Meg kell, hogy nyugtassam a brigádot, a csúcs a Pécskõ és egy csajra voltunk négyen (sajna).
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Indította
Bálna
, 2005. október 11. 20:15
Írta 2006. szeptember 01. - 07:50
Írta 2006. augusztus 31. - 18:32
Írta 2006. augusztus 31. - 16:42
Hajrá!legközelebb nem az Univegát, hanem Susanna Vegát kéne a csúcsra vinnem.
Írta 2006. augusztus 31. - 16:28
Be-be! Csúnya dolog ám az árulkodás!
Igaz, az ötlet jó, lehet, hogy legközelebb nem az Univegát, hanem Susanna Vegát kéne a csúcsra vinnem.
Igaz, az ötlet jó, lehet, hogy legközelebb nem az Univegát, hanem Susanna Vegát kéne a csúcsra vinnem.
Írta 2006. augusztus 31. - 10:09
Csak azért mondtam, mert a biciklid köztudottan könnyû és így messzebbre lehet dobni. Az asszonynak meg kimondalak, hogy más nõkkel tekersz meg viszed fel õket a csúcsra.
És hogy tudd:a maratonokra csak az utánfutó miatt viszünk téged.
És hogy tudd:a maratonokra csak az utánfutó miatt viszünk téged.
Írta 2006. augusztus 30. - 20:01
Hú de kafa, lesz bicajhajító verseny. Olyat még úgy sem láttam.
Frici légyszi hozd el a monguzod és én olyan messze hajítom, hogy olyat meg nem látott a világ.
Úgy látom, nem szeretnél jönni most velünk hétvégén….
Ja, jó hogy eszembe jutattad, most Brigit visszük helyetted.
Õ sem indul, ahogy te, de legalább szebb.
Írta 2006. augusztus 30. - 20:00
Írta 2006. augusztus 30. - 08:00
98 óta minden hegyi idõfutamon ott voltam (már mint a salgóbányain) én is. ezeken kétszer voltam dobogós, de nem ez a lényeg. Érmeim, okleveleim vannak bõven, eggyel több vagy kevesebb nem igazán számít. Az a bosszantó, amikor tudom, hogy 2. lettem, és meg sem jelenek az eredmény listán - a rendezõ még nem reagált vagy nem olvassa ezt a fórumot - igaz én meg nem reklamáltam közvetlenül.
A 15 éves évforduló remélem jó lesz, azért ne legyen nagyon kemény a kör, inkább buli legyen, mintsem verseny. Én a bicajaimat nem szívesen dobálom, de, ha valami erre alkalmas kiselejtezett gép lesz, megpróbálkozhatunk vele.
A 15 éves évforduló remélem jó lesz, azért ne legyen nagyon kemény a kör, inkább buli legyen, mintsem verseny. Én a bicajaimat nem szívesen dobálom, de, ha valami erre alkalmas kiselejtezett gép lesz, megpróbálkozhatunk vele.
Írta 2006. augusztus 30. - 07:43
Hú de kafa, lesz bicajhajító verseny. Olyat még úgy sem láttam.
Frici légyszi hozd el a monguzod és én olyan messze hajítom, hogy olyat meg nem látott a világ.
Írta 2006. augusztus 28. - 20:37
Írta 2006. augusztus 28. - 18:38
- Forró Gatorade leves.
- Rántott csirke Isotarban panírozva.
- Born zselé puding.
- Rántott csirke Isotarban panírozva.
- Born zselé puding.
