Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Csöcsparádé!!!
Huhh, annyi mindent kell leírnom!
Szal, megvettem életem elsõ autóját, jogsi még nincs, de jövõ hét szerdán meglátjuk:-)
Hena! Nagyon szívesen látlak, ha már öcsédet is kinyírtam:-) A számom: 20-222-8042, majd csörögj! Puszi
Érdekelne engem is ez a túra, de sajna jönnek le a cimbik pestrõl szombat-vasárnap szuhára, úgyhogy nagy valószínûséggel nem leszek beszámítható állapotban:-)
Isten veled T!!! Azé majd hozzá valami vásárfiát!:afro: :) :bananadan :clap: :cheers: :love1: :nospam: :lol1:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Grandmaster! Elvileg érdekelt volna a vasárnapi mátrai túra, de hát ilyen erõs csapattal.
Ha lemaradok, akkor meg mehetek egyedül is. Az útvonalat azért leírhatjátok, hátha összefutunk valahol egy bambira.
Hívnak a hegyek! :D

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Hello evribodri
A spanom Big Daddy meg én tervezunk egy bicajozast a matraba, terepen. Ha minden igaz vasarnap. Talan egy evvel:)
Aki akar jonni, az jojjon. De csak aki birja a tempot, aki lemarad az otthagyjuk.
A csapattal kezdeni k nagy hiba

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Csa!
Beled is T, ovatosan a pakikkal:)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Sziasztok

Nagyon sajnalom, amiert sokatoktol nem vehettem bucsut szemelyesen, de hat ez van sajnos. Csak 1 T van, es elegge sok baratja. Pl P-tol, aki iden sokszor a csapatom volt, meg Tomikatol sem, meg Pityutol, meg as SHKE 99szazalekatol (kiirtam volna a szazalek jelet, de nemtudom hol van)

Hat, legyetek jo kispubik, nemsoka talalkozunk, olyan 15het mulva

Puuusz :)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Mint a Kohászkéknek a bárna elõtti szakaszán, ahol az van a kerítésern, hogy fegyverrel és kutyával õrzött terület. Talán még le is lõnének, ha bemennénk?

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Utánanéztem egy kicsit a jogi háttérnek.
Íme.:
"80. § (1) Az erdõterületen - annak rendeltetésétõl függetlenül - üdülés és sportolás céljából gyalogosan bárki saját felelõsségére ott-tartózkodhat, melyet az erdõgazdálkodó tûrni köteles, kivéve, ha az arra jogosult a látogatás korlátozását az e törvényben foglaltak alapján elrendelte. A fokozottan védett természeti területen levõ erdõben való tartózkodásra a természetvédelmi jogszabályok az irányadók."

Szóval, ha leszállok a bicajról és áttolom a területén, akkor elvileg nem szólhatna.
Khhmm... persze a valóságban, a medve nagyságú kutyák láttán nem biztos, hogy így döntenék.
Okosabb enged...

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Akkor most mások miatt szégyenkezzünk.
A minap a túramozgalom keretében Dobogó-tetõ (Hollókõ mellett) felé akartam menni a kutasói elágazó felõl, ott is sorompó meg "magánterület, belépni tilos tábla" fogadott. Ez elvileg jelzett túrista út. De hát Somylón is ez a helyzet a régi sárga jelzésû úttal.

Hena B.

Hena B.

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Hat Fakukackam en is magyar volnek vagymi, de mar reg nem vagyok büszke ra. Söt....

Geri!!! Novemberben megyek haza egy hetre es feltetlenül fogdokira van szüksegem. Van egy mobilszamod vagy ilyesmi?

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Köszönöm Gábor a mai napot (remélem, tudod mirõl van szó).

Nagyon szívesen!
Majd jövõ hétfõn letudjuk a bringázásunk után. ;-)

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Na ezt akartam bejárni hétvégén, ami majdnem össze is jött, de Kazár után kerítés MAGÁNTERÜLET táblával /mevveszem vazze/ aztán Maconka és Terenynye között /a nádasban / a nem magyar származású magyarok ellopták a hidat, gondolom nem a vas miatt.Szóval volt egyszer egy ilyen út is.Magyar vagyok, meg büszke is vagyok rá, de meddig?

Gondolom, akkor a gyöngytyúkokkal is találkoztál. :-)
Egyébként - nagyjából - ezen az útvonalon rendezett az SHKE egy teljesítménytúrát is 2004-ben. A beszámoló a Bringa magazinban is benne volt.

