Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Posted 2011. May 24. - 21:32
Más: meghalt balesteben Xavier Tondó profi bringás, fura módon a garázskapu nyomta agyon.
Posted 2011. May 24. - 00:04
Szia ! Papp Zoli vagyok.Én neveztem a rövidre de nem tudok indulni mert lebetegedtem s már 1 hete nem tekerek, így nem is indulok. Ha érdekel hívj: 30-2563081
Üdv: Papp Zoli KARBONA
Szia!
Köszönöm szépen,de sajnos már nem aktuális de ha tudok rá vevõt okvetlenül szólok Neked!
Posted 2011. May 23. - 23:08
Kedves Takács Gábor!
Gratulálunk!
Az elsõ 30 kitöltõ között voltál, aki helyesen válaszolt kérdéseinkre, így jogot szereztél ahhoz, hogy tesztelhess egy Specialized kerékpárt a Maraton elõtt, szombaton.
Pár szó a túráról, mely két csoportban, vezetõkkel indul:
Regisztráció mindkét csoportnak: 2011. május 28. 9 óra
Túra idõtartama: kb. 1 óra 20 perc
Idõpont: 2011. május 28. 10 óra illetve 12 óra
hogy melyik csoportba kerültél be, a helyszínen megtudod
A túrához használt kerékpárok alapfelszereltsége egyszerû taposópedál. Akinek ettõl eltérõ igénye van, hozzon magával megfelelõ pedált.
Bukósisak használata a versenyhez már megszokott módon, itt is kötelezõ.
A túrán mindenki saját felelõsségére vesz részt.
A kerékpárok mûködését befolyásoló sérülés okozása esetén a túrázó vállalja annak következményét.
A túrán csak az vehet részt, aki:
megjelenik május 28-án 9 órakor a regisztrációnál
a túrára induláskor elhelyezi a szervezõknél lezárt borítékban fényképes igazolványát
Minden résztvevõ, aki letekeri a túrát Specialized ajándékkal mehet haza.
Posted 2011. May 23. - 21:06
Valakinek nincs véletlenül eladó Szilvásvárad maraton nevezése?
De csak rövid táv érdekelne!!! (nem saját részre kell)
Szia ! Papp Zoli vagyok.Én neveztem a rövidre de nem tudok indulni mert lebetegedtem s már 1 hete nem tekerek, így nem is indulok. Ha érdekel hívj: 30-2563081
Üdv: Papp Zoli KARBONA
Posted 2011. May 23. - 19:36
Huhh! Nagyon tetszett a dolog! Embert próbáló sportág ez is!
T, és megyek még ilyenekre!!! Levontam a tanulságot is! Máskor jobban kell figyelni! Dehát én voltam a hülye!
Gratulálok Marcinak is! Jól tolta neki! És õ nem nézte be a két kört!
Ügyesek vagytok!
Engem is, engem is.... VIGYETEK!!!!
Posted 2011. May 23. - 18:10
Így kell eztet csinányi, keményen, sosenéznihátra...
Posted 2011. May 22. - 20:43
Posted 2011. May 22. - 19:09
Tiszaújvárosba rendezték meg ma a Pelle Triatlon hétvégét, ahol Hárskúti Marcival próbáltunk kicsit belekóstolni a triatlon világába! Az idõ kegyes volt hozzánk, túlságosan is, majd 30 fok meleg fogadott bennünket. Gyorsan beneveztünk amatõr felnõtt kategóriába. Majd utána próbáltuk ellesni, hogyan csinálják a nagyok! 13.30-kor rajtoltunk, 750m-t kellett úszni elsõ etapnak. A rajtnál rácsodálkoztunk a mezõnyre, ugyanis az "amatõr" kifejezés kissé ledegradáló ezekre a fickókra, akik csak azért nem mennek elitbe, mert már nem tudnak "annyit" edzeni... Nem sikerült rendesen bemelegíteni, úgyhogy elég szar idõvel abszolváltam a 750m-t, 15perc 08másodperc. Aztán jött a bringa, ez már jobban feküdt, a 20 km alatt össze is szedtem 4 embert, majd jött a futás! A legfurább a váltás a triatlonban, megérkezel a bringázásból, és irány futni, az elsõ pár percben az embernek olyan érzése van, mintha nem tudná irányítani a lábait. Két kört kellett futni, mint utóbb kiderült, jöttem vissza az elsõ körrõl, és nézegettem, hogy hol a fenébe kell fordulni, jövök-jövök, és egyszer csak áthaladok a célvonalon... Na mondom, most akkor mi van??? Két kör, vagy nem??? Még a szpíker is bemondja, hogy 19. helyen végeztem, gratulál, nagyon szép volt! Hát, akkor ezek szerint vége van... leülök a fûbe, pillázok, lihegek, gondolkodok... Valami nem stimm, felnézek az órára 12 perc... Na, ennyi alatt tuti nem mentem 5 km-t. Kérdem az egyik rendezõt, hogy most akkor hány kört kellett menni, mire a válasz: kettõt! Kérdem, hogy hol kell megfordulni? Mire õ rámutat egy bójára... Na mondom f@sza! Akkor ennek lõttek, mert diszkvalifikálnak...
