Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Nagy-nagy gratuláció a Transz Hungária résztvevõinek, célbaérkezõinek!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
A transhungariáról még majd irok-gondolom írunk ! Ami viszont nem várathat , hogy köszönetet mondjak a Velotech Bt csapatának ( Nándi , Jani ) ! akik a " sírból " hozták vissaz a részvételemet . Ugyanis az elsõ szakasz utolsó 40 km tájékán felmondta a hátsó duálkontrol váltómkarom a szolgálatot. Pár kilométert próbáltam hátul kistányér elõl kistányér és középtányéron menni de ez csak addig ment mig nem kezdõdött el egy mászás .
Ekkor némi természetfeletti erõ segítségét is kérve és a váltókart kissé megerõltetve sikerül felváltanom hátul a második tányérra és innét már mûködött a váltó és sikerült a célba érnen . Nándiék gyors segítségével másnap már jól mûködõ váltóval indulhattam ! Ami az egészben még említésre méltó hogy a tokaji cél elõtti utolsó 3 km en ismét elkezdett szorulni a váltókar . Na innét ha kell futva is de végig megyek de erre nem került sor mert már nem kellet annyit váltani .
Nándi ! Rendelj egy új duálkontrol hátsó váltókart !!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Gratula mindenkinek!
Irigy vagyok...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Valaki aki tudja Huszár norbi számát küldje már el sms-ben. Sürgõs! elõre is kössz

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Sajnos a térde már fájt a 2. napon éjszaka jegelte de reggel úgy döntött nem indul !! Ezért hiányzik a neve!! Sajnálom hogy nem tudott végig jönni !!!!

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

XV. Salgó kupaHegyi idõfutam 2x 3.8 km 180 m szinttel.

Kiváló aszfaltminõség és jó idõ várt minket. A baj h a formámon ez semmit nem változtat. A 7en utóbbi 2 nap naplementéig dolgoztam. igy nem volt idõm átmozgatni se. Na meg az a karaoke party is pont tegnap volt... igy 4 kor keveredtem haza... szerencse h közel van a verseny...nem kell korán kelni :)) Elsõ futam akár jól is sikerülhetett volna. 1.5 km-nél voltam 00:02:42-nél...2.5 km-nél 00:05:32-nél... Onnantól mint akit agyonvertek... azt a szektort amit kb 3 és fél perc alatt szoktam abszolválni... 4 perc 8 mp alatt sikerült. :(...mondjuk közre játszott h a meredek fölfelén a befutó elõtt (19%) 53-23-ban mentem 18-al ... és utánna beklassult a lábam igy 00:09: 40-es idõvel skerült abszolválni a távot. A 2. az elsõ két szektornál kicsit lassabb volt az utolsónál gyorsabb. 00:03:00...00:06:00...00:09:52.... Igy 00:19:32-es össz idõvel sikerült az U23-as dobogó tetejére állni. A helyezéssel nincs is gond...az idõ nem az igazi...00:09:25 a legjobbam egy tavalyi edzésen sok küllõs nehéz kerékkel....

Csonti! Gratuláció! Mi lenne, ha edzenél is rendesen?

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
XV. Salgó kupaHegyi idõfutam 2x 3.8 km 180 m szinttel.

Kiváló aszfaltminõség és jó idõ várt minket. A baj h a formámon ez semmit nem változtat. A 7en utóbbi 2 nap naplementéig dolgoztam. igy nem volt idõm átmozgatni se. Na meg az a karaoke party is pont tegnap volt... igy 4 kor keveredtem haza... szerencse h közel van a verseny...nem kell korán kelni :)) Elsõ futam akár jól is sikerülhetett volna. 1.5 km-nél voltam 00:02:42-nél...2.5 km-nél 00:05:32-nél... Onnantól mint akit agyonvertek... azt a szektort amit kb 3 és fél perc alatt szoktam abszolválni... 4 perc 8 mp alatt sikerült. :(...mondjuk közre játszott h a meredek fölfelén a befutó elõtt (19%) 53-23-ban mentem 18-al ... és utánna beklassult a lábam igy 00:09: 40-es idõvel skerült abszolválni a távot. A 2. az elsõ két szektornál kicsit lassabb volt az utolsónál gyorsabb. 00:03:00...00:06:00...00:09:52.... Igy 00:19:32-es össz idõvel sikerült az U23-as dobogó tetejére állni. A helyezéssel nincs is gond...az idõ nem az igazi...00:09:25 a legjobbam egy tavalyi edzésen sok küllõs nehéz kerékkel....

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Mai THM eredményken nem találom Rákos Tomit, hívni már most nem a karom, tudja valaki mi van vele ? Tegnap még ment, minden ok. volt, este 11-kor még beszéltünk, ma remélem nem volt semmi god, csak jóféle Haang rendezvény, aztám hiba van csak az eredményekkel...

