Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Mezbõl lesz majd utánrendelés, meg tervezünk hosszú ujjú thermo-t is, csak az a helyzet, hogy most a mez meg nadrág gyártatás benne volt kb. 1.2 millió forintban, ugyan ebbe adtak szponzorok is, meg pénzért kapja mindenki, de így is még benne áll pár százezer forintunk, s idén még nem jött semmilyen pályázati pénzünk, így van összesen kb 150.000 ft-unk, ami elég kevés, de bízom benne hogy nemsokára jön az 1%, ami 542.000 ft lesz, bízom benne, hogy az NCA, Wesselényi pályázatokon is nyerünk, ami jelent 3-400ezer ft-ot, de elég lassan mennek a dolgok, májusban lettek beadva a pályázatok...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
A utolsó klubos sms-hez annyit fûznék hozzá,hogy sajnos nem volt anno mez az én méretemben.Bár azt nem is rendeltem :-)
Nadrág tuti,csak kicsit vastag a betét,majd megszokom :-)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Nekem is volt egy útvonalam pár éve mikor még kicsit jobban mentem, mint most... :)

Ez nagyon jó ötlet! Tetszik.
Az viszont, hogy korábban jobban mentél nem jelenti azt, hogy ne járhassad be most is.
Hajrá!

Nekem ma úgy volt meg az egri melóm, hogy bicajjal mentem oda és azzal jöttem haza is. Reggel fél hetes indulás volt és délután ötre értem haza. A platói hegyibefutó most nagyon nehezen ment a végén. Úgy eléheztem, hogy otthon a feleségem nem gyõzte üríteni nekem a hûtõt. :-)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Péntek délután volt egy kis idõm tekereni. MTB-vel mentem, de nem volt kedvem sarazni, így inkább maradtam az országúton. Messzire nem akartam most menni (tartottam az elázástól), így amolyan salgótarjáni szintgyûjtõt találtam ki magamnak.

Az útvonal: Vízválasztó - Mátraszele - Kazár - Vizslás - Újlak -kerékpárút - Vizslás - Kazár - Béla-telep - Forgács - Pécskõ-nyereg - Inászó - Vízválasztó és persze slusszpoénnak a szokásos hegyibefutó a Platón.
Így 15 km-nél nem voltam messzebb sosem az otthonomtól és végül 63 km-re, 750 m lett a szint.
Az útvonal még bõvíthetõ a pesti kollégák ötlete alapján (õk "pilis összesnek" hívják a sajátjukat) és belekerülhet a bárnai-hegy, Zsidó-hegy, az etesi hegyek, a károlyi és természetesen a ceredi is és megszülethet a "salgótarján környéki összes". ;-)

Hátszelet!

Nekem is volt egy útvonalam pár éve mikor még kicsit jobban mentem, mint most... :)
ez ugy nézett ki hogy;
van 4 emelkedõ
- forgách-kazár közötti
- kazár-vizslás közötti
- vizslás-vizslás újlak közötti
- vizslás-pálfalva közötti.
na most ennek mindkét oldala, az 8 emelkedõ, és asszem 46 km-re jön ki a dolog, és ugy, hogy egy útvonalon kétszer mész, egyszer fel, egyszer le, de ugyanabban az irányban nem mész kétszer sehol...
Fõtér-Vizslásújlak-(1.)-Vizslás-(2.)-Pálfalva-Forgách-(3.)-Kazár-
(4.)-Vizslás-(5.)-Vizslásújlak-Pálfalva-(6.)-Vizslás-(7.)-Kazár-
(8.)-Forgách-Fõtér
És ugye ebben is a legtávolabbi pont kazáron a hidas elágazó, ami ugy 7km lehet a Fõ tértõl, meg Vizslás-Újlak, ami szintén kb annyi lehet.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Sajnos nem jött össze a vasárnapi Mátra túra, csak délután tudtam egy rövidebb túrára elmenni. A környéken tettem meg - Salgó, Medves, na meg stílszerûen Domonkos tetõ, Somoskõ - egy kismaratont, kicsit pótolva a kimaradt Mátramaratont.
Hívnak a hegyek! :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Péntek délután volt egy kis idõm tekereni. MTB-vel mentem, de nem volt kedvem sarazni, így inkább maradtam az országúton. Messzire nem akartam most menni (tartottam az elázástól), így amolyan salgótarjáni szintgyûjtõt találtam ki magamnak.

Az útvonal: Vízválasztó - Mátraszele - Kazár - Vizslás - Újlak -kerékpárút - Vizslás - Kazár - Béla-telep - Forgács - Pécskõ-nyereg - Inászó - Vízválasztó és persze slusszpoénnak a szokásos hegyibefutó a Platón.
Így 15 km-nél nem voltam messzebb sosem az otthonomtól és végül 63 km-re, 750 m lett a szint.
Az útvonal még bõvíthetõ a pesti kollégák ötlete alapján (õk "pilis összesnek" hívják a sajátjukat) és belekerülhet a bárnai-hegy, Zsidó-hegy, az etesi hegyek, a károlyi és természetesen a ceredi is és megszülethet a "salgótarján környéki összes". ;-)

Hátszelet!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
No, majdnem jó, megnéztem azért, helyesen Thomas Frischknecht.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Talán nem is Beneke, hanem Benõke? Másrészt Thomas Frischnecht (ha jól írom a nevét) is verenyez még, de legalább is sokáig nyúzta a bicajt.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Jürgen Beneke

Fort William, Scotland, September 4-9, 2007

Nicsak, itt 36. !!! Vagy ez már az ifj. Beneke?