De sebaj! A lényeg, hogy ott voltunk, nagyon tetszett a dolog, élveztem, és megyek még ilyenekre!!! Levontam a tanulságot is! Máskor jobban kell figyelni! Dehát én voltam a hülye!
Gratulálok Marcinak is! Jól tolta neki! És õ nem nézte be a két kört!
Posted 2011. May 21. - 17:19
Rovidtávú Rozsnyói kerékpármaraton –40. évfolyami GOMOR TOUR
Rendezok: Rozsnyó város, Rozsnyói kerékpárklub
Idopont: 2011.augusztus 7 / vasárnap /
Verseny rajt: 11. órakor
Útvonal: 131 km/1699M/ ( Ro¾òava-Rudná-Rakovnica-Honce-©títnik-
Jel¹ava-Lubeník-Mokrá Lúka-Revúca-Muránska
Dlhá Lúka-Muráò-Telgárt-Dob¹inská ¥adová Jakyòa-
Stratená-Dob¹iná-Vlachovo-Goèovo-Gemerská
Poloma-Betliar-Ro¾òava )
Rajt: Rozsnyó-Kaltenecker sorozo ( Kassai kivezeto út )
Cél: Rozsnyó-Kaltenecker sorozo ( Kassai kivezeto út )
Kategóriák: 1. 18-29 A KATEGÓRIA
2. 30-39 B KATEGÓRIA
3. 40-49 C KATEGÓRIA
4. 50-59 D KATEGÓRIA
5. 60 felett E KATEGÓRIA
6. Noi Z KATEGÓRIA
Benevezés a versenyre: Lehetséges interneten keresztul:
bicykle-servis-sport vagy a rendezo postacímén:
Klub cyklistiky Ro¾òava, Nám. Baníkov 23, Ro¾òava 04801
e-mail: bicykle.servis@stonline.sk, info tel: +421(0)907101619
Benevezési díj: 2011.AUGUSTUS 2-ig: 15 Eur, a rajt napján: 20Eur,
bankszámlára 2170098353/0200, bankszámla fizetésel idéze
a személyi azonosítószámot.
Benevezés: 2011.08.6 17.00 órátol - 21.00 óraig (Kaltenecker sorozo)
2011.08.7 07.00 órátol - 10,30 óraig (Kaltenecker sorozo)
Információk: 2 frisito állomás az útvonalon, meleg étel a célban.Minden
versenyzo ajándekot kap a verseny rendezojétol és a szponzoroktól.
Egészségi bebiztosítás: Falck Záchranna a.s.
Szálláslehetoség: Obchodna Akademia Ro¾òava
Akademika Hronca 8
p.PaedDR.Viktor Bala¾
Tel:00421/058/7321481
email:balaz@oarv.edu.sk
Díjak: Pénz jutalom , elso három gyoztesének minden
kategóriába, elso három hegyi szakasz gyoztesének és elso három gyorsasági
szakasz gyoztesének a jutalmai ajándékok és serlegek lesznek, tobbi díjak
sorsolva lesznek a tombolában a verseny után. (1.díj MTB MERIDA )
Zárórendelkezések:
A verseny bármijen idojárás esetén végbemegy.
A versenyzok, edzok, dontobírók, tisztségviselok és nézok a saját
felelosségukre vehetnek részt a versenyen és be kell hogy tartsák
a 315/1996 Zb.számú rendeletet, rendorségi, rendezoi és dontobírói
utasításokat.
A versenyzoknél a bukósisak kotelezo
Tóth ©tefan
versenyigazgató
Posted 2011. May 20. - 16:52
Posted 2011. May 19. - 16:03
Posted 2011. May 18. - 21:25
Elküldtem neked privátba a srác telszámát üdv Des-ca
Posted 2011. May 18. - 21:17
Posted 2011. May 18. - 21:11
Tomnak bikemag apron olvastam tegnap hirdette valaki
Posted 2011. May 17. - 23:05
Ja, Gábor már feltette.
Posted 2011. May 17. - 12:55
Posted 2011. May 16. - 11:55
YouTube - B.I.G. day: Galyatetõ *3 - Magyarország / Hungary - kerékpártúra
Képek is vannak.
https://picasaweb.go...CPTR98_O0qGoLA#
https://picasaweb.go...IvZr5-mqLqj6wE#
Emberi számítások szerint a következõ - és egyben az idei év legnagyobb eseménye - a Salgótarjáni HKE túra szakágának, a jövõ kedden induló "Nepomuki zarándokút" lesz.
