Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2011. május 30. - 18:14
Szilvásvárad Maraton 2011
Írta 2011. május 29. - 22:30
Én is rajta vagyok hééééé :-)YouTube - Erste Tour Gyömrõ 2011
Hajzsi celeb lett
Írta 2011. május 29. - 22:25
Írta 2011. május 29. - 22:24
Írta 2011. május 29. - 22:08
Lassú rajttal inditottunk 6 km-ig majd az éles rajtnál azonnal iramváltás. Síkon 50 a húzódáson át 40-el le is elég tempósan...aztán ugy gondoltam h lejtõbe síkon nekem menni kell ...próbáltam párszor szökni, sokszor mentünk sikon 50 felett jól éreztem magam síkon, végig elõl helyezkedtem. Csak Zsoltira figyeltem. Pár nem sikerült próbálkozás után szépen visszacsorogtam jó hátra...hogy ne fújja a Jetit a szél ...aztán forító után új erõre kaptam...volt 1 életképes elmenés is...mentem sikon kanyarban 63-al amikor felértem a 4 fõs szökevény sorra, de a kanyarba besokalltam. és nagyot kellett fékezni a szinte visszafordító kanyarban. Aztán elég sok erõt kivett belõlem a felérés a 4 fõre, de sikeredett. De valahogy nem állt össze a velem kiegészült így már 5 ember. és megfogtak 2 km-el késõbb. Oaaantól megint csak Zsoltira figyeltem, meg hogy kerüljem a bukásokat. 76 km-nél a dombon hátul helyezkedtem, és elég nagy munkába tellett mire az élmezõny közepébe visszaverekedtem magam, mivel már nagyon ment a helyezkedés. A körforgalom után az emelkedõn, belül az utolsó 2 km-en . Nagyon nem ment. Elég komoly erõfeszítésekbe tellett h 40-45 között felmenjek ott ahol tavaly 50-el mentünk fel...Majd az enyhén emelkedõ Hosszú célegyenesben is alig tudtam gyorsulni 55-el mentem. szerencsére h sokáig igy tempóból elõztem az embereket nem sprintbõl. Célba 4-5 mp hátrányban kb absz 30. helyen érkeztem kategóriában nem tudok még eredményt. De befutót követõen ahogy beszéltem zsoltival ott fedeztem fel h rúgózik a hátsó kerék, nem kicsit...kb 3 baar volt benne. valahol összeszedtem egy lassú defektet. Épp a befutóra eresztett le...szal még igy is szerencsésnek mondhatom magam
Jaah Gabi a fõmezõnnyel érkezett...Zsolti behúzta az F5 elsõ helyet absz 4!
Folyt Köv szombaton TDP
Írta 2011. május 29. - 21:39
Részemrõl a bemelegítés kicsit rövidre sikeredett. Aztán Rajt után egybõl elsõ emelkedõn éreztem h gondok lesznek mikor a dombtetõn 2 km-nél 28-as átlaggal jártam ...aztán lejtõ domb lejtõ domb váltották egymást. középtájt egy combosabb emelkedõ volt 18-al tudtam abszolválni. sikon viszont 46-55 között mentem a hátszélben hullámos terepen. 39.3-as átlaggal értem a forditóhoz. Visszafelé nagyon szenvedtem a szélben hullámokon...egyedül a lejtõk tetszettek...Ott belendül a 90 kg xD
Kategória 3. ABSZ. 7. helyet sikerült megszerezni. Nagyon nem vagyok elégedett magammal...De ezekkel az edzésekkel amiket csinálok már nem is számíthatok semmi jóra Majd 2028-ban F38-ban
Zsóci is jól ment. Legalábbis amikor szembe jött jónak tünnt a tempó amivel közlekedett síkon
Jó kis verseny volt...kár h volt benne hegy
Írta 2011. május 29. - 21:21
Írta 2011. május 29. - 19:08
Sziasztok!
