Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Illetve annyi, ha egyik évben nem kapsz mezt, akkor is csengeted a nagyobb tagdíjat.

Mondjuk ezt nem panaszként mondam, mert jópár dolgot kapunk a klubtól (mármint Saxum):
- ingyenes szervíz (_bármi_), kellõ szakértelemmel,
- kedvezményes alkatrész,
- versenyre útiköltség,
- versenyen kísérõ autó, kellõ számú pótkerékkel (Campa 9es és 10es sorral, mindenkinek ez van),
- ha éppen nincs új mez, akkor van új nadrág/h.ujjú mez/sapka, ingyér,
- a klub Polarját használom több mint egy éve...
- biztos kifelejtettem valamit.

Ugye ilyesmiket kapunk az SHKE-tõl is. Azon lehet gondolkodni, hogy ha emeljük a tagdíjat, cserébe milyen szolgáltatás jár a tagnak. De amúgy nekem tök jó úgy, ahogy most van.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Jogosak a felvetések. Mez nem kell minden évben, tagdíj meg mindig van. Talán igaz, hogy vegye meg mindenki a mezt magának, a tagok kedvezményes áron. Vagy csak olyan mértékben emelkedjen a tagdíj, ami fedezi kb. 5 évenként egy mezgarnitúra árát.
A jelenlegi alacsony tagdíj - más klubokhoz képest - alapján azt is mondhatjuk, hogy mindenki megvheti magának a mezt.
Gondolom amúgy is eltelik még pár hónap addig, amíg egyáltalán lesz új mez.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Megtöröm a csendet,de mé?

No, mivan, nincs sör?

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Az új tagnak is mindegy, hiszen az is kér majd mezt, a végeredmény ugyanannyi. Vagy arra gondolsz, Gyuri bá, hogy egy garnitúra járjon a tagdíjért fejében, ha több kell, az menjen "bolti" áron? De ez is megoldható a jelenlegi rencerben.

Amúgy itt nálunk a Saxumnál az van, amit Gyuri bá mond. De nem látok különbséget. Illetve annyi, ha egyik évben nem kapsz mezt, akkor is csengeted a nagyobb tagdíjat.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Mi lenne, ha úgy emelnénk tagdíjat, hogy cserébe mez járna érte,vagyis a tagdíjba beleférne a mez (és nadrág) kedvezményes ára. Aki nem tag, az meg vehetne "bolti" áron.

Értem a gondolatmenetet, de szerintem aki már tag, annak mindegy, hogy 2000 ide meg 6000 oda (csak hasamra ütöttem), vagy 8000 egyben...
Viszont egy kívülállót egy ilyen magas összeg elrettenthet esetlegesen. De ez az én magánvéleményem, természetesen fel lehet vetni a közgyûlés elõtt a dolgot...

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Mi lenne, ha úgy emelnénk tagdíjat, hogy cserébe mez járna érte,vagyis a tagdíjba beleférne a mez (és nadrág) kedvezményes ára. Aki nem tag, az meg vehetne "bolti" áron.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Mezekkel miújság? Frici lett a nyertes pályázó? Nadrág lesz? Mikorra lesz kész? Mennyibe fog kerülni? Mennyit lehet igényelni? Hány éves a kapitány?

Amúgy én kihagyom a közgyûlést, úgyhogy inkább beszéljünk meg itt mindent! :)

Na ez ott kerül majd megbeszélésre...
Lesz pár terv, 3-4, ez csütörtökön derül ki, abból lehet majd választani...
Nadrágot tervezzük igen, az is megbeszélésre kerül, én mindenképp "erõltetném" hogy legyen az is...
igényelni akármennyit lehet, ugyis ugy lesz rendelve, hogy fel lehet iratkozni.
Árakat nem tudjuk, de valószínû hogy nem fog eltérni a régi áraktól.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Megtöröm a csendet,de mé? Merazémercsakmer döglöttfórum lett a tarjáni.De mé? Azémer mindenki kuka.Pedig Kuka csak egy one.
Eddig az esti sör mellé fasza nass volt a fórum. Mosmeg a hülye sör mellé olvashatom a hülye saját írásomat.
Na mindegy, a sör a régi...

Méltatlankodás helyett meg lehet próbálni feltornászni a hozzászólásszámot mongyuk 100 fölé. Akkor pörögne a cucc. Hamár úgyis a brazil gépsor dógozik... :)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

ugyhogy bátran jöhetnek a témák!

