Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
A Bestia vagy milyen filmre gondolsz ? Ha kéred, megvan nekem eredeti DVD-n... Hétvégén jó idõ volt, gondolom voltatok csapatni, csakhát a sok vízátfolyás a szivatós most. Bízzunk benne, hogy pár hét, aztán elolvad a cucc.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Uh, ez a pókos film nagyon szar volt...

Ha meg Kékesre kell menni, az nagy császárkirályság:bananadan

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
akkor legyen 10 óra, a téren. ha az idõ engedi. bár most fagy, csupa jég az út, de holnap hátha jobb lesz (a sárvédõs bicajon 1" tom slick van ...). nagyon nem erõltetem, még meg kellene írni a mallorcai cikket is, estig le kell adni. na maj mellássuk he.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Csütörtökön nagyon régi, 1990,1991, 1992-es versenyeket néztünk, Dolinka, Eger, Grundig világkupa. Érdekes volt (számomra) mivel megnézhettem magam 15 évvel ezekõtti állapotomban... A következõ alkalommal is valami ilyesmi lesz, de én nem biztos, hogy megyek, majd Pista vagy valaki beviszi a filmeket. Zoknik már megrendelés alatt, kétféle lesz, olyan amin kék háttérben lesz a klub logó, meg a másikon kék-zöld "hegyes" háttéren lesz a klub logó. Remélem március közepére kész lesznek, bízok benne, hogy addigra már bringásabb idõ is lesz.
Kreicsi Gabi indít egy jó túramozgalmat, lesz egy igazolófüzet, s fel kell keresni pontokat március és október között.Van benne itt a környék, Salgó, Karancs, de vannak távolabbi pontok, Ágasvár, Galya, Kékes (t is örüljön!).
T ! A Skodás játékon inkább valahonnan letölteném..., bár sok idõm, kedvem nincs játszogatni. Nándi most depi.:shit: :afro2: :icon_sad:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Na de most akkor mikor? 10, vagy 11?:confused:

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Holnap (vasárnap) ha szép idõ lenne, a téren találkozhatnánk egy kis tekerésre, nem esik jól egyedül menni. 10-11h körül.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Figyusz Nándi, megtaláltam a Skodás játékot, 2ezer pénz

http://shop.pcdome.h...&type=&orderby=

S.Roly

S.Roly

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Csütörtökön mit néztetek a sitiben?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
:wtf: Jó poén Bálnus, jól van... Derékig ér a hó, meg a sár.... Jó van...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Na mindenkinek jó hétvégét, sok tekerést - vagy bármilyen mozgást / edzést, mert úgy hallottam van egy "kis" hó otthon... De majd megoldom valahogy a dolgot! Hétfõn jövök. Sziasztok
Ja, ha valaki akar menni, hívjon... Én azért szerintem megyek, ha megoldható a dolog...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Szia Rena! :)
Hát, Szabi, gratulálok... Még mondtad "nehéz" feladat lesz, de qrv@ jók lettek a képek... Van olyan (mondjuk az pont tájkép) amit néztem vagy 2 percig, hogy ez olyan mint egy festmény, meg tényleg jók lettek mind! Gratula! Pálosék mit mondtak rá?

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts

Sziasztok! Szia Nagyné!
Na feldobáltam képeket a http://raahel.atw.hu/Mallorca oldalra, még pár (lényegtelen) darab hiányzik, meg nincs sorbarendezve, de mára (tegnapra...) elegem van belõle. Majd holnap (ma...) frissítem.
Üdv mindenkinek!

Elég szar helyen voltál! Azért magadról is csinálhattál volna legalább1 képet valahogy, nem is hiszem, hogy ott voltál

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts

Szia Reni!!!
Igen útban van a 2.0-ás verzió, most kb. 11 mm-es. Kriszta szarul van, émelyeg és hány.

Szegény, együtt érzek vele! 4 hónap múlva jobb lesz!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Sziasztok, Renáta vagyok, bocs, hogy belekontárkodok. RSzabit kérdezem, hogy sokasodnak-e?

