Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts

halló! tervezi valaki kitekerni nézõként a hegyi ob-ra vasárnap? felnõtt rajt 15h után/körül parádról, miheztartás végett

Gyertek csak! Minél TÖBBEN szurkolni! Úgy "könnyebb szenvedni" :D

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
halló! tervezi valaki kitekerni nézõként a hegyi ob-ra vasárnap? felnõtt rajt 15h után/körül parádról, miheztartás végett

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 posts
nem akkor van a vb, a dolinkában??

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Mi az hogy befejezetlen ? Pont az a baj hogy befejezted és nem mentél végig !!

Kit érdekel még !! ?? Sok punnyadt montis !?

Nem fejeztem be, félbe hagytam...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Én is elgondolkodom rajta, a 48km nem sok...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts

Van némi hiányérzetem a befejezetlen Istebnai verseny miatt, gyógyír ként meglátogatom a Vértes Maratont, Jánost is érdekli...

Mi az hogy befejezetlen ? Pont az a baj hogy befejezted és nem mentél végig !!

Kit érdekel még !! ?? Sok punnyadt montis !?

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Van némi hiányérzetem a befejezetlen Istebnai verseny miatt, gyógyír ként meglátogatom a Vértes Maratont, Jánost is érdekli...

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Gratulálok az Istebna alakulatnak. Jövõre megnézem én is azokat a hegyeket.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts

Múlt hétvégén az SHKE pár tagja, névszerint: Ildi, Taki, Jani bácsi (alias: Uncle Johnny), Mate Kiszpali (Mega...Gratyulasion!), "Kurva sokat beszélek" Huszi Norbi, és éne, Lengyelországban próbálgattuk erõnlétünket és technikai tudásunkat, a Powerrade-Suzuki maratonon. A szállás Uncle Johnny jóvoltából tökéletes volt. A pénteki megérkezés után kisétáltunk a pálya utolsó pár száz méterét megtekinteni. Volt meglepetés, mert még a cél elõtti kilométereken is olyan technikás lejtõk fogadtak, mint a Kékesrõl a kék háromszög túristajelzésû út! Taki folyamatosan figyelmeztetett, kaján kis vigyorral a szakálla alatt, hogy képzeljünk el egy nagyon technikás xco-pályát, és mindezt 52 km-en keresztül! Az útvonal szintrajza alapján igazat kellett neki adnunk, mert úgy festett mint Nagy Peti egyik jóképességû fûrészének fogai. Föl-le, föl-le, föl-le, semmi sík.... Mindez megspékelve kövekkel, gyökerekkel, helyenként 36%-os hegymenetekkel! Míg a magyar maratonokon gondolkodnak a szervezõk, hogy vajon egy-két technikás lejtõt be merjenek-e tenni a nyomvonalba, itt a lengyelek nem szaroztak! Vagy megszoksz, vagy megszöksz! Ildikónak nagy respekt, mivel 25 kilométerig ugyanazon a nyomvezetésen jöttek, mint mi!!! Az itatózónákkal sem voltak bõkezûek, mivel az 52 kilométeren csupán kettõ volt! Sajnos Kiszpalival meghlehetõsen hátulról rajtoltunk. A rajt utáni aszfalton megkezdtük a felzárkózást, majd be a terepre, nagyon élvezetes, mosolykeltõ vertikális esések és emelkedések követték egymást. Mátéval 16 kilométer után úgy döntöttünk, hogy nem toljuk neki ezerrel, mert ez bizony nem egy szokványos maratonos útvonal! Sajnos Kiszpalit a 20. kilométer környékén az ánuszgyûrû körkörös záróizmainak elfáradása kiszólította pár percre mellõlem! Máté szó szerint lefosta a Tátra fenyõ fedte csúcsát! Utána már csak a célban találkoztunk! Meglehetõsen elcsigázva! Szumma szummarum, nagyon elfáradtam, sokkal jobban, mint az itthoni versenyeken, pedig nagyon jó erõben éreztem magam. Végül kategóriában a 40. helyet szereztem meg, összetettben pedig a 104. lettem. Sajnos Huszi és Taki már nem tudtak kimenni az utolsó 20 kilométerre, technikai problémák miatt, õk egyébként a hosszútávon rajtoltak! Ildikó mosolyogva abszolválta a mini maratont, és Uncle Johnny is erõtõl duzzadva szaggatta végig a középtáv útvonalát! Hihetetlen élmény volt! Jövõre ugyanott! Csak Máté és Huszi hazafelé az autóban majd jobban kontrollálhatnák a fingás adta gyönyöröket, és Jani bácsiék kicsivel több bort is hozhatnának! :)

Rajtam nem fog múlni !
Egy örök élmény volt veletek lenni !
A pálya adatai kicsit másként alakultak mint ahogy kiírták !
2009 ben GPS szerint táv 52.23km 1859m szint
2011 ben GPS szerint táv 53.1km 2016m szint
Egyéb tekintetben a pályára Geri megfogalmazása teljesen helytálló !
A táv 90 % át felvettem fejkamerával nagyon jó lett ! Csinálok belõle egy kis összefoglalót .
A hivatalos eredménylistában a nevem mellet van egy DIPLOMA felirat. Letöltöttem de nem jöttem még rá hogy ezt miért kaptam ?

