Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Kérdezd Boscót, az õ sógora a Favorit vázas bringás

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ismeri valaki az az országúti bringást akinek egy sötét terrakotta színû Favorit(?) váza van Morati matricákkal? Kellene a matricakészítõ elérhetõsége, remélem valaki tudja.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

mi meg kössünk bele a muszályba :D:D

na nézdmán'e... az ember fáradozik éjjel (!) hogy valahogy fellendítse a topikot, Sopronból próbál valamit tenni, oszt egybõl lehurrogják... de legalább lett téma... Szabi? -Várom az "építõ LYellegû" hozzá(m)szólásodat!!! :D

(ezt meg nézze meg mindenki, hanggal együtt:
)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Azhiányzikmégcsak hogy elõvedd a cseszegetõdet mindenki elõtt...Fúúúj olyan izé vagy.
Akkor oszt majd jól tüntethetünk a boooolnák kipusztulása ellen vasárnap.

mi meg kössünk bele a muszályba :D:D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Azhiányzikmégcsak hogy elõvedd a cseszegetõdet mindenki elõtt...Fúúúj olyan izé vagy.
Akkor oszt majd jól tüntethetünk a boooolnák kipusztulása ellen vasárnap.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

jövõ héten megpróbálok bejutni Starjánba ,s persze az üzletbe is...akkor elvinnem a zoknikat

szerintem semmi sértõt nem írt Tamás,csak tárgyilagos volt ,úgy gondolom

úgy gondolom, hogy a gátvédelem, az egy sszpsszcpeciális dolog... :D

na mivanemáne? muszály lesz elkezdenem csesztetni valakit, hogy legyen téma??? ki legyen? Transzputter/potter? Fa-bré? :D

-megsütjük valamelyiket vasárnap nyárson... :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
jövõ héten megpróbálok bejutni Starjánba ,s persze az üzletbe is...akkor elvinnem a zoknikat

szerintem semmi sértõt nem írt Tamás,csak tárgyilagos volt ,úgy gondolom

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Vertichet tegnap felhívta Eisi, tisztázták a dolgokat...
Tomikának nem szabad túl "erõseket" írni, mert egy versenyrendezõ sem szereti a kritikát, aztán nehogy megutáltassa magát az ember... Csak csendben nyerni, az elég.
Zoknik megjöttek, de csak vasárnap, városi bajnokság után lehet vásárolni belõle, kérek mindenkit a pénzt is hozza érte, nem akarom felírni, majd hozom, stb.
Peti ! Szabinak a vasárnapi Csabdi-ra fizetünk valami benzinpénzt, szerintem neked már nem kell beszállni a fuvardíjba. Bár attól függ, Szabi hogyé számolja kilométerit.
Na csá !

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Az amit írtál hogy mész vasárnap (tudod a tornász) na az szombaton van bassza meg aien. Ja, majdnem lemaradt: MORE ... (2Magyar)

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Majd istenfizessemeg vagymi.
Tesókám, én má Vúdsztokra készülök, holnap megtérek, vasárnap is inkább a gyülibe megyek.
Oszt majd jól fölétek emelkedek szellemileg, onnan leszarok minden(ki)t. Akkor lesz ám sár salgón! Ez a mai kutyaf@s.a ahhoz képest. Az orromon is sár jött be levegõ helyett.

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Derága transzfúziós csávó mennyi a fuvar Csabdiba mer így mosmáosztán adós lettem hogy cserben hagytak MORE kééész?!.,_-

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Ja.
Gyerünk Vúdsztokba! Make love not war, meg ilyenek. Hajrá!

Semmi többet nem tudok elmondani. (by Szalacsi)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Gyerekek, nem a verseny a lényeg, pláne ilyen amatõr körítés mellett.
Még a Tour de Hogrie-t is el*****szák, ha így folytatódik.
Szabadidõs bringázás, túrázás, helyi, bulis versenyek, nem kell idegeskedni.
Fel Kékesre!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Vuelta Kupa : Ugye Eisenkrammer & co. rendezte, szerintem náluk a rendezvény az pénzszerzési forrásként szerepel, mert ugye 300 induló szorozva átlag mondjuk 2.000 ft-tal, az még Salgótarjánba is 600.000 ft. No, annyiból lehet puccos versenyt csinálni, még úgy is, hogy marad belõle.
Vertich Tomi írt beszámolót, a velo.hu-n fent van, kicsit fikázta õket, erre ma már valahogy felhívta õt Eis, vagy Zergét hívta, már nem tudom, hogy Vertichnek nincs is kifizetve a 2.000 ft-os licence ! Ez kamu, mivel nekem fizette ki, én a szövetségnek, õk meg nam igazán adják oda a licencet addig, míg ki nem fizetted. Szóvel Eisinek nem tetszett a kritika, egybõl "támadott". Részemrõl no comment. Mint a Tour de Hongrie. Gáz van ott valahol fent pár ember fejében.
Holnap itt lesznek a zoknik, ha Vertich elhozza pestrõl !!!

