Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
http://www.sp-studio.de/

Itt megcsinálhatjátok magatokat South Park-os figurának :cool2:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Örök bicajos Murphy törvény, hogy mindig szembõl fúj a szél. Ha meg véletlenül mégsem, azt meg nem érzékeljük annyira, akkor csupán azt gondoljuk, hú de jók vagyunk. De a csúcs a szembeszél hegymenetben.
Lali király (lánykori nevén Boros Lajos) énekelte anno: hogyha fúj a szembeszél, okos ember nem beszél. Ezt már én teszem hozzá: meggyörnyed és hajt, és ez nem csak a bicajozásra igaz.
Hívnak a hegyek! :D

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

A szélre is van tuti fortély. Szombaton inkább a hegyeket vettem célba, részben terepen. Át Baglyasról a hegyen a Mezei útra, keresztûl a városon Ponyi puszta, majd gyökeresen Zagyvaróna, onnan homokoson és kövesen Salgóbánya, Medvesen át, majd Inászó felõl Pécskõ. Itt nem nagyon zavart a szél. Az utak sarasak, de ezen az útvonalon nem volt gond.

Részemrõl az a tuti , hogy neki kell menni hiszez a bringán mindíg szembeszél van pláne országúton .
:jogging:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
A szélre is van tuti fortély. Szombaton inkább a hegyeket vettem célba, részben terepen. Át Baglyasról a hegyen a Mezei útra, keresztûl a városon Ponyi puszta, majd gyökeresen Zagyvaróna, onnan homokoson és kövesen Salgóbánya, Medvesen át, majd Inászó felõl Pécskõ. Itt nem nagyon zavart a szél. Az utak sarasak, de ezen az útvonalon nem volt gond.
Hívnak a hegyek! :D

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

Tényleg besz@rás volt...

Tarján-Kisterenye - Full szembeszél
Kisterenye-Rákóczi - Full szembeszél
Rákóczi-Mátraszele - Full szembeszél
Mátraszele-Tarján - Szélcsend -

- pedig vártam a hátszélre, de nem jött... :(

majd ma délután meglátjuk mi lesz... :)

Ma is bevállaltam szele kazár vizslás igaz este fél ötkor indultam el kár volt ugyanúgy fútt végig szembõ 35km szenvedés de máshogy nemmegy
:jogging:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Igen. A múlt hétvégi 290 meg a napi átlag 100km után gondoltam gondoltam megmutatom a másik "karboncsodának" is az élet szépségeit. Lehet velem jönni, bár ahogy mondanátok, nem muszály együtt

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Tegnap egy 60-as kínszenvedve de végigmentem jó volt a szél jól fújt szembõl mindíg Holland edzéstervbe jó ...

Tényleg besz@rás volt...

Tarján-Kisterenye - Full szembeszél
Kisterenye-Rákóczi - Full szembeszél
Rákóczi-Mátraszele - Full szembeszél
Mátraszele-Tarján - Szélcsend -

- pedig vártam a hátszélre, de nem jött... :(

majd ma délután meglátjuk mi lesz... :)

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts
Tegnap egy 60-as kínszenvedve de végigmentem jó volt a szél jól fújt szembõl mindíg Holland edzéstervbe jó , ja és gratulálok Lovasi Krisztiánnak a vk helyezéshez , remélem inspirálja eltunyult fiataljainkat , mert úgy látom a legtöbbjének nem a megfelelõ edzésmunka a lényeg hanem , hogy minnél csicsább drágább gép legyen csontos seeeeük alatt no meg a sok duma . A régiek megmondták menni kell menni menni , az már , hogy együtt az csak hab a tortán. :impra:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Kisgyerek korom óta egy OCLV 9800 volt az álmom.
Történt is pár hete hogy vettem egyet, és ÚGY MEGY FEL A VÁRBA KÖZÉPTÁNYÉRON mint a K.RVAÉLET B@ZMEG. Hihetelnen. Volt a környéken pár turista, szerencsétlenek gyalog nem birnak felmenni, indurka pindurka Trek meg a 32esen kolbászolt felfelé... Kicsit átrendezte ott a dolgokat, de jóvanaz. Wuhuhuhúúúú. Naon cejetem :)

Most montizni fogok. Hétfõig :bananadan

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts
No má elkezdtem lábadozni túl vagyok kettõ szele kazár somjó 35-ösön nem is emlékeztem , hogy ilyen nehéz ujra kezdeni , mintha elõször láttam volna ezeket a dombokat a laposakról nem is beszélve .Remélem visszanyerem a formámat nagyon kéne ! :jogging:

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

KONA NUNU újra akcióban - Episode II. Egy év pihenés után elõvettem Koná-mat, kicsit furcsa volt a tesztbicaj után a geometria. Rövidesen ismét meggyõzõdtem róla, hogy jó vétel volt, ismételt köszönet Pataki Janinak. Hamarosan meg muzeális darab lesz, mert ilyen néven már nem forgalmaznak Kona bicajt. Soon on the hills.

