Sziasztok!
Ma végre valahára, hála a napistenhez elrebegett fohászoknak, ki tudtam próbálni az új bájszikölt!
Bár sajnos csak aszfalt lett a dologból, meg a végére egy régi, rossz makadám út, de azért a szûk 3 órás tekerés után így is széles vigyor kíséretében tértem haza!
A geometriát még szoknom kell, az elsõ pár kilométeren fészkelõdtem is elég rendesen. Fújnom kellett a hátsó
teleszkópos tagba, nyereg állítás, kormány állítás...
Letekertem Verpelétre - Kisnánától Dr. Szundy kíséretében - a Szundy családhoz, ahol Babi sütõtök levese új életet lehelt belém (ezer köszönet érte)... Kóla iszogatás, az élet nagy dolgainak megbeszélése, majd indulás vissza!
Sokáig nem tudtam eldönteni, hogy mért nem megy a bicikli! Aztán szomorúan konstatáltam, hogy nincs itt semmi baj, csak én vagyok elég gyenge!
Amit nehezen szoktam meg az új gépen, az a váltókar volt. Eddig XTR dual controlt használtam. Röhögtem magamon, amikor a váltásoknál elkezdtem nyomogatni lefelé, meg felfelé a fékkart, és furcsamód nem történik semmi!
A végén a makadám úton nagyon kijött a teljes telós bringa elõnye! Kb. 5-10 km/h-val biztos, hogy többel peneltem lefelé!
:)
:)
Várom már, hogy felszáradjon a Mátra, és ott is ki lehessen próbálni!