Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Ehónapban megyek barátokkal autóval Salgótarjánba.
Készüljetek! :D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
Ihaj-csihaj, lassan, de biztosan eláztunk. De nem vagyunk cukorból.:D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Gábor! Most már biztos, hogy holnap nem tudok menni a Karancs -Medvesre, de!!!!...

Jó kis kört mentél. Gratulálok hozzá!

Sajnálom, hogy nem jöttél, DE azért volt valaki, aki tegnap bejelentkezett és végig is tekert velem. Szalontai Zoltán személyében. Lefelé õ ment jobban, felfelé meg én (jááá), így teljesen jól kiegészítettük egymást.
Sajnos végül Somi is lemondta az utat, lévén egy darab 22-es és egy darab 44-es elsõ lánctányérral kellett volna abszolvánia a korántsem könnyû útvonalat.

Szóval az útvonal és az események (bocs, ha hosszú).
- Gyermektábor - Czeberna-völgy bejárata
Jól tekerhetõ volt, le is kerültek véglegesen a reggeli széldzsekik.
- Czeberna-völgy - Karancs csúcs
Iszonyatos tolás, de a terep ki van bozótolva (hála Józsa Gabiéknak). A nyeregbõl nagyon jól fel lehetett tekerni a csúcsra. Nézegettük a webkamerát is.
- Karancs csúcs - Somoskõ vára
Lefelé óvatosan, de tempósan, felfelé még igazán jó erõben. Útközben találkoztunk Guboláékkal, akik szintén (gyalogos) bejáráson voltak.
- Somoskõ vára - Salgó vára
A Petõfi-sétányon jól elbeszélgettünk, Salgónak fefelé (piros L), meg inkább a légzésre figyeltünk. Itt jött egy kis borulat, ami végül csak ijesztgetett. Már hallottuk a versenyautók hangját is.
- Salgó vára - Szilváskõpuszta
A Medves-fennsík nagyon szép, de talán itt volt a legtöbb sár az egész úton. Majdnem el is süllyedtünk. Szilvás-kõ mögött (sárga sáv, nem a köves út) pedig már régen jártam. Zolinak meg innen teljesen új volt a terep.
- Szilvákõpuszta - Bárna
Nem vagyok egy nagy dh-s, de ez a kedvenc lejtmenetem a környéken. Pont annyira technikás, hogy még nyeregben tudom abszolválni, úgy hogy még tetszik is és nem egy tornagyakorlat végig.
- Bárna - Inászó
Ismét fel a fellegekbe. Kétszer is a 400 méter fölé. Azért már érezhetõ volt, hogy van bennünk pár hegy. Az út csendes és jól hajtható, de nicsak, kik jönnek szemben? Barta Feri és párja. Õk Kis-kõre készültek.
Inászó - Pécskõ csúcs
Az eleje aszfalt, pörgetve aztán jól hajtható földút, már inkább a legkönnyebb fokozatokban végül a szikla, bicaj a vállon.
Pécs-kõ csúcs - Gyermektábor
Új útvonal, új kihívások. Elõször csak út nincs, utána már jelzés sem. Bicajtolás. Aztán út lett, de a jelzés fogyott el. Így értük el Pécskõ-pusztát. Végül levezetésként egy ponyipusztai homokháború, ami viszonylag könnyen ment.

Annyira jól haladtunk, hogy öt órán belül be is fejeztük.
Táv: 45,8 km
Szint: 1570 m

Alapvetõen nehezebbnek érzem a klasszikus körnél, fõleg az új pécskõ rész miatt.

Ha valaki kedvet érez a bejáráshoz, csak rajta. Bizalmi alapon hajrá, aztán nálam adja le az adatait.

Jól mondja Gyuri, azért hegyikerékpározni más élmény, mint országútizni.

Hátszelet!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
www.rallylive.hu Elég nagy a pupákosodási ráta

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
14 óra
Körforgalom

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Élvezni kell a bringázást, nem számít hogy hol :)

Kéne!:)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Jah... terepen a kib@szott lovak miatt dagad az ér a fejemben, aszfalton a kátyuk meg a manki autósok miatt. Bár nekem sehol sem jó:ysz:
Élvezni kell a bringázást, nem számít hogy hol :)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Ja, még annyit, hogy erre Bagalyasalja, meg Zagyvapálfalva felé is lehetne terepen kerékpáros útvonalat kijelölni, vannak ötleteim.
Hívnak a hegyek! :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Gábor! Most már biztos, hogy holnap nem tudok menni a Karancs -Medvesre, de!!!!
Ma voltam terepen, útvonal: Baglyasalja-Károlyi-Gyurtyános( küzdelem a kutyával)-Kercseg-lapos-Somoskõújfalu (jelölt kerékpáros úton)-Eresztvény(kisvasút nyomvonalán, jelzett kerékpáros út)-Salgóbánya-Medves fennsík-Rónafalu-Rónabánya-(kerékpáros úton)-Medves-fennsík-Medves-puszta-Somsokõ-Petõfi-sétány-Somoskõújfalu-Baglyasalja. Kb. 3 óra és 50 km. 70 %-ban terep és kb. 70 % a jelölt erdei kerékpárúton. Erõnlét: strong enough, idõjárás: megfelelõ, élmény: tökéletes. Pista, igazad van, ez mégis csak mountain bike klub, becsülöm az aszfaltbetyárokat is, magam is ûzöm, de a terep az más.
Hívnak a hegyek! :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Inkább a Nándi :krol:

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
Fa@ logóján beszrtam!:D:cool2:Tutira így néz ki!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Javult a x-ray kep, de holnap megyek a szajsebeszetre. Kiutik a bolcsessegfogam. Lehet attol van a gyulladas. Kedden kontroll, ha nincs valtozas felszurjak az agyam.
Kicsit parazok...

Megértem, hogy parázol. Tavaly én is húzattam egy bölcsfogat és kellene még egyet, de azóta sem szántam rá magam. Ez nem elrettentés, látod túl lehet élni.:) Kitartás!

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Oszt tuode milyen szar lesz egy foggal szotyizni?

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Pista, mi a helyzet a búráddal?:wallbange Volt szúrás?:scared: Remélem már jobban vagy!:)

Javult a x-ray kep, de holnap megyek a szajsebeszetre. Kiutik a bolcsessegfogam. Lehet attol van a gyulladas. Kedden kontroll, ha nincs valtozas felszurjak az agyam.
Kicsit parazok...

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

15 másodpercet kell várni, lesz röhögés... :D

Na mi van Bálna, nosztalgiázol?:) Faszán megoldották a zuhanó ember kérdését ebben a filmben:afro:

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
http://www.gatveder.....php?id=1005454

Fjúcsör, more

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
Pista, mi a helyzet a búráddal?:wallbange