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
‎-Józsi bácsi, igaz, hogy mostanában nagyon leszûkült a szókincse?
-Faszt :DD

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Amatõr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége

A csapat részérõl a tavalyi remek évet nehéz lett volna ismételni sok korcsoport váltás miatt...de igy is 36 összetett helyezésbõl 10 nógrádi kerekesnél landolt! Ha nincsennek év közben bukások + csapaton belüli konfliktusok..talán ez a szám még 13-14 is lehetett volna :( :DD

Ez úton is Grat mindenkinek!!

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 posts
a pálya eleje:MTB Maraton Istebna 2011 - YouTube
a cél elõtti kedvenc rész:

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Amennyi körtét Ti berágtatok indulás elõtt az a csoda, hogy nem léghajóként érkeztetek haza! :-)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Múlt hétvégén az SHKE pár tagja, névszerint: Ildi, Taki, Jani bácsi (alias: Uncle Johnny), Mate Kiszpali (Mega...Gratyulasion!), "Kurva sokat beszélek" Huszi Norbi, és éne, Lengyelországban próbálgattuk erõnlétünket és technikai tudásunkat, a Powerrade-Suzuki maratonon. A szállás Uncle Johnny jóvoltából tökéletes volt. A pénteki megérkezés után kisétáltunk a pálya utolsó pár száz méterét megtekinteni. Volt meglepetés, mert még a cél elõtti kilométereken is olyan technikás lejtõk fogadtak, mint a Kékesrõl a kék háromszög túristajelzésû út! Taki folyamatosan figyelmeztetett, kaján kis vigyorral a szakálla alatt, hogy képzeljünk el egy nagyon technikás xco-pályát, és mindezt 52 km-en keresztül! Az útvonal szintrajza alapján igazat kellett neki adnunk, mert úgy festett mint Nagy Peti egyik jóképességû fûrészének fogai. Föl-le, föl-le, föl-le, semmi sík.... Mindez megspékelve kövekkel, gyökerekkel, helyenként 36%-os hegymenetekkel! Míg a magyar maratonokon gondolkodnak a szervezõk, hogy vajon egy-két technikás lejtõt be merjenek-e tenni a nyomvonalba, itt a lengyelek nem szaroztak! Vagy megszoksz, vagy megszöksz! Ildikónak nagy respekt, mivel 25 kilométerig ugyanazon a nyomvezetésen jöttek, mint mi!!! Az itatózónákkal sem voltak bõkezûek, mivel az 52 kilométeren csupán kettõ volt! Sajnos Kiszpalival meghlehetõsen hátulról rajtoltunk. A rajt utáni aszfalton megkezdtük a felzárkózást, majd be a terepre, nagyon élvezetes, mosolykeltõ vertikális esések és emelkedések követték egymást. Mátéval 16 kilométer után úgy döntöttünk, hogy nem toljuk neki ezerrel, mert ez bizony nem egy szokványos maratonos útvonal! Sajnos Kiszpalit a 20. kilométer környékén az ánuszgyûrû körkörös záróizmainak elfáradása kiszólította pár percre mellõlem! Máté szó szerint lefosta a Tátra fenyõ fedte csúcsát! Utána már csak a célban találkoztunk! Meglehetõsen elcsigázva! Szumma szummarum, nagyon elfáradtam, sokkal jobban, mint az itthoni versenyeken, pedig nagyon jó erõben éreztem magam. Végül kategóriában a 40. helyet szereztem meg, összetettben pedig a 104. lettem. Sajnos Huszi és Taki már nem tudtak kimenni az utolsó 20 kilométerre, technikai problémák miatt, õk egyébként a hosszútávon rajtoltak! Ildikó mosolyogva abszolválta a mini maratont, és Uncle Johnny is erõtõl duzzadva szaggatta végig a középtáv útvonalát! Hihetetlen élmény volt! Jövõre ugyanott! Csak Máté és Huszi hazafelé az autóban majd jobban kontrollálhatnák a fingás adta gyönyöröket, és Jani bácsiék kicsivel több bort is hozhatnának! :)

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts
Eladó, vagy kissebbre cserélhetõ egy XXL-es méretû, a mostaninál 2-vel korábbi klubos, kantáros kerékpáros nadrágom.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

20 évet azért ne várjunk, Barnuska !

Tudod hogy értettem :-)

-=B.B.B.=-

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
https://picasaweb.go...313862104788882

Lengyel kollégák megint nem aprózták, ügyességi feladat díja!

https://picasaweb.go...309716175296034

A végsõ kihívás!

SHKE vonat

https://picasaweb.go...305692812762210

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

Könnyen odataláltam, nem volt gond, köszi!

Nagyon jól éreztem magam, köszönöm Gyuri bának és Fricinek a társaságot a túrához. A társaság és a kaja is nagyon jó volt.
Találkozzunk újabb 20 év múlva! :)

20 évet azért ne várjunk, Barnuska !
Szerintem is jól sikerült, amit lehetett, kihoztunk belõle én úgy érzem, tudott róla mindenki, próbáltuk eljuttatni a régi tagokhoz is, idõ jó volt, szerencsénk volt vele, kaja is, program is volt, jó volt a hangulat is, szerintem.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Könnyen odataláltam, nem volt gond, köszi!

Nagyon jól éreztem magam, köszönöm Gyuri bának és Fricinek a társaságot a túrához. A társaság és a kaja is nagyon jó volt.
Találkozzunk újabb 20 év múlva! :)

-=B.B.B.=-

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

Hülye kérdés, de melyik rész a Dolinka ?

Acélgyár fölött, Szojka Ferenc Stadion, de bárkit megkérdezel, megmondják merre van.