Írta 2006. augusztus 28. - 13:13
'98 óta indulok (asszem Tomikával egy azon évben kezdtük) a salgói idõfutamon... hát, még SHKE jelenlét volt... addig boldogabbak voltunk. Bár másodiknál jobb soha nem voltam (köszönve Tomikának) mindig volt érem, meg emléklap. Eccer, talán, mi is leszünk öregek, a törnácon üldögélve jó lenne majd visszanézni az érmeket, úgy 60év múlva, de ha nincs mit... akkor nem fogok nyugodtan üldögélni, hanem kurva feszült leszek, oszt szétütöm a szekrényt :bananadan
Aztán. Szept 10. Bicajszépségverseny. Specibabát ezúton nevezem. Kaja... lécci, ne gulyás legyen, hanem pl grízestészta, vagy valami, mer egy kerékpáros ne egyen má gulyást, bazee'
Aztán. Szept 10. Bicajszépségverseny. Specibabát ezúton nevezem. Kaja... lécci, ne gulyás legyen, hanem pl grízestészta, vagy valami, mer egy kerékpáros ne egyen má gulyást, bazee'
Írta 2006. augusztus 28. - 12:46
A jubileumi dolog szeptember 10-én lesz, elõre láthatólag a Tóstrandnál, a héten már összeállítom, aztán felteszem a klub oldalra. Lesz 1 15 km-es kör azfalton, és terepen is, nem verseny, bárki bármikor mehet rajta, 1 vagy 3 vagy 5 kört, ki mennyit akar. Lesz kaja, meg egyéb programok (bicajhajítás, bicajszépségverseny, kresz totó, rönk vagy autóhúzás, meg amit még kitalál a nép). Meghívjuk tagjainkat, meg a valaha volt tagokat.
Írta 2006. augusztus 28. - 11:37
Helló emberek!
Visszaolvastam pár oldalt de a jubileumi, 15 éves versenyrôl nem találtam egyértelm? utalást. Mikor lesz pontosan, hol és országúti vagy monti?
Lehet már tudni valamit?
üdv,
F.
Visszaolvastam pár oldalt de a jubileumi, 15 éves versenyrôl nem találtam egyértelm? utalást. Mikor lesz pontosan, hol és országúti vagy monti?
Lehet már tudni valamit?
üdv,
F.
Írta 2006. augusztus 28. - 09:23
Visszatértem a saját világomba. Nem a verseny az én terepem - pláne, ha nem is értékelik az erdményt. A 15 éves jelvényszerzõ mozgalom keretében elindultam Cered felé Istenmezejére, hogy a Kohász kék útvonalon jöjjek majd Bárna felé vissza. Cered elõtt az út lezárva rali verseny miatt. Nem baj, vissza Tarján felé, szelei úton Inászói elágazás után kék jelzésen balra be Bárna felé. Legalább terepen mehettem. Bárnáról Nagykõ - némi tolással, majd tovább a kéken. A szokásos úton akartam menni, ami Erdõkövesd elõtt ér ki az aszfaltra, de egy helyen elkavarás, fegy földúton érkeztem Istnemezejére. Pecsételés a kocsmában, kérdik hova megyek. Mondom Tarjánba Cered felé. De az út le van zárva, mondja a pultos. No, akkor meg Pétervására felé megyek. Így is lõn, így aztán kb. 95 km túra sikerdett. Edzésnek jó volt a Mátra maratonra. Meg hát nagyon élveztem a dolgot.
De azért a Gyöngyös-Kékestetõ futamot nem szeretném kihagyni.
De azért a Gyöngyös-Kékestetõ futamot nem szeretném kihagyni.
Írta 2006. augusztus 27. - 21:19
Naszóval, megint nekikezdek : (bocs, ha hosszú lesz)
Az idei Salgó Kupa miattam (miattunk SHKE) is sikerült így. Ugye 97-ben volt elõször, 21 indulóval. Akkor még én is indultam, nem volt még számítógép sem, a dobogó is sörösrekeszbõl volt (mint idén). Azóta én nem indultam, így a rendezést választottam. 98-ban platós Barkassal (Szabó Ferié volt) vittem a cuccokat, a gulyás, meg az eredményhirdetés a Tóstrandon, a Vidám Vásáron volt. Nem volt túl jó, ezért visszatértünk a Dornyayhoz utána.
Mit csináltam ?
