Ja, holnapra a pilisi kupára egy vagon szart mindenkinek! Vertichnek meg üzenem, hogy addig basztatom, amíg vissza nem tér az "élõk" sorába!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Started by
Bálna
, 2005. October 11. 20:15
Posted 2007. April 28. - 22:43
Posted 2007. April 28. - 22:40
Nándikám! Nem okoztál semmit! Ne érezd magad kellemetlenül, de tényleg! Remélem azért még fogsz jönni! Megjegyzem Nándi kezdi ám elég jól viselni a dolgokat! Én köszönöm a türelmedet, mert amennyit el tudok pepecselni akár egy foggal is...
Posted 2007. April 28. - 22:32
Ok, Des-ca, megpróbálok vigyázni magamra, de Ti is vigyázzatok magatokra!!! Dehát Te tudod a legjobban Des-ca mester milyen érzés önt el, miután ledöngetsz egy technikás lejtõn, és megoldod az eléd kerülõ akadályokat!
Posted 2007. April 28. - 21:43
A saját fogaidra vigyázz , mert az egész club nem tudja rendbetenni ha lezúzod magad , úgy látom te leszel a leggyorsabban befutott fgdoki az országban én drukkolok neked és azoknak akiket kezelsz .:jogging:Ma 2ó 40perc Mátra, kurva jó volt, legjobb szakasz a Galyatetõ-Parádsasvár a piros kerszten! Kétszer majdnem talajközeli állapotban találtam magam...
Posted 2007. April 28. - 21:12
Tegnap már Bakos Doki benyomott egy szurit a gambámba, életemben nem kaptam még oda, meg szerencsére tû sem volt bennem 9 éve... na lett is homály a fejemben, szegény Gerinek pár kellemetlen percet okozva... de errõl Hena is tudna meseélni. Szóval irózom a tûtõl, meg orvos közelébe sem nagyon szeretek menni. Geri szépen megcsinálta a fogamat, a fõnök doki nénije is azt mondta. Én kicsit rossz páciens vagyok, de az van. A rossz az, hogy van még kb 6. beteg fogam... SZóval inkább mossatok fogat, meg bicajozzatok ! Meg néha Geri nézzen meg a fogaitokat !
Posted 2007. April 28. - 17:27
Ma 2ó 40perc Mátra, kurva jó volt, legjobb szakasz a Galyatetõ-Parádsasvár a piros kerszten! Kétszer majdnem talajközeli állapotban találtam magam...
Posted 2007. April 28. - 17:23
Szia Hena bébi!!!!!!!!!!
Eltûntél, mint szürke szamár a ködben!!! Mi van veled? Hogy vagy? Persze megoldható a titáncsavar (bár nem a legolcsóbb megoldás, de a legjobb), amúgy is jó lenne már egyet dumcsizni! Jó légy!
Puszi
Eltûntél, mint szürke szamár a ködben!!! Mi van veled? Hogy vagy? Persze megoldható a titáncsavar (bár nem a legolcsóbb megoldás, de a legjobb), amúgy is jó lenne már egyet dumcsizni! Jó légy!
Puszi
Posted 2007. April 28. - 09:33
Draga Bakos doktor!
Nekem is rendszeresen fogdokira van szüksegem, ugyhogy atneveznek hozzad. De ne aggodj a korlatozott munkaidöd miatt, mert legközelebb csak valamikor összel tudok majd hazamenni. Es a fogaim sincsennek olyan veszes allapotban mint amilyeneket Fakukac szajaban kellett rekonstrualnod:-) viszont jol jönne 2 titancsavar az also alkapcsomba. Megoldhato?
Üdvözlet nyugatrol!
Nekem is rendszeresen fogdokira van szüksegem, ugyhogy atneveznek hozzad. De ne aggodj a korlatozott munkaidöd miatt, mert legközelebb csak valamikor összel tudok majd hazamenni. Es a fogaim sincsennek olyan veszes allapotban mint amilyeneket Fakukac szajaban kellett rekonstrualnod:-) viszont jol jönne 2 titancsavar az also alkapcsomba. Megoldhato?