Szia Reni!!!
Igen útban van a 2.0-ás verzió, most kb. 11 mm-es. Kriszta szarul van, émelyeg és hány.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

A következõ elsõsorban Barnusnak szól, de mást is érdekelhet!
Szóval: megkérdeztem a Polgári Természetõri témát, hogy hogy áll a dolog. A lényeg az hogy nagyon valószínû hogy lesz, de nincs még konkrét idõpont. Annyit kértek, hogy akkor a Márk meg a te neveteket, címeteket, elérhetõségeiteket adjátok meg nekik személyesen (Tarján, SZMT-székház, hátsó bejárat, hátul az Áfész-nál a vasút mellett), vagy e-mailben: bnpnograd@chello.hu ! Ennyi a fejlemény. Ha kérdés van kérdezz... :)

Pisti,jövõ hét elején megyek Tarjánba és bemegyünk Márkkal :) majd az fog érdekelni h kit kell keresni stb,de addig majd zargatlak msn-en is ;)
a 21-esen vigyázni.most értem vissza Hatvanból,siralmas az útviszony.leesik pár centi haw és megbénul Mo. :s

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Sziasztok! Szia Nagyné!
Na feldobáltam képeket a http://raahel.atw.hu/Mallorca oldalra, még pár (lényegtelen) darab hiányzik, meg nincs sorbarendezve, de mára (tegnapra...) elegem van belõle. Majd holnap (ma...) frissítem.
Üdv mindenkinek!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Ah, nem nem, Rena, nem kell, hogy megbocsássunk, nagyon nagy Császárkirálynõ vagy :) örülök hogy végre Te is itt vagy a fúrumon, az egyetlen olyan hölgy, aki még kerékpározik (Godzi meg Ágika sajna tipliztek)

Ami meg azt illeti, már tom, hogy Pista mér mondta azt, hogy télre téli bicaj kell. Hát azért, mert nem bírtam kirúgni a pedált a h.karból, hallod, asztem ilyen nincs. Ütlegeltem, fújtam mindenféle szir-szarral, és nem segített semmi. Úgy volt, hogy inkább sírok, meg kinyomom a szomszéd bûzmirigyét, de akkor megvilágosultam. Odaraktam a kart a falhoz, hogy ne csússzon sehova, a kulcsot belenyomtam mint állat, oszt megrugdostam. A 20. próbálkozásra megindult :bananadan

Szal mi ebbõl a konzekvencia? Ha tél után össze vannak rohadva a cuccok, vigyétek le Janinak, szopjanak vele õk :P

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Sziasztok, Renáta vagyok, bocs, hogy belekontárkodok. RSzabit kérdezem, hogy sokasodnak-e?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Tavaly...? -Sz0p@s... :)
Szóval állunk a rajtaban. Himnusz, stb... Felkészülten, meg 5000Ft-al rövidebben mivel utolsó héten neveztünk... És akkor RAJT! Ha emlékszel volt egybõl 20m-rel a rajtvonal után egy jobbos kanyar... Ott nem volt semmi. Aztán onnan még 20m-re (az már összesen 40... :) ) volt mégegy jobbos, amivel kikanyarodtál a betonra... Na Bálna kanyarodott, a mögötte jövõ meg nem. És jött, és átfordította a hátsó váltómat, majd betolta a küllõk közé... Bálna pedig szépen félreállt. Mert megcsavarodott a lánc meg minden... Jó mi? Elõtte meg 2 héttel Kohász kéken eljutottam 8km-re az indulástól (127-bõl) és lerobbant a felni pereme majd fél keréknyi részen. Na ott ideges lettem, tekertem felnin vagy 17-et... Szóval nem volt valami kellemes a tavalyi év. Szilvásváradról még annyit, hogy eddig ott még nem fejeztem be csak egy versenyt a háromból... egy a fenti, a másik pedig felkartöréssel végzõdött...!

I LOVE SZILVÁSVÁRAD FOREVER!

De azért is legyõzöm a környéket idén...

:)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Ha már tovább jutok el mint tavaly, az már egy jó pont lesz...

Mi volt tavaly? Nem emlékszem...