- plakát, szórólap, meghívók, rajtszámok (volt mikor csak egyszerûen kartonra számok), de nagyrász "minõségi" rajtszámok voltak,
- az összes érmet feliratozva, pár db kupát feliratozva minden évben a klub adott,
- kivittem saját kocsival, utánfutóval Karancsaljáról kondért, üstöt, anyósomtól gázpalackot, tányérokat (klub vagyon), sátrakat, dobogót, asztalt, széket, amiket utána természetesen elmosva vissza is kell vinni,
- 98-tól számítógépes nevezés, eredménylista (tehát áram, gép, nyomtató kell), kiírás internetre, eredménylista verseny után szintén, meg még kinyomtatva is odaadva pár embernek,
- szerencsére a klubból több ember segített (Bálna, Bonci, Filkor Bazsi, Kovács Dénes, Maros, Szabó Feri, Paulovits tesók, Kaszanova + akiket kihagytam, bocs,),
- természetesen ezért senki semmilyen anyagi ellenszolgáltatást nem kapott, még a benzinre sem nagyon vettem (vettünk) ki pénzt,
- tavaly már hangosítás, kölcsön aggregátorral is volt, Sipos az EuroSporttól, neki saját bringámat, plusz egy roncsot vinni, mert poén is kell,
- többször jeleztem Satisnak, hogy a kategóriákat a verseny elõtt eldönteni, nem közben, meg nem az eredményhirdetéskor, de utána határozott lettem, én döntöttem a nevezésnél, utána nem érdekelt mit akar,
- kértem, hogy az ajándékokat már otthon zacskózza, ráírva a kategóriát, helyezést, (ennek ellenére még tavaly is a ping-pong asztalon válogattuk szét, zacskóztuk),
- ,ár untam, hogy mindenki engem kérdez, mikor lesz már az eredményhirdetés, nekem már kellemetlen volt, mivel én mikor felértem a Dornyayhoz, már kész listákkal, összetettel értem fel, tehát az utolsó rajtoló után kb. 40 perccel megvolt az eredmény.
Természetesen a pénz miatt váltak el útjaink, bár már 9 év után úntam is egy kicsit.
A lényeg : elvileg minden bevételt összeadunk (nevezési díj, Város, Megye támogatás, esetleges szponzori pénzek), levonjuk belõle a költségeket, aztán felez a két klub.
Azt azért tudni kell, hogy pénzt nehéz szerezni, inkább tárgy adomány, amibõl a versenyzõk ajándékai lesznek, vagy kupát vettünk, s utána számla ellenében azt fizette ki a szponzor. Egy érem kb. 300 ft, kupát 4000 ft-ért már elég jót kapni.
Szóval Satis intézte az ajándékokat, pénzeket.
Tavaly már a szpíker is én voltam, bár nem török ilyen babérokra...
Tavaly ott volt gond, hogy én feleztem a nevezési díjat, Satis eltette, aztán tudomásomra jutott, hogy honnan voltak még pénzek, s a kérdésemre, hogy mi van azokkal a pénzekkel, a válasz az volt, hogy nem kaptunk. Így úgy gondoltam akkor ennyi részemrõl. Én nem pénzkeresetnek tekintettem az egészet, a sportért, az egyesületért csináltam, a szabadidõmben. Már tavaly kitalálták, hogy legyen a madárparkban vagy a Salgó Hotelnél a gulyás, de a Salgó Hotel biztos pénzbe került volna, a madárpark meg szerintem nem bográcsoló hely, nem arra lett kitalálva. Az út állapota is aggasztó volt már tavaly is, én gondolkodtam Somoskõn is, de végül inkább kiléptem.
Az idei Salgó Kupa miattam (miattunk SHKE) is sikerült így. Ugye 97-ben volt elõször, 21 indulóval. Akkor még én is indultam, nem volt még számítógép sem, a dobogó is sörösrekeszbõl volt (mint idén). Azóta én nem indultam, így a rendezést választottam. 98-ban platós Barkassal (Szabó Ferié volt) vittem a cuccokat, a gulyás, meg az eredményhirdetés a Tóstrandon, a Vidám Vásáron volt. Nem volt túl jó, ezért visszatértünk a Dornyayhoz utána.
Mit csináltam ?