Üdvözlet nyugatrol!
Posted 2007. April 28. - 08:15
Tiszteletem Gyuri bá!
Nagyon szívesen ránézek a fogaira! Csak az a gondom, hogy még egyenlõre limitált idõben dolgozhatok, egyébként Kisterenyén a P and S Dental Bt. színeiben. Péntek délutánonként vagyok ott, csak tényleg most egyenlõre nem tudok belefogni nagyobb lélegzetvételû munkákba. Szóval ha nincs fájdalom, akkor egyezünk meg abban, hogy visszatérünk rá:-) De nagyon szépen köszönöm a bizalmat, igyexem meghálálni:-)
Nagyon szívesen ránézek a fogaira! Csak az a gondom, hogy még egyenlõre limitált idõben dolgozhatok, egyébként Kisterenyén a P and S Dental Bt. színeiben. Péntek délutánonként vagyok ott, csak tényleg most egyenlõre nem tudok belefogni nagyobb lélegzetvételû munkákba. Szóval ha nincs fájdalom, akkor egyezünk meg abban, hogy visszatérünk rá:-) De nagyon szépen köszönöm a bizalmat, igyexem meghálálni:-)
Posted 2007. April 26. - 07:25
Bocs Des-ca, hogy tegnap olyan nehezen vettelek észre. Már a Zsidó-hegy óta arra a padra vágytam. Kissé el voltam éhezve.
Posted 2007. April 25. - 18:03
Bocs, kiszaladt a számon (kezemen). Magammal beszélgetek, ez csak nem már skizofrénia? Dehát, ha nincs partner.
Hívnak a hegyek!
Posted 2007. April 24. - 17:22
Gerispeci fogdoktor hol és mikor rendelsz, nekem is lenne mit matani a számbam. Kornázásra van szükségem, hiszen "I'm the king, the king of the hills",
hogy ne legyek szerénytelen. A minapinapon is lenyomtam 140 km-t, de abban benne volt Szanda vára is.
hogy ne legyek szerénytelen. A minapinapon is lenyomtam 140 km-t, de abban benne volt Szanda vára is.
Hívnak a hegyek!
Posted 2007. April 24. - 08:53
Volt szerencsém a Cserhátban Balassagyarmat környékén túrázni. Itt nagy nyugalom volt, bár egy két helyen lehetett látni a motorosok nyomait, de azok kifejezetten félreesõ domboldalon voltak, ilyen helyeket kellene kijelölni nekik. Talán az oldaná meg a problémát, ha a motorosoknak is kijelölt helysznít vagy útvonalat jelölnének meg, de akkor ezt ki is tábláznák. Mivel a teljes tiltás reménytelen, utána azt lehetne bûntetni, aki letér a kijelölt útvonalról. Egyébként én is úgy látom, hogy a motorosok könnyedén kikerülik a nekik szánt alkadályokat.
Hívnak a hegyek!
Posted 2007. April 23. - 09:48
Kohász-kék lista:
- Gyuribá
- Bálna
- Somi
- Pisti
...
- Kohasz
Még csütörtökig lehet jelentkezni bátran!
Autóverseny ügyben, nekem is van egy sztorim. Még 2005-ben keveredtem a parádsasvári gyorsra, az augusztusi rallyn. Kérdeztem a pályabírót, hogy mikor jön az elsõ autó - mivel korán reggel volt még. Azt mondta, hogy 40 perc. Erre már rá is kanyarodtam az útra. A nézõk beszólogadtak rendesen, de nem foglalkoztam velük. Aztán a Gombás-tónál egy nagyobb sereg gyalogolt a pályán. Az egyik srác megjegyezte, hogy ha õk nem mehetnek kocsival a pályán, akkor én sem tekerhetek ott. Azonnal szálljak le a bicajról és toljam. A válaszom, a merev elõrenézés volt. :-)
- Gyuribá
- Bálna
- Somi
- Pisti
...
