Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Én is csak Boldog Nõnapot akarok kívánni a Szabolcsainknak! Tiétek a két nyeremény óra! :)

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts

Boldog névnapot a Szabolcsoknak!

Köszönöm szépen!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Boldog névnapot a Szabolcsoknak!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts

Szelén van hegy?

Ahol le szoktál akadni, ha 50esre mész:bananadan

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 posts
azt hiszem sikerült :D

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 posts
Hol lehet képet felrakni?

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 posts
hehe

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Napi Tour de 50 kérdésünk a Festina óráért és szelei ajándékcsomagokért!!!

Mi volt a fafeldolgozó után?
a. igen
b. nem
c. dehogynem

A válaszokat (pl SHKE a, SHKE b...) ma estig várjuk az 1-800-SHKE számra!

Gyorsan válaszoljatok, mert csak az elsõ két magyar nyer nógrádi beton színû számlappal ellátott fostina órát...

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
A helyes válasz: d, Gyurma relytélyes eltûnése

Szia Kisgyuf!

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 posts
sziasztok megjöttem énis:P

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Napi Tour de 50 kérdésünk a Festina óráért és szelei ajándékcsomagokért!!!

Mi volt a fafeldolgozó után?
a. igen
b. nem
c. dehogynem

A válaszokat (pl SHKE a, SHKE b...) ma estig várjuk az 1-800-SHKE számra!

Lancett

Lancett

vendég

• fórumtag
  • 18 posts

Tomicseeeek, jó ha tudod, hogy Te kezdtél menni, a szelei hegyen... Aztán a nádújfaluin... Szerintem nem mentünk volna gyorsan, mer láthattad, hogy ilyen "beszélgetõs" kör volt, meg ott volt Renaaaa is

Nonono! És elõtte a Fa feldolgozó után?? ot mi volt??? Uh nem én kezdtem!!

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Fasza: http://www.nemzetisp...php?cikk=118547

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Szelén van hegy?

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Peti az ehavi bikemag-ben is meg van említve, sõt mi több, képeken is szerepel, veled együtt Bálna. Mi ez a jövõ havi téma?
Pásztón a Hû de jól érzem magam túra lesz 60 és 115 km távon. Baromi meleg lesz és baromi sok emelkedõ, de mi mégis jól érezzük magunkat, ha a kutya kutyát eszik is. Vagy kutya legyek, ha kutya leszek.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Tomicseeeek, jó ha tudod, hogy Te kezdtél menni, a szelei hegyen... Aztán a nádújfaluin... Szerintem nem mentünk volna gyorsan, mer láthattad, hogy ilyen "beszélgetõs" kör volt, meg ott volt Renaaaa is

Lancett

Lancett

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Humm, összegezném a mai napot! Úgy indult,h kikolbászolok Salgóra! De a boltabn össze taliztam pár emberkével és mondták, hogy guruljak velük LASSAN egy 50est! Hát Tominak az EPIC meg 2.1es gumik.... Nade mondom ha lassan akkor gyerünk! Hát a lassúságból sok-sok sprint lett! Az egyik helyi emberrel (8,5kgbicaj 1cm futófeület és 5báros gumi, full merev gép, nekem meg 11kg ösztelós 5cm terep futófelület) harcoltam! Hogy is fogalmazzak azért nyult a nyaka:) megálltam a helyem úgyérzem:) Megyek egyet már Cicloval is velük:) hühühü NA jó NEM IS
isten véletek!
2magyar....
Az életéért küzdött

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Hiszitek, nem, az ér még mindig ott van a kezembe, nem akar eltûnni :bananadan Ha valaki belevágna, huhúúú, belevezetném a montis Adidast az ánuszába, oszt megnézhetné magát (bár akkor véres is meg sz@ros is lennék... cöcöcöcö, T élete milyen cudar)

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
T!

Csak vigyázz, el ne vágja valami (vagy valaki)
Pl. egy nagy zöld kéz!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Na Csá!
El voltam veszve, nem volt "gyors" internetem, meg a kib. meleg is levert eléggé, szóval most írok.
Hena lett a svájcinéger, lefikázza szerény országunkat... Amúgy lehet hogy tõlünk nyugatabbra is vannak ilyen patkányok, ha nem helyiek, majd mennek románok, szerbek, bulgárok, magyarok, de ott is bûnöznek szerintem. Nálunk sajnos ez a menõ. Ami neincs lebetonozva, elviszik. Az üzlet elõl is elvitték a mûanyag "festékesvödör" szemetesünket, amit azért tettünk oda, hogy a tapírok ne a járdára dobják a csikket, hanem bele. Most fém van, már 2 hete bírja. Csoda.
Hétvégén lesz Pásztóról 65 és 130 km-es teljesítménytúra aszfalton, akit érdekel, tudok küldeni kiírást.
T tegnap megint leamortizálta a bringáját, most a 2 magyar szlovákiába nyomta, majd küldök egy képet a kerekérõl. Súlyos.