halló! tervezi valaki kitekerni nézõként a hegyi ob-ra vasárnap? felnõtt rajt 15h után/körül parádról, miheztartás végett
Gyertek csak! Minél TÖBBEN szurkolni! Úgy "könnyebb szenvedni"
halló! tervezi valaki kitekerni nézõként a hegyi ob-ra vasárnap? felnõtt rajt 15h után/körül parádról, miheztartás végett
Nem fejeztem be, félbe hagytam...Mi az hogy befejezetlen ? Pont az a baj hogy befejezted és nem mentél végig !!
Kit érdekel még !! ?? Sok punnyadt montis !?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Van némi hiányérzetem a befejezetlen Istebnai verseny miatt, gyógyír ként meglátogatom a Vértes Maratont, Jánost is érdekli...
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Múlt hétvégén az SHKE pár tagja, névszerint: Ildi, Taki, Jani bácsi (alias: Uncle Johnny), Mate Kiszpali (Mega...Gratyulasion!), "Kurva sokat beszélek" Huszi Norbi, és éne, Lengyelországban próbálgattuk erõnlétünket és technikai tudásunkat, a Powerrade-Suzuki maratonon. A szállás Uncle Johnny jóvoltából tökéletes volt. A pénteki megérkezés után kisétáltunk a pálya utolsó pár száz méterét megtekinteni. Volt meglepetés, mert még a cél elõtti kilométereken is olyan technikás lejtõk fogadtak, mint a Kékesrõl a kék háromszög túristajelzésû út! Taki folyamatosan figyelmeztetett, kaján kis vigyorral a szakálla alatt, hogy képzeljünk el egy nagyon technikás xco-pályát, és mindezt 52 km-en keresztül! Az útvonal szintrajza alapján igazat kellett neki adnunk, mert úgy festett mint Nagy Peti egyik jóképességû fûrészének fogai. Föl-le, föl-le, föl-le, semmi sík.... Mindez megspékelve kövekkel, gyökerekkel, helyenként 36%-os hegymenetekkel! Míg a magyar maratonokon gondolkodnak a szervezõk, hogy vajon egy-két technikás lejtõt be merjenek-e tenni a nyomvonalba, itt a lengyelek nem szaroztak! Vagy megszoksz, vagy megszöksz! Ildikónak nagy respekt, mivel 25 kilométerig ugyanazon a nyomvezetésen jöttek, mint mi!!! Az itatózónákkal sem voltak bõkezûek, mivel az 52 kilométeren csupán kettõ volt! Sajnos Kiszpalival meghlehetõsen hátulról rajtoltunk. A rajt utáni aszfalton megkezdtük a felzárkózást, majd be a terepre, nagyon élvezetes, mosolykeltõ vertikális esések és emelkedések követték egymást. Mátéval 16 kilométer után úgy döntöttünk, hogy nem toljuk neki ezerrel, mert ez bizony nem egy szokványos maratonos útvonal! Sajnos Kiszpalit a 20. kilométer környékén az ánuszgyûrû körkörös záróizmainak elfáradása kiszólította pár percre mellõlem! Máté szó szerint lefosta a Tátra fenyõ fedte csúcsát! Utána már csak a célban találkoztunk! Meglehetõsen elcsigázva! Szumma szummarum, nagyon elfáradtam, sokkal jobban, mint az itthoni versenyeken, pedig nagyon jó erõben éreztem magam. Végül kategóriában a 40. helyet szereztem meg, összetettben pedig a 104. lettem. Sajnos Huszi és Taki már nem tudtak kimenni az utolsó 20 kilométerre, technikai problémák miatt, õk egyébként a hosszútávon rajtoltak! Ildikó mosolyogva abszolválta a mini maratont, és Uncle Johnny is erõtõl duzzadva szaggatta végig a középtáv útvonalát! Hihetetlen élmény volt! Jövõre ugyanott! Csak Máté és Huszi hazafelé az autóban majd jobban kontrollálhatnák a fingás adta gyönyöröket, és Jani bácsiék kicsivel több bort is hozhatnának!
20 évet azért ne várjunk, Barnuska !
-=B.B.B.=-
20 évet azért ne várjunk, Barnuska !Könnyen odataláltam, nem volt gond, köszi!
Nagyon jól éreztem magam, köszönöm Gyuri bának és Fricinek a társaságot a túrához. A társaság és a kaja is nagyon jó volt.
Találkozzunk újabb 20 év múlva!
-=B.B.B.=-
Acélgyár fölött, Szojka Ferenc Stadion, de bárkit megkérdezel, megmondják merre van.Hülye kérdés, de melyik rész a Dolinka ?