Én mindíg mondom már hét éve , hogy kona kona kona..................................
:soczek:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Tihanykupára meg Tahitótfalura meglesz már az új mez? (márc közepevége feat. április 1:bananadan )

Nem valószínû... Április elsõ fele tûnik reálisnak.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
KONA NUNU újra akcióban - Episode II. Egy év pihenés után elõvettem Koná-mat, kicsit furcsa volt a tesztbicaj után a geometria. Rövidesen ismét meggyõzõdtem róla, hogy jó vétel volt, ismételt köszönet Pataki Janinak. Hamarosan meg muzeális darab lesz, mert ilyen néven már nem forgalmaznak Kona bicajt. Soon on the hills.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Tihanykupára meg Tahitótfalura meglesz már az új mez? (márc közepevége feat. április 1:bananadan )

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Na, a Puskás az én vagyok. Meg néha Jozso, meg Desca. Frici átküldte a módosított mezt, majd ma vagy holnap felrakom a klub honlapra. A héten átküldöm a szitanyomónak, aztán vagy jó így, vagy dob egy hátast, aztán kell finomítgatnunk a dolgokon. A városcímer miatt írtam ma egy levelet a polgármester asszonynak, mert majd a város közgyûlése dönt arról, hogy használhatjuk-e a címert. Jani bának megmutatom, aláírja, aztán beviszem a hivatalba. A polgár jenõhöz.
Egy dolgot elfelejtettünk a közgyûlésen : a diékolimpia eredményeket, meg Vertich, Bene mint a város legeredményesebb sportolói.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Köszönet!

De azt csak nem írtátok, hogy melyik mez lett a nyerõ. És mit jelent az, hogy "várhatóan" lesz nadrág? Lesz vagy nem lesz?

Szeretnénk hogy legyen. Ha rajtunk múlik lesz is, az a függvénye csak hogy "elérhetõ" áron lesz-e, és minõségben.
De mindenféleképp ugy tervezzük.

Az meg majd szerintem felkerül a klub-oldalra, hogy melyik lett, de mivel megszavaztunk változtatásokat, plusz még egy-két dolog nem tuti (pl: városcímer, addig pontosat nem lehet felrakni). De azt lehetséges, hogy megkérjük Fricit csinálja meg az "alapmezt", és akkor azt fel tudjuk rakni, hogy mindenki láthassa.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Köszönet!

De azt csak nem írtátok, hogy melyik mez lett a nyerõ. És mit jelent az, hogy "várhatóan" lesz nadrág? Lesz vagy nem lesz?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

OFF
Aludtál végül valamit a hétvégén? :-)
ON

hát végül nem sokat... :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Még annyi, hogy volt eredményességi díjazás is, könyv- illetve pénzbeli,
valamint Jani feldobott 100e Ft-ot a bolt részérõl szabad felhasznánlásra...

jó volt, bár nem volt nagyon hangulatos, kicsit szárazra sikeredett, de ez van, így alakult.

(amugy korrekt volt a helyzetjelentés...:D)

Jogos!
Köszi a kiegészítést.

Túlságosan is vázlatos maradtam. :-)

OFF
Aludtál végül valamit a hétvégén? :-)
ON

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Igyekszem vázlatos maradni.

-Megválasztottuk a közgyûlés tisztviselõit.
-Meghallgattuk és elfogadtuk a beszámolókat.
-Megvitattuk a mezen található logó (áll a bringás, vállán a bicajjal) kérdését - maradt a régi.
-Megvitattuk a mezen található feliratok méretét és elnevezését. Ez kicsit más lesz, mint eddig.
-Megszavaztuk az új mezt. (Frici design.)
-Várhatóan lesz nadrág is.
-Klubos szinten lesz utazás a Salzkammergut Trophy-ra is.
-Az is elhangzott, hogy a klubtagok 15 százalék kedvezményt kapnak a Velsoport-ban (túracuccokra is igaz) és a Griff-ben is.
-Ettünk egy jót és közben vetítésre került az elõbb említett maratonról készült film is.

Még annyi, hogy volt eredményességi díjazás is, könyv- illetve pénzbeli,
valamint Jani feldobott 100e Ft-ot a bolt részérõl szabad felhasznánlásra...

jó volt, bár nem volt nagyon hangulatos, kicsit szárazra sikeredett, de ez van, így alakult.

(amugy korrekt volt a helyzetjelentés...:D)