Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Szia Szabi!

Na ennek igazán örülök, ha erre jártok valamikor, összefuthatnánk!

Puszi a csajoknak

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

http://velo.hu/foto/...zoom=33&from=20

http://velo.hu/foto/...om=121&from=120

Igen, különösen a második jó, elég kontrasztos. A kiccsávó nagy szélárnyékot nyújthatott...

Ja, Rena! Aszonták, hogy megmaradok :), legalábbis rövidtávon.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Big-daddy!!!

Beszéltem Zergével. Azt mondja, hogy két héten belül találkoztok. Küldenék neki egy csomagot.
Hogyan tudnám neked odaadni? Adjam be a Velosprotba?

Köszi!

Kohasz

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
http://velo.hu/foto/...zoom=33&from=20

http://velo.hu/foto/...om=121&from=120

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Hol van az a kép?:)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Ja. Profi súlyemelõ. :kupa_smie

Ja, gyurunk vazze...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts

Jürgen Benekérõl van egy videóm, Kaprun, 1990akárhányból, downhill világkupa, eurosportról vettem még anno föl. Akkorát esik, bazzeg, vagy hatvannal telibe trafálja a pálya melletti oszlopot, repül vagy 20 métert, meg egy az egybe leszakad az spd cipõ talpa, kegyetlen....
Csöcsparádé!!!

No erre én is emlékszem :D
Nem szakadt le a cipõ talpa, hanem az egész cipõt elhagyta... Kicsit késõbb volt vele egy interjú, ahol elmondta hogyan történt. Kb: Megcsúszott, elszállt, keresztül a biztonsági hálón, a gépe vagy tíz méterrel arrébb mint õ, gyorsan utánament, de vizesnek érezte a lábát, lenézett és nem volt rajta cipõ, szerencséjére egy nézõ (szinte azonnal) megtalálta és visszaadta neki. Na ekkor látta a baszottnagy nyolcast a kerekében és, hogy semmi esélye, így buliból tovább ment. Közben nyomott néhány kormánykeresztet stb. Az egy dolog, így is vagy 20.-ik lett.
Akkor vagy tízszer megismételték, amit sajnált is, mert leégették mindenki elõtt.
Ja, igen: semmi baja sem lett!

Ride everywhere.

.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Pityu, jól nézel ki a képeken, mint egy igazi profi (Turul kupa).

Ja. Profi súlyemelõ. :kupa_smie

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Pityu, jól nézel ki a képeken, mint egy igazi profi (Turul kupa).
Hívnak a hegyek! :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Kérdés: Nimród idõfutamra (szept. 30. Esztergom) lesz-e klubbos csapatszállítás. Idén még Dobogókõre valamilyen úton-módon fel kell jutnom. Ha nem, akkor egyénileg próbálkozom.
Helikopter balesethez egy régi vicc:
"Kérem, a mi gépeink remekek. Szovjet repülõgép (helikopter) mûszaki hiba miatt még sosem maradt fenn a levegõben."
A hozzászóló megjegyzése: Ûrhajó esetén nem kizárt a dolog.

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts

Elment az a rali versenyzõ, aki miatt megszerettem a rali sportot (a külföldit, nem a magyar bohóckodást)...
Isten veled Colin!:cry:
Big respect

Hát õ izé, ha valaki tud autót vezetni /nem is akárhogy/ az még nembiztos, hogy tud helikoptert is, pela!

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 posts
Köszi Geri nagyon keményen nyomtad az éjszaka akárcsak mi 3-an Brigi, Bölkény Feri, meg én mert a többi meghalt igazábó de azé nagyon jó volt és télleg remélem hogy jövõre lessz SHKE csapat!!!! amugy Brigi a fáradásos idõszak után mentünk 15 perces köröket azelõtt jobb volt XD :D

Briganti

Briganti

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Hello hello
Köszi Geri, de igazán ti voltatok a nagyok, szinte csak ti mentetek Zolikával este, nem csoda, hogy a hátsó feleden nem maradt bõr :) Hát igen....elég kemény volt, fõleg mikor hajnal 2-kor az átlagos 14-15 perces köridõink egyenként,lassan, de valahogy mindenkinek felcsúsztak párszor 20 percre:D fõleg mikor a defektemmel együtt szaladtam éjszaka!!!:D
És remélem jövõre már teljes SHKE csapatOK indulnak majd!!

Az egyszem Brigantitok:)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Mindig lesújtó egy nagy sportember halála (no meg a jó ismerõsünké, rokonunké). A sors fintora, hogy már nem , mint versenyzõt érte a baleset, pedig a rally is szedi áldozatait. Köze talán annyi van a sportkarrierhez, hogy ha nem ilyen sikeres, akkor az életben nem repül saját helikopteren. Én legfeljebb a cseresznye fáról eshetek le, no meg bicajról. Persze ez is lehet tragikus végû. Gartulálok a 24 órás versenyen részt vevõknek, a nyári nonstop túrám óta van kis elképzelésem róla, nekem is a fenekem bánta legjobban.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Ki milyen csapatban volt, meg mi lett az eredmény ? Neten fent vannak az eredmények, de abból nem derül ki melyik csapatban ki volt.

majd küldöm... én most bogarászom, összefésülöm a nevezési meg az eredméylistát...

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Ki milyen csapatban volt, meg mi lett az eredmény ? Neten fent vannak az eredmények, de abból nem derül ki melyik csapatban ki volt.

Colin nagy lesúlytott engem is, õ volt a kedvencem. Mint ember is, meg mint versenyzõ is, vérprofi faszi, de mindig küzdött, ordítani egyszer sem láttam, meg kikelni magából.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Elment az a rali versenyzõ, aki miatt megszerettem a rali sportot (a külföldit, nem a magyar bohóckodást)...
Isten veled Colin!:cry:
Big respect

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
24 órás monti verseny...
Utólag visszagondolva király volt!
De akkor, amikor hajnal 3-kor kellett mennem 5 kört... pffffff, akkor azt hittem sírva fakadok... már a lábamon alig bírtam állni, nemhogy biciklizni..
Meg a seggemet 5 centi vastagan be kellett kennem utána Neogranormonnal, mert bõr az nem rajta egy mm sem:cry: :D
Gartulálok a csapatunk minden tagjának, meg Kisgyufáéknak is!!!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Úgy gondolom én is, ha megrendeltem valamit, azt el is viszem. Ahogy ezt meg is tettem. Propagálom a mezt meg a nadrágot, hátha vesz olyan is, aki nem rendelt. Hétvégén helyi túrák voltak, igazi erdei terepeken. Egyszer lehetne városi bajnoki futam a Baglyaslaja-Zagyvapálfalva -Etes közötti erdei terepen, nagyon jó kis helyek vannak. Lehet köröket is csinálni, jó húzós emelekedõk meg lejtõk vannak.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Nándi, én nem is bírálok senkit és semmit.(amit én kértem ,azt megkaptam ) Egyébként ha nem tudok vmit megvenni, azt nem is rendelem meg Nálatok :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy