyak + sár fogadott minket a pályán. Van akiknek ez kedvezett van akiknek kevésbbé…Én sajnos az utóbbiak közé tartoztam. Amatõrök között 5. helyen érkeztem :)

Utánna következõ 7-tõl már elkezdtem komolyabban készülni a jövõ évre. Melynek elsõ lépése a megfelelõ állóképesség megszerzéséhez a Téli Mátra gyõzelem lenne :) Igy Dec 5. étõl heti 5 x 1.5-2.5 órát futottam…3x 1.5 óra kondicionáló edzés mellett. Jövõ 7tõl még elkezdek görgõzni amíg az idõ nem javul.

Ma a Mátrai Szorospataki hegyi futóverseny elsõ állomásán voltunk és jó volt látni az elmúlt két hét eredményét. Annak ellenére h. nem álltam a helyzet magaslatán … (az utóbbi 60 órában kb 7.5 óra alvás nem éppen jó irányba mozdította az amúgy sem valami fényes formám :) ) Ezért eléggé meglepett amikor a célban több mint 2 perces elõnnyel érkeztem a 2. helyezettel szemben.

Az Én Pályám adatai: Két kis körbõl állt. összesen 12.2km és 330m szint, két hosszabb, + sok rövid meredek emelkedõvel. A pálya végig havas volt. Ez nagyban befolyásolta a haladást. Az erdõben lefelé volt 1 kis rock and roll a patakátkelésnél mindkétszer pocsolyába léptem :)

Az elsõ körben egybõl kb 500 m-nél meglószoltam a mezõnyt és mindjárt egyedül maradtam , de jöttek mögöttem 4-en is pár m-re. Igy megálltam és bevártam õket és együtt mentünk 1.5 km-ig. Ott tempót váltottam, de semmi lósz nem volt benne csak elkezdtem saját tempómban futni és cm-rõl cm-re szakadtam el tõlük.4.7 km-nél még láttam a 2. helyezettet kb 200m-re. De amikor lekanyarodtam a meredek lefelén benn az erdõben eléggé extrém körülmények fogadtak… De volt már rosszabb is :) …Óvatosan mentem mivel nem láttam a hó alá h egy földbucka vagy kõ vagy éppen jég van alatta. Ennek az lett az eredménye h a lefelé felénél azt láttam h. nagyon megközelített a késõbbbi 2. helyezett “futó” triatlonos . Ezért kicsit merészebben toltam a lefeléket utánna és sikerült is elszakadni. aztán kiértem az erdészeti útra és ugyanez a kis karika még1x onnantól csak növeltem az elõnyöm. Végül 00:51:46 -os idõvel 14.15 km/h-s átlaggal sikerült abszolválni a távot. Ami magamfajta Jetiktõl véleményem szerint Jóhféle :) Fõleg ha figyelembe vesszük elõzõ napi 1.5 órás alvást + nem éppen sportos életmódot :) Úgy érzem jó úton halad a felkészülésem a 2011-es szezonra. Csak ne lenne ennyire hideg :)

Többiek is remekül teljesítettek. Tomicsek és Soma nyertek, Dóri asszem 2., Hajzser 2. Tóth 3. Big P nyert, Big Pné is, és Szuhán “Ha elmúllik karácsony ” Attila is 2. lett a rövidebb távon. Többiekrõl sajnos még nem tudok :(

Sajnálom h. idõjárási viszonyok miatt, többen távol maradtak olyanok is, akik beleszólhattak volna a helyezések eldöntésébe.

Folyt. köv Jan 23.án 2. futammal.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
YouTube - Charlie: Jég dupla whiskyvel

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts

AIS!
Helyzet jelentés: Be voltunk írva ( és a hangsúly a voltunk-on van) mindketten hétfõre. Ám nekem közbejött egy "váratlan " program ( egész évben erre vártam). Év végi záró buli.. Így részemrõl lemondva. Csak Te maradtál. Ennek fényében dönts!!! Lehet, hogy Mjanos is ott lesz, mert említette, hogy õ is átszervezte a programját!

T

Igen ! Igy fértem be hogy Te nem jössz ,mert szerdán még csak 1 hely volt hétfõre !

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
AIS!
Helyzet jelentés: Be voltunk írva ( és a hangsúly a voltunk-on van) mindketten hétfõre. Ám nekem közbejött egy "váratlan " program ( egész évben erre vártam). Év végi záró buli.. Így részemrõl lemondva. Csak Te maradtál. Ennek fényében dönts!!! Lehet, hogy Mjanos is ott lesz, mert említette, hogy õ is átszervezte a programját!
T

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Pityu, miért szívatod szegény Mátét? :) Megadtam Neki a számodat, hogy beszéljetek telefon témában :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Mennyi az annyi forintban?:)

Szia!
Apróhirdetés: ingatlan, használt autó, állás | Expressz.hu | Apróhirdetés feladás ingyen Bejelentkezés
Aztán a többi megbeszélés kérdése. ;)

en mar 15ert is eladom:)))))

Kibicnek tudod... :P

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
csak h keppbe legyetek
YouTube - Wu Tang Clan "C.R.E.A.M."
ok azok
udv Janiba

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts

akarom mondani :
YouTube - Ol' Dirty Bastard-Brooklyn Zoo (Video)

Jól el beszélgettek !!

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
YouTube - Ol Dirty Bastard - The Stomp
csak h keppe legyel..