Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Ezzel az erõvel az Egyesület nevét is át lehetne alakítani...
persze minden tiszteletem az országútit használó tagoké is .

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

akusz

akusz

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Nem lenne jó ha a vita elfajulna. Megértem, ha az országusoknak az MTB felirat (a mez háulján a kis logó) nem illik bele a képbe ezért, mint Nándi mondta üresen hagyjuk vagy szerintem, egy állandó szponzor nevével lehetne helyettesíteni.
Abban Fricit támogatom, hogy a megjelenés egységes legyen (ezért csapatmez a csapatmez). :chin:

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Én azt nem értem, hogy a témát elõzetesen elõkészítettük az elnökségi ülésen, utána pedig a közgyûlésen meg is szavaztuk.

Most, akkor mi ez a bizonytalanság?

A honlapon megjelent a három variáció, mint lehetõség. Erre kellett reagálni. Gondolom sokan megtették. Az aki ellentmondásokba keveredett, talán maga sem tudja, hogy milyen is legyen a mez.

Véleményem szerint azzal kell kezdeni, amit Nándi mondott. Megjön a sima hátú mez és a hátára fel lehet majd tenni azt, amit akarunk.

Mit is akarunk? Hiszen ezt már egyszer megbeszéltük, február 17-én.

Friz a mezpályázat gyõztese. Õ elvégezte a szükséges finomításokat és szerintem a logó pontos elhelyezését, kialakítását is rá kellene hagyni.
Természetesen a közgyûlésen elhangzottak figyelembe vételével.

Lehet vitázni nyugodtan, korántsem biztos, hogy egyetértetek velem, csak írtam pár gondolatot a véleményemrõl.

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
Ne az egyéni igények döntsenek, hanem az ország elsõ hegyi kerékpáros egyesületének, a mezen is megmutatkozó összetartó ereje.
Hogy fog az kinézni, amikor tömegével állunk a dobogón és mindenkinek más van a hátán?
Ez a mez lehet megint 10 évig maradni fog.
Ne hamarkodjuk el, hogy mit látnak majd belõlünk 10 éven keresztül rendezvényeken, versenyeken, túrákon.
Egy klub – egy mez.
Az elõzõ mezeknél sem volt kívánságmûsor.

Lehet ez lenne az ideális?
-MTB logó régi formájában.
-Van rajta SHKE meg Hungary meg mtb is.
Feltöltött kép

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Az országúti szakágvezetõ, aki annyira szerette volna az MTB felirat nélküli mezt, s helyette SHKE feliratot, ma megrendelte a Hungary feliratos mezt. A továbbiakban részemrõl a téma lezárva, innentõl nem vagyok hajlandó az egyéni igényeket teljesíteni. Egyébként az Elastictól a sima hátú mez jön, s itthon fogjuk SHKEDTREGDHRKEZTE-ztatni, meg Hungaristázni, ki mit akar...

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Mez kérdés. A szavazás lezárult, ne felejtsük el. Én nem tarom rossznak a három változatot a mez hátulja esetében, így mindenki eldöntheti, melyik a szimpatikusabb. Az az igény is teljesül, hogy a nemzeti színek megjelennek. Az összkép ettõl még ugyanaz. Esetleg a "profi" versenyzõk egységes mezben lehetnének, ha ez a cél. Az SHKE felirat színe viszont részletkérdés, talán markánsabb a fehér felirat fekete kerettel.
Hívnak a hegyek! :D

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

Szerintem így pofásabb, több benne a fehér.
Ja, amúgy az országutisoknak a mez hátulján nem a MTB-vel volt a baj?
Mert ahogy néztem az SHKE felirat eltûnt helyette a Hungary, de az MTB ottmaradt. Most hogy van ez?

ja azért lett kisebb a mtb-s logo, hogy ne legyen annyira hivalkodó, így egy kicsit semlegesebb a mez és talán megfelel az aszfaltozóknak is

a zöld shke feliratot még szerintem átdolgozzuk, így nem valami ok
Feltöltött kép

jó lenne egységes, mindenkinek egyforma clubmez, a hungary már nem kéne

akusz

akusz

vendég

• fórumtag
  • 27 posts

Mi lenne, ha a mez hátulja egy kicsit pofásabb lenne?
Nem az a zöld/fehér shke pamacs.

http://img1.tar.hu/f.../28718370.jpg#3

Feltöltött kép

Szerintem így pofásabb, több benne a fehér.
Ja, amúgy az országutisoknak a mez hátulján nem a MTB-vel volt a baj?
Mert ahogy néztem az SHKE felirat eltûnt helyette a Hungary, de az MTB ottmaradt. Most hogy van ez?