Vikivel (fõtitkár asszonyunk :))egyeztettem a délelõtt, Eisenkammer úr még elvileg nem is látta a velo.hu-s cikket, és pont tegnap kezdték rendezgetni a licenc-dolgokat. a 2005-ös cyclocrossos licenc-rõl van egyébként szó.
Mindenki gondoljon amit akar. :) :(

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Vuelta Kupa : Ugye Eisenkrammer & co. rendezte, szerintem náluk a rendezvény az pénzszerzési forrásként szerepel, mert ugye 300 induló szorozva átlag mondjuk 2.000 ft-tal, az még Salgótarjánba is 600.000 ft. No, annyiból lehet puccos versenyt csinálni, még úgy is, hogy marad belõle.
Vertich Tomi írt beszámolót, a velo.hu-n fent van, kicsit fikázta õket, erre ma már valahogy felhívta õt Eis, vagy Zergét hívta, már nem tudom, hogy Vertichnek nincs is kifizetve a 2.000 ft-os licence ! Ez kamu, mivel nekem fizette ki, én a szövetségnek, õk meg nam igazán adják oda a licencet addig, míg ki nem fizetted. Szóvel Eisinek nem tetszett a kritika, egybõl "támadott". Részemrõl no comment. Mint a Tour de Hongrie. Gáz van ott valahol fent pár ember fejében.
Holnap itt lesznek a zoknik, ha Vertich elhozza pestrõl !!!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Mé', mi volt? Beszámolót kérek!

hát... (elõre mondom nem csak az én ,illetve nem csak a tarjániak véleménye...) szóval kb visszaestünk 2-3 évet a színvonalban... A pályát nem is említem, az olyan volt amilyen... Van ilyen meg van olyan pálya, itt is volt valamilyen. rendezés... 2500Ft nevezés, annyit nem kaptál hogy bikkmakk, rajtok késtek, sok volt az átgondolatlan döntés, díjkiosztó díjazása: az elit pénzdíján kívül 1db érem/1 db dobogós... Röviden ennyi...

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

ne süllyedjünk le a hétvégi magyar kupa egyszerûségének, nemtörödõmségének a szintjére... :D :(

Mé', mi volt? Beszámolót kérek!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
hallo everybudi!
mi ez a punnyadás a topikban... ne süllyedjünk le a hétvégi magyar kupa egyszerûségének, nemtörödõmségének a szintjére... :D :(

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Megint egy túra, megint egy elázás. A Gödöllõ K100 záporral indult, de aztán jóra fordult minden. A klubbot egyedül képviseltem. A 117 km-t kb. 5 óra 10 perc alatt teljesítettem (igazolás szerint 5 óra 18 perc, de nem pontban 8-kor indultam.) Kemény volt, hasonló a "Hû de jó érzem magam"-hoz, a keszegi emelkedõt mindenkinek ajánlom - pulzusom felment 178-ra.
A túrára Galgamácsáról mentem bicajjal, így megfejeltem a távot kb. 45 km-rel.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Végül Gyuri Bá egyedül teljesítette a Gödöllõ K100-at. Nagyot ment!

Én elõzõ nap jól elfáradtam. Egy BIG (Brevet International du Grimpeur) túrán voltam. Bécsújhelyrõl másztam meg a Hohe Wand (no.: 669) csúcsot.

Vonattal mentem. A kirándulójegy csak 5130 ft volt oda-vissza. Még múlt évben beszereztem egy "flugtaschet". Azzal vittem a bicajt. Néztek az IC-n, de simán elfért a csomagtartón. Nagyon kényelmes utam volt. Bp-rõl 3 óra alatt ért ki a vonat.

Az emelkedõn voltak közel 20%-os szakaszok is. :)

Hátszelet!