Mezekkel miújság? Frici lett a nyertes pályázó? Nadrág lesz? Mikorra lesz kész? Mennyibe fog kerülni? Mennyit lehet igényelni? Hány éves a kapitány?

Amúgy én kihagyom a közgyûlést, úgyhogy inkább beszéljünk meg itt mindent! :)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Ha van valakinek valami gondolata, amit ugy érez meg kell beszélni majd a közgyûlésen, itt már el lehet indítani a témát, lehet rajta gondolkodni legalább addig!
ugyhogy bátran jöhetnek a témák!
(ha van meg ha értelmes... :D)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Holnap átadom a tervdokumentációt a brazil gépsornak, majd õk feldolgozzák, aztán 1-2 napon belül kivitelezik.
A kiszállítás napjáról pedig hivatalos értesítést fogsz kapni. (meg 2 nagypofont is, ha sokat szövegelsz)
Ui: hétvégére meglesz

Jólvan, nem kell sietni...
Csinálj inkább olyan melót, amiért fizetnek is... :D

ja, más...
kérek mindenkit, hogy ha nem kap sms-t a klub mobilról, akkor szóljon, mert azt mi honnan tudjuk, hogy valaki nem kapja meg...???
elõfordult most három emberkével is, át is írtuk a számukat, ill. be is írtuk akinek nem volt benne...
ha még mindig van valaki, szóljon...

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts

Azt monja mán' meg, mikor lesz mán' kész a polcrendszerem???
:D
Mi volt otthon a hétévégén? Én nekem wellness-hét volt a mult hét meg a hétvége, semmit nem csináltam... :)

Holnap átadom a tervdokumentációt a brazil gépsornak, majd õk feldolgozzák, aztán 1-2 napon belül kivitelezik.
A kiszállítás napjáról pedig hivatalos értesítést fogsz kapni. (meg 2 nagypofont is, ha sokat szövegelsz)
Ui: hétvégére meglesz

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Megtöröm a csendet,de mé? Merazémercsakmer döglöttfórum lett a tarjáni.De mé? Azémer mindenki kuka.Pedig Kuka csak egy one.
Eddig az esti sör mellé fasza nass volt a fórum. Mosmeg a hülye sör mellé olvashatom a hülye saját írásomat.

Azt monja mán' meg, mikor lesz mán' kész a polcrendszerem???
:D
Mi volt otthon a hétévégén? Én nekem wellness-hét volt a mult hét meg a hétvége, semmit nem csináltam... :)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Petyhûdés a fórumon, de legalábbaz az idõ jó volt (fõleg szombaton).
Véget ér lassan a tartósteszt, akit érdekel a teszt Univega bicaj, megveheti, pontos árat még nem ismerek, de hamarosan kiderül. 170 cm alattiak elõnyben, a vázméret kb. 165-168 cm magassághoz ideális.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Én pedig itt is megköszönném Nándinak a munkát és a segítséget, amit a honlapon elkövet.

Szombaton volt szerencsém kipróbálni (gyalogosan) hazánk egyik hirhedt turistaútját a Visegrádi-hegységben, a Dömös és Prédikálószék közötti piros háromszög jelzésût.
2 km-re csekély, 540 m szint. Útközben pedig a "Vadálló-kövek" õrködtek a gerincen, vigyázva, hogy le ne csússzunk. :-)

Pár fotó a túráról.

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Írok már akkor én is a döglött fórumra.
Feltettem klub honlapra a Túra szakág 2007-es rendezvényeit, meg Kreicsi Gabi megint csinált Túramozgalmat, most még több helyszín van, mint tavaly, na azt is feltettem. 1 % nyomtatvány is fentvan, akinek papíron kell az üzletben van bent. Aki még nem jelzett vissza a közgyûléssel kapcsolatban (febr 17. szombat 17.00 Traján Vendéglõ), az mihamarabb tegye meg, legegyszerûbb egy sms a klub mobilra. A tagok saját oldalainál várom mindenkitõl az esetleges kiegészítéseket, módosításokat, fényképeket. Akinek meg még nincs saját oldala, leírhatja egy sima word file-ban, pár fotó, s megcsinálom.

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Meg tudá mondani valaki, hogy pontosan mikor (hánykor) és hol lesz a közgyûlés?

menni fog sms róla, meg lehet levél is...

amugy délután 4kor vagy 5kor kezd majd a tarján vendéglõben.

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts

MSZP-székház május1!

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 posts