Zergének sikerült átadnod a csomagot?

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Na izé ... Volt egyszer egy kibaszott jó MTB túra útvonal, Salgótarjánt úgy kötötte össze Ágasvárral, hogy pár helyen érintett csak aszfaltot.Méghozzá S.tarján-Pécskõ-Kazár-Bányatelep-K.terenye-Maconka-Szorospatak-Ágasvár.Sárga és piros /jelzés/ volt annak idején,aztán csak piros lett. 94-óta jártam ezt az útvonalat biciklivel, mostanában nemnagyon. Na ezt akartam bejárni hétvégén, ami majdnem össze is jött, de Kazár után kerítés MAGÁNTERÜLET táblával /mevveszem vazze/ aztán Maconka és Terenynye között /a nádasban / a nem magyar származású magyarok ellopták a hidat, gondolom nem a vas miatt.Szóval volt egyszer egy ilyen út is.Magyar vagyok, meg büszke is vagyok rá, de meddig?

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
I'm here again! What can I do? Where are you my old friends?
Csend honol e kietlen tájon, így megint velem kell beérni.
Bodrogi azonban azt is leszögezte, hogy 2008-ban Pekingben mindenképpen magyar színekben versenyez (már ha ott lesz), mert ebben az országban minden elõfordulhat. Hajtok sokat, hátha engem delegálnak.
Jó éjszakát, zárom a boltot, jön a buszom, ha még ezt is ki nem vette a Volán. Mindent az utasokért, nem? Aztán meg papolunk itt a környezetvédelemrõl. De tömegközlekedés csak azért van, mert a buszon tényleg nagy a tömeg, azon a néhány járaton, ami még megmaradt. Ja kérem, vegyünk mi is nagy fekete (kék, szürke stb.) BMW, Honda, Toyota, Mazda - nem kívánt rész törlendõ - terepjárót munkába járásra.
Köszönöm Gábor a mai napot (remélem, tudod mirõl van szó).

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
No, nem jött össze a Nimród idõfutam. Majd máskor, de még idén teljesítem a Dodogókõt.
Bodrogihoz szólva. Én a fórumokon olvastam, hogy az idei bajnokságon voltak sportszerûtlen dolgok, de azokat nem Bodrogi követte el, ráadásul bukott is, és majdnem nyert.
Nem voltam ott, tehát nem állítom, hogy ez így igaz.
Régi téma az is, hogy kérni fogja a francia állampolgárságot. Ez érthetõ is, amikor már ott él jó sok éve, és feltehetõen marad is. Viszont az eddigi eredményeit magyar színekben érte el, már eddig is sok dicsõséget szerzett, ráadásul még kiderül, hogy a szövetségtõl még biztatást is alig kapott (ha igaz). Mindenesetre kiváncsi lennék, hány szakvezetõ, meg kísérõ volt kint Stuttgartban, és õk is a saját költségükön mentek-e. Mert állítólag minden magyar versenyzõ a saját költségén utazott, hiszen nincs pénze a szövetségnek. Kérni kellett volna Zuschlagtól, elvégre sport célokra (is) vette igénybe azt pár milliót.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Hi!

szept. 30.-án megrendezett idõfutamra (Esztergom-Dobogókõ) mikor kell megérkezni? 8 órára a Tesco parkolóhoz?
köszi

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Bár kicsit megharagudtam Bodrogira, amikor olyan nehezen fogadta el, hogy Szega megverte a magyar bajnokság mezõnyversenyén, de azér ez a Vb 2. hely!!!!
Király, és a legnagyobb tisztelet!
Respect!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Bodrogi ezüstérmes a vb-n. Gratulálok!!!
Kohász-kék 2007 túra a Bikemag legújabb számában.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Hát õ izé elvileg petting vagymi péntek, dehát amber tervez, oszt lesz ami lesz, szoal péntek, addig juttasd bé a bótba.

Köszönöm!
Holnap délután (fél négy körül) tudom beadni a boltba.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Köszönöm,Rena!Meg fogom sasolni AdóniszPityut :)

Most ment el elõttem a klubos busz Kerekharaszton :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts

Big-daddy!!!

Beszéltem Zergével. Azt mondja, hogy két héten belül találkoztok. Küldenék neki egy csomagot.
Hogyan tudnám neked odaadni? Adjam be a Velosprotba?

Köszi!

Kohasz

Hát õ izé elvileg petting vagymi péntek, dehát amber tervez, oszt lesz ami lesz, szoal péntek, addig juttasd bé a bótba.