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
Mi lenne, ha a mez hátulja egy kicsit pofásabb lenne?
Nem az a zöld/fehér shke pamacs.

http://img1.tar.hu/f.../28718370.jpg#3

Feltöltött kép

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
A szél már csak ilyen, hogy fúj. :-)

Nekem is van jó pár ilyen emlékem.

Például a jól ismert mályinkai lejtõn (közel 10%-os), az elsõ bejáráskor lefelé, kiállva kellett tekerni, hogy tudjunk valamit haladni Matuval.

A csúcs azonban a Pilisben (Kesztölc - Esztergom) ért. 39/28-ban tekertem a közel sík szakaszon, hogy haladjak egyáltalán valamit. A másik irányból pedig, meghajtottam a bicajt és gurultam vagy egy kilcsit, harminc fölött.

Azért a "nagy víz" mellett igencsak kemény lehet.

Mit is mondhatnék még...hátszelet!!!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Különben 100 km/h-ás szélben álló helyzetben is olyan, mintha haladnánk.
Remélem nyáron lesz "szerencsém" kipróbálni a tengerparti szélben való bicajozást Hollandiában. Addig meg kell elégednem az itteni "szar" széllel.
Sajnos tudjuk, ebben az országban semmi sem az igazi, még a szél sem.

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts
Akkor itt azért fú a nagy szél tarján patak , besztercei tó , vízválasztó , szele , maconka , terenyei tó . ha összerakod marhanagy víz lessz belõlle . :jogging:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Hehe, igen... akkor kérdezzétek meg Tomikát, vagy olyasvalakit, aki tekert már nagy viz mellett, hogy milyen amikor fúj a szél...

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Hát igen. A hétvégén kijutott ez is az is. Pénteken engem Ragyolc után kapott el az esõ, szerencsére a határon felmelegített a tátrai tea. Vasárnap még amikor Bálna szembe jött, nekem jó volt (hátszéllel), de amikor Nádújfalunál visszafordultam kaptam a képembe.
De mi választottuk a sorsunkat, éppen pókerezhetnénk is.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Ma, mikor Kazár végétõl tekertem Forgách felé, és a házak utáni igen enyhe lejtõn 16,3km/h sebességnél 172 volt a pulzusom, végleg rájöttem, hogy igencsak rühhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhellem a szelet... :cry:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Remélem Bálna elérted az utolsó vonatot és nem a / szigorúan ellenõrzöttet / a fekete macskáról meg annyit , hogy dögölne meg , Siroktól áztam hazáig de így is meglett a 30 - as átlag végülis csak a táv 40 százalékát kellett ázni fázni 105 km - bõl ez nem annyira sok , felteszem a képet amikor még nevettünk aztáááán . :pada: :jogging:

Verpelétig jutottam, beálltam az esõ elõl, ott is szálltam fel... Szerencsére rácsatoltak plusz egy kocsit, de így is tele volt mindkettõ, nagyon sokan voltak... Ellenõrzés nem volt... :D

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts
Remélem Bálna elérted az utolsó vonatot és nem a / szigorúan ellenõrzöttet / a fekete macskáról meg annyit , hogy dögölne meg , Siroktól áztam hazáig de így is meglett a 30 - as átlag végülis csak a táv 40 százalékát kellett ázni fázni 105 km - bõl ez nem annyira sok , felteszem a képet amikor még nevettünk aztáááán . :pada: :jogging:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
+ Pumukli. Õ osztotta a koxot

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
+ Gergõ, Misi:)

Köszi!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Gratulálok a Szorospataki hegyi futóvereseny résztvett bringásoknak, akik többen értek el dobogós helyezést !
Bene Zoli, Csontos Laci, Hasznosi Máté, Huszár Laci, Renáta, Nagy Peti, aki kimaradt, attól elnézést kérek. Remélem a kerékpárversenyeken is legalább ilyen eredményesek leszünk.