Friz-nek és Rákos Tominak üzenem ezúton is, hogy átvettem a Karancs-Medves teljesítménytúra bejárásáért kapott elismeréseket. Ma beviszem õket a Velosportba, ahol a késõbbiekben átvehetitek.
Renben, köszi!
Írta 2011. május 28. - 21:19
Holnap (vasárnap) 7-00 kor indulás a bolt elõl a szilvásváradi maratonra, Több autóval együtt megyünk. Aki tud jöjjön velünk.
Ma 13:45tõl 20 percen keresztül szakadt az esõ Szilváson is. Utána meg kicsit csepergett még.
Én 6 kor indulok és SHKE TIM területet foglalok a szokott helyen !? Viszem a sátrat is !! Ott keressetek !!
Írta 2011. május 28. - 15:46
Ma 13:45tõl 20 percen keresztül szakadt az esõ Szilváson is. Utána meg kicsit csepergett még.
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Írta 2011. május 27. - 19:50
Írta 2011. május 26. - 08:44
Csonti! Úgy veszem észre, hogy te minden hova ezt teszed ki mert a fb-is napi rendszerességgel olvasom ezt tõled...de nem baj hátha már elrabolnak
Zolko szindróma terjed... a lényeg h van aki elhitte és megijedt tõle
különben meg Nagykeresztúrban már ott vannak
Írta 2011. május 26. - 07:21
Több megmozdulás is lesz ezen a napon (a hírlevélben bõvebben lesz kifejtve), most a "Negyven hegyben egyben" útvonalát írnám le.
Rajt: Balassi Bálint Megyei Könyvtár
Útvonal: Könyvtár - sárga kerékpáros jelzésen - Pipis-hegy - Kis-Kercseg - Kercseg-lapos - Hamincó - Somoskõújfalu - Alagút - Eresztvény - piros sáv jelzésen - Kis-rét - zöld kerékpáros jelzésen - Tatár-árok - Kemping - piros háromszög jelzésen - Kercseg-lapos - innen újra a már megismert útvonalon fel Eresztvény majd a sárga kerékpáros jelzésen tovább - Petõfi-sétány - Medvespuszta - Medves-laposa - Rónabánya - Rónafalu - zöld kerékpáros jelzésen - Hotel Medves - Salgóbánya - aszfalton - Eresztvény
Rajt: 9.30
41 km táv
1250 m szint
5 órás szintidõ
500 Ft nevezési díj
Útközben frissítés. A célban a teljesítõkenek elismerés.
Várunk mindenkit sok szeretettel!
Salgótarjáni HKE
Írta 2011. május 26. - 07:12
Én nem vagyok versenyezõ, így nem tudom megmondani, hogy hová is tudnék járni edzeni momdjuk Budapestrõl, de a szabály, az szabály - mégha sokszor nem is ért vele egyet az ember.
A cikk alapján Barbara nagyon korrektül viselkedett és ez így helyes.
Szép napot!
Írta 2011. május 25. - 23:38
Csonti! Úgy veszem észre, hogy te minden hova ezt teszed ki mert a fb-is napi rendszerességgel olvasom ezt tõled...de nem baj hátha már elrabolnak
Írta 2011. május 25. - 20:48
Írta 2011. május 25. - 12:41
Friz-nek és Rákos Tominak üzenem ezúton is, hogy átvettem a Karancs-Medves teljesítménytúra bejárásáért kapott elismeréseket. Ma beviszem õket a Velosportba, ahol a késõbbiekben átvehetitek.
Írta 2011. május 25. - 00:10
Írta 2011. május 24. - 23:14
Írta 2011. május 24. - 22:33
Gratulálok Bakos "Kropkó" Gerinek a próbálkozásért és Csontos "Jeti-csonti-cerbona-morehotyhalad" Lacinak a Gömör kupán elért harmadik helyéért!
Így kell eztet csinányi, keményen, sosenéznihátra...
Köszönöm Zsóci!
Azért annyira nem haladok. Sõõt ugyis fogalmazhatnék h nagyon nem...csak a többiek gyengébbe voltak...majd lessz jobb remélem