Posted 2011. May 15. - 18:53
Ma kiváló kerós idõnek távol nem mondható viszonyok fogadtak bennünket Esztergomban a Kínok Kínján.
Hogy Pista szavaival éljek mostanában a " Tingli tangli " edzések folynak. Ezek után nem vártam sokat magamtól egy ilyen nehéz dombokkal teli versenyen. Mivel nincsenek nagy hegyek, hanem sok kicsi rövid meredek 1-2 km-es van benne. Bemelegitést a verseny elején toltam elõtte ösz kb 10 kmt gurultam csak. Szerencsére nem kezdett be a mezõny elsõ 5 kmt kb 36-al tettük meg. Aztán ahogy befordultunk Dorog felé. Megõrült a mezõny síkon 55 alatt nem mentünk.Nem vagyok hegyimanó alkatú de már rendesen vártam a hegyet, hogy csökkenjen a tempó. Elsõ komolyabb lószt túléltem. a következõ emelkedõn viszont kaptam vagy 50 m-ert olyan 10-ed magammal és vagy 30-an elléptek. Aztán kocsisoron azt az 50 m-ert a lejtõben sikon könnyedén ledolgoztuk. 25 km-nél voltak komoly kanyarok amik nagyon veszélyesek voltak a vizes úton. Sikerült túlélni. De elkezdett szakadni az esõ. Szemüvegen az izzadtságtól nem láttam ki...igy levettem aztán meg az esõ zavart ...aztán 30 km nél egy sik részen 35-40-es tempónál buktak elõttem és dõlt az egész sor kb 15 ember és vagy 30-an pedig elléptek. Árokba landoltam és valaki még belém jött. Gyorsan felpattantam és kb 10-en indultunk az élmezõny után egyszerre. A keró úgy tûnnt semmi baja...annyi h kónuszra nehezen rakta le és karatyolt. Annak véltem h. meghajlott a konzol. Ettõl folytattam a versenyt. A fõmezõny a bukásnak köszönhetõen rögtön iramot váltott és megindult a lószparádé. Olyan 300m-re távolodott el a peloton. Elsült a lábam és sikerült otthagynom a bukott sort és 3 km-en 50-63 közötti tempóval felérni az élmezõnyre. Az utolsó 30 m-er volt a legkeményebb. szerencsére besegitett az Ora Hotels-os kisérõautó. Felértem aztán olyan tingli tangli tempónak tünnt a síkon 40-45 amit mentek.Rájöttem mire ez a nagy pihengetés...A-egonosak 1 m-ert se mentek. Elõl volt pár emberük szökésben és próbálták kontrollálni a mi bolyunkat. Szerencsére többen voltunk akik nem igy gondolkoztak és sikerült befogni az elõttünk lévõ sort...amiben már az UCI versenyekrõl hazalátogató Ora-hotelsesek is voltak. ugy éreztem már annyira nem lehetek rossz helyen. Lábaim kezdtek bemelegedni. és folyamatosan értünk fel az emberekre. Aztán 80 km-nél egy rövid meredek emelkedõn kistányéron hátul pedig 23 on voltam. Vagyis tettem volna és akkor szakadt le a hátsó váltóm ...feltehetõen a bukás miatt. nagyon feszült voltam. Mert tudtam h a tavalyi összetett gyõztes mögöttem volt. Háát ahogy sétáltam fel a dombra kiderült nem is kevéssel több mint 2 perccel. és Simon Balázs is több mint 6 percre jött. Ott összeszedtek. Végigmentünk a bukott sorokon autóval. Aztán a cél elõtt 10 km-el láttam h Zsoltival megtörtént ami 3 hete Hegyek Poklán is. Teljesen elékszült az erejével és Marci is utolérte. Ami azt jelenti h ha nincs gond a Tavaly év végi összetett 1-2.helyezettek elõtt érhettem volna célba ami nagyban hozzájárult volna az év végi jó eredményhez. Ezek után visszacsúszok az aktuális összetett 2. helyére. és következik egy olyan verseny ahol nagyon nehezen rúghatok labdába a nagyobb csapatokkal szemben hiszen 80 km teljesen sík verseny lessz... Háát igy néz ki egy napom ami akár jól is elsülhetett volna...
Posted 2011. May 15. - 11:11
Posted 2011. May 13. - 12:07
Innen Gyuribá, Vincze Gabi, Puskás Ali és én.Kik készülnek erre a túrára? - A Vidróczki túrát lehet kerékpárral megtenni?
Miden - eredetileg gyalogosoknak meghirdetett túra - kerékpáros teljesítése a rendezõi hozzáállástól függ. Javaslom, hogy keresd meg õket ez ügyben.