- Kohasz
Még csütörtökig lehet jelentkezni bátran!
Autóverseny ügyben, nekem is van egy sztorim. Még 2005-ben keveredtem a parádsasvári gyorsra, az augusztusi rallyn. Kérdeztem a pályabírót, hogy mikor jön az elsõ autó - mivel korán reggel volt még. Azt mondta, hogy 40 perc. Erre már rá is kanyarodtam az útra. A nézõk beszólogadtak rendesen, de nem foglalkoztam velük. Aztán a Gombás-tónál egy nagyobb sereg gyalogolt a pályán. Az egyik srác megjegyezte, hogy ha õk nem mehetnek kocsival a pályán, akkor én sem tekerhetek ott. Azonnal szálljak le a bicajról és toljam. A válaszom, a merev elõrenézés volt. :-)
Posted 2007. April 22. - 22:27
Végre nem egymást szidjuk hanem a közös ellenseggeket mármint akik a természetnek ellenseggek mimeg védenénk mint Dugovics szerencsétlen . :jogging:
Posted 2007. April 22. - 21:13
Jaja! Az a jó a magyar rallyban, hogy a jó nép kimegy, jobb esetben csak a helyszínen isza szarrá magát, rosszabb esetben már elõtte kipontozza magát, oszt utána szurkol... Kinn hagyja az erdõben a szemetet, mert ugye azt kurva sok sörösüveget kivinni volt könnyû, behozni már rohadtul nehezére esik, meghát tanították a marhájának, hogy a szemét az lebomlik... Az a jó az egészben, hogy természetvédelmi területek is áldozatul esnek... Mer ugye vesz a húgypofi egy kiszuperált Ladát, oszt egybõl õ a Colin Mekkkrééééjjj... A cross-motorosokat meg inkább nem is minõsítem... Szomorú...
Posted 2007. April 22. - 20:50
Jogos a felvetés ezek a mai autóversenyek lassan olyanok lesznek, mint a falusi focimeccsek. De a lényeg hogy végre a motorosokat is nyírják, ezért mindenki figyeljen a Karancs Medvesen is. Mentem 1-1-et péntek és szombat is, de a két nap között is volt különbség a keresztbe fektetett akadályok helyszínei között.(fõleg farönk,meg gödör) Ami egyébként a motorosoknak csak egy kövér gáz (még élvezik is) de nekünk tuti bukta.Szóval csak mint a sas!!!
Posted 2007. April 22. - 19:37
Tegnap és ma a Parádsasvári út lezárva , jól esett kétszer megmászni Galyát , mert autóverseny az kell , hiszen a népnek mi kell : kenyér circus : :jogging:
Parádon mi is megjártuk.
Valahol a pálya közepén csatlakoztunk az erdõbõl.
Pont szünet volt. A pályabíró leengedett minket.
Három kanyarral lejjebb egy másik pályabíró, (jó magyar szokás szerint anyánkat emlegetve), hõzöngõsen kizavar, hogy kezdõdik a verseny. (kb. 20 perc múlva jött csak a felvezetõ autó!!!)
Megvártunk egy futamot. Csak akkor indulhattunk tovább, ha az autók már lefelé jönnek, az utolsó után legurulhatunk.
Száguldunk lefelé a félholt részeg nézõk örömére. Erre kiugrik az útra egy pályabíró, pont elénk, még fékezni se lett volna idõnk, csapkod a sárga zászlóval, Tomit sikerült majdnem fejbevernie, közben ordibál, hogy csak gyalog lehet közlekedni???!!!
Posted 2007. April 22. - 09:49
Nánditól meg szeretnék elnézést kérni, hogy pénteken olyan sokat kellett várnia, és utána is csak egy "alibi" depurálást tudtunk csinálni! Bocsesz!
Posted 2007. April 22. - 09:47
Petikém! Remélem eddig jól szuperál az a 2 fog! Tudod min gondolkodtam? A vatta tekercset most nem hagytam a szádban??? :-)