- plakát, szórólap, meghívók, rajtszámok (volt mikor csak egyszerûen kartonra számok), de nagyrász "minõségi" rajtszámok voltak,
- az összes érmet feliratozva, pár db kupát feliratozva minden évben a klub adott,
- kivittem saját kocsival, utánfutóval Karancsaljáról kondért, üstöt, anyósomtól gázpalackot, tányérokat (klub vagyon), sátrakat, dobogót, asztalt, széket, amiket utána természetesen elmosva vissza is kell vinni,
- 98-tól számítógépes nevezés, eredménylista (tehát áram, gép, nyomtató kell), kiírás internetre, eredménylista verseny után szintén, meg még kinyomtatva is odaadva pár embernek,
- szerencsére a klubból több ember segített (Bálna, Bonci, Filkor Bazsi, Kovács Dénes, Maros, Szabó Feri, Paulovits tesók, Kaszanova + akiket kihagytam, bocs,),
- természetesen ezért senki semmilyen anyagi ellenszolgáltatást nem kapott, még a benzinre sem nagyon vettem (vettünk) ki pénzt,
- tavaly már hangosítás, kölcsön aggregátorral is volt, Sipos az EuroSporttól, neki saját bringámat, plusz egy roncsot vinni, mert poén is kell,
- többször jeleztem Satisnak, hogy a kategóriákat a verseny elõtt eldönteni, nem közben, meg nem az eredményhirdetéskor, de utána határozott lettem, én döntöttem a nevezésnél, utána nem érdekelt mit akar,
- kértem, hogy az ajándékokat már otthon zacskózza, ráírva a kategóriát, helyezést, (ennek ellenére még tavaly is a ping-pong asztalon válogattuk szét, zacskóztuk),
- ,ár untam, hogy mindenki engem kérdez, mikor lesz már az eredményhirdetés, nekem már kellemetlen volt, mivel én mikor felértem a Dornyayhoz, már kész listákkal, összetettel értem fel, tehát az utolsó rajtoló után kb. 40 perccel megvolt az eredmény.
Természetesen a pénz miatt váltak el útjaink, bár már 9 év után úntam is egy kicsit.
A lényeg : elvileg minden bevételt összeadunk (nevezési díj, Város, Megye támogatás, esetleges szponzori pénzek), levonjuk belõle a költségeket, aztán felez a két klub.
Azt azért tudni kell, hogy pénzt nehéz szerezni, inkább tárgy adomány, amibõl a versenyzõk ajándékai lesznek, vagy kupát vettünk, s utána számla ellenében azt fizette ki a szponzor. Egy érem kb. 300 ft, kupát 4000 ft-ért már elég jót kapni.
Szóval Satis intézte az ajándékokat, pénzeket.
Tavaly már a szpíker is én voltam, bár nem török ilyen babérokra...
Tavaly ott volt gond, hogy én feleztem a nevezési díjat, Satis eltette, aztán tudomásomra jutott, hogy honnan voltak még pénzek, s a kérdésemre, hogy mi van azokkal a pénzekkel, a válasz az volt, hogy nem kaptunk. Így úgy gondoltam akkor ennyi részemrõl. Én nem pénzkeresetnek tekintettem az egészet, a sportért, az egyesületért csináltam, a szabadidõmben. Már tavaly kitalálták, hogy legyen a madárparkban vagy a Salgó Hotelnél a gulyás, de a Salgó Hotel biztos pénzbe került volna, a madárpark meg szerintem nem bográcsoló hely, nem arra lett kitalálva. Az út állapota is aggasztó volt már tavaly is, én gondolkodtam Somoskõn is, de végül inkább kiléptem.
Írta 2006. augusztus 27. - 21:16
Írta 2006. augusztus 27. - 15:57
Gratuláljunk a nyáron legtöbb aranyat szerzett SHKE versenyzõnknek!
Meg természetesen mindenkinek aki elindult a mai szorospataki és tarjáni versenyeken!
Meg természetesen mindenkinek aki elindult a mai szorospataki és tarjáni versenyeken!