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Ennyit tudok róla :
http://www.origo.hu/...0905viegri.html

Idén már a 6. alkalom, tavaly nem mentem, de most megpróbálok.

Köszi! Mi vasárnap délelõtt kiballagunk a Dobó térre.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

Hol lesz és mikor? Hol van errõl valami infó? Hajnika most rá van kattanva a régi autókra. Tudod, Búvár zsebkönyv: Autók és Autók 2, ezeket olvassuk esti mesének :)

Ennyit tudok róla :
http://www.origo.hu/...0905viegri.html

Idén már a 6. alkalom, tavaly nem mentem, de most megpróbálok.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Most nem neveztem a Mátramaratonra, de lehet, hogy túrázásként kinézek egy kicsit szurkolni (ha a családi program engedi). Csak korán kéne indulni, hogy a Kékesen várhassam a mezõnyt.
Boldog szülinapot Bálna!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Nem a fényesítés miatt, de az a felvétel 1996-os és azon a VK futamon indult egy srác a Salgótarjáni HKE égisze alatt. Rokonom a srác. :-))))
Öt magyar induló volt. Indián, Szilvió, Soma, Dave, Boge.

Én a célterületen voltam akkor és a projektoron láttam a bukást. Az nem tudom, hogy a felvételen megvan e nektek, hogy utána õ felült a bicajra (miután felvette a cipõjét) és még így is a legjobb húszban volt a célban.
Khhmm... Tudás???

AA LEGJOBBAKAT KÍVÁNOM BÁLNÁNAK!!!!!

Persze, h megvan!!! Akkora 8-as volt a kerekében, hogy a villa között alig forgott a kerék, de még leereszkedett:cool2:
És igen ám!!! Arra is emlékszek, h a ROKONOD:-))) akkor ott volt és indult!
Büszkék is vagyunk rá!
Csöcsparádé!!!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Jürgen Benekérõl van egy videóm, Kaprun, 1990akárhányból, downhill világkupa, eurosportról vettem még anno föl. Akorát esik, bazzeg, vagy hatvannal telibe trafálja a pálya melletti oszlopot, repül vagy 20 métert, meg egy az egybe leszakad az spd cipõ talpa, kegyetlen....
Csöcsparádé!!!

Nem a fényesítés miatt, de az a felvétel 1996-os és azon a VK futamon indult egy srác a Salgótarjáni HKE égisze alatt. Rokonom a srác. :-))))
Öt magyar induló volt. Indián, Szilvió, Soma, Dave, Boge.

Én a célterületen voltam akkor és a projektoron láttam a bukást. Az nem tudom, hogy a felvételen megvan e nektek, hogy utána õ felült a bicajra (miután felvette a cipõjét) és még így is a legjobb húszban volt a célban.
Khhmm... Tudás???

AA LEGJOBBAKAT KÍVÁNOM BÁLNÁNAK!!!!!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Vasárnap elmegyek Egerbe, veterám autó találkozó lesz

Hol lesz és mikor? Hol van errõl valami infó? Hajnika most rá van kattanva a régi autókra. Tudod, Búvár zsebkönyv: Autók és Autók 2, ezeket olvassuk esti mesének :)

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Szerintem a garázssor tetejétõl lesz valahová az indián faluig. Vasárnap elmegyek Egerbe, veterám autó találkozó lesz, meg kinézek a maratonra is talán. Bár hétfõn vizsgázok, de nem esik jól tanulni, bár kéne. Az összetlós bicajom idén nem ment egy métert sem, a hátsó féken nincs adapter (eladtam) de fél óra alatt üzemképes, lefele meg az öreg sz.r is gurul !

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
Szétcsaphatnánk az ifjak között, bemutatva egy tripla leszúrt Beneke trükköt!!!!!!

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
Kétéltû emlõs hal!!!

És merre lesz az a DH pálya?
Besztercén az Indiánfalu?

Kár, hogy most lesz a mátra maraton, pedig Nándi indulhattunk volna, régi szép emlékeket felidézve.:D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Hátakkor már én is csatlakozom Renihez (aki mellesleg úgy otthagyott a Mátra körön - Big Daddy, mit csinálsz te azzal az asszonnyal?:D ) és Boldog szülinapot a világ legnagyobb emlõs állatának, alias Bálnának!
Csöcsparádé!!!

Alias

Alias

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Salgótarjáni Rodeo Salgótarjáni kerékpáros elvtársaink szezonvégi downhill buli versenyre invitálnak minden megszállot ridert. A verseny Szeptember 9-én (vasárnap) lessz.
Nevezés: 09:30-tól
Nevezési díj: 700 Ft.
Felszállítás: 10:00-tól
Helyszín: Salgótarján, Besztercse (Indián hegy)
Gyertek!!!