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Tekerjetek TransHungáriások! És természetesen gratulálok minden résztvevõnek. Már nem sok van hátra. Kitartás.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
RSzabi! Mátramaraton nevezés van, de sajna nem eladó. Két év után neveztem be megint MTB maratonra, a hosszútávot nem mertem most bevállalni, lehet, hogy ilyen melegben nem volt rossz döntés.
Tegnap sikerült itthonról indulva Mátraalmás felé Galyatetõre kimenni 21.1 km/h átlaggal, ez eddigi legjobbam.
Majd csak marad erõ a maratonra is.
Hívnak a hegyek! :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Mondjál 3 whiskey márkát!! - Jim Beam,Johnnie Walker,Jack Daniel's
Mondjál 3 óvszer márkát!- Durex, Lifestyle,Masculan!
Mondjál 3 talicska márkát!- ????????????????????
Na látod,inni meg baszni azt tudsz,de dolgozni azt nem!!!!:D:D:D:D:D

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

THM 1. szakasz - 100 km táv, 2200 m szint

Master - 42 célba érkezõ
(1 Blazsó Márton Bike Team Szeged 04:28:29)
17 Takács Gábor Salgótarjáni HKE 06:05:47
20 Gombolai László Vitalitás SE 06:26:30
28 Szita Tamás 06:56:49
29 Rákos Tamás Salgótarjáni HKE 06:56:52

Senior - 10 célba érkezõ
(1 Rusovszki Gábor Gödöllõi Sport Klub 05:11:15)
6 Melihercsik János Salgótarjáni HKE 07:07:04

Vegyes páros - 3 célba érkezõ páros
1 Horváth Gergõ - Dósa Eszter 10:27:26

Grat!

(Szita Tomi tag vagy nem tag?)

Mondjuk szimpatizáns, vár a felkérésre...:)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
THM 1. szakasz - 100 km táv, 2200 m szint

Master - 42 célba érkezõ
(1 Blazsó Márton Bike Team Szeged 04:28:29)
17 Takács Gábor Salgótarjáni HKE 06:05:47
20 Gombolai László Vitalitás SE 06:26:30
28 Szita Tamás 06:56:49
29 Rákos Tamás Salgótarjáni HKE 06:56:52

Senior - 10 célba érkezõ
(1 Rusovszki Gábor Gödöllõi Sport Klub 05:11:15)
6 Melihercsik János Salgótarjáni HKE 07:07:04

Vegyes páros - 3 célba érkezõ páros
1 Horváth Gergõ - Dósa Eszter 10:27:26

Grat!

(Szita Tomi tag vagy nem tag?)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Ódefaszvagyok! :( Elfelejtettem elõnevezni a Mátramaratonra. Van valakinek egy eladó nevezése?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Apu NEEEEEEEEEEE :D

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

Pistike búskomoran hazafelé ballag. Szembe jön vele a család háziorvosa.
- Szervusz Pistike! Miért vagy szomorú?
- Ne is kérdezze, Doki. A szüleim válni készülnek.
- Ne búsulj, tessék itt ez a doboz tabletta, apádnak minden reggel tegyél egyet ebbõl a kávéjába.
1 hónappal késõbb újra találkoztak. Pistike még szomorúbb lelkiállapotban.
- Szervusz Pistike. Mi baj, nem mûködött a szer?
- De igen, túlságosan is, anyám meghalt, a nõvérem terhes, nekem fáj a seggem, és a kutyánk sem mer már hazajönni.

Háhá :D Ez nagyon jó!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Pistike búskomoran hazafelé ballag. Szembe jön vele a család háziorvosa.
- Szervusz Pistike! Miért vagy szomorú?
- Ne is kérdezze, Doki. A szüleim válni készülnek.
- Ne búsulj, tessék itt ez a doboz tabletta, apádnak minden reggel tegyél egyet ebbõl a kávéjába.
1 hónappal késõbb újra találkoztak. Pistike még szomorúbb lelkiállapotban.
- Szervusz Pistike. Mi baj, nem mûködött a szer?
- De igen, túlságosan is, anyám meghalt, a nõvérem terhes, nekem fáj a seggem, és a kutyánk sem mer már hazajönni.

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
igen igen gyorsan fel szokott kerülni csak hát ugye az izgalom :)
Sikerült is levonnom a következtetéseimet. Az volt az oka hogy 2. lettem hogy Reitinger Gábor nem kapott tõllem 6 másodpercet az elsõ körhöz képest hanem még inkább rámvert 30 at. :) Szóval ezen a ponton kell javulnom csak, és kész :) :) azt hittem komolyabb a hiba :)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Gyorsan fel szokott kerülni azért a dolog, itten is van:
http://www.salgotarj...veny/vb113e.pdf

2010. van a fejlécben, most javítjuk.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Halo tisztelt városi bajnokság szervezoseg :) meg lehetne kapni a hétvégi városi eredmény listáját? Analizalasi célból :) kiszámolni miért voltam gyenge :) csak mert nem tudom mikor kerül fel a weboldalra :) udvozettel Mr AIS

Gyorsan fel szokott kerülni azért a dolog, itten is van:
http://www.salgotarj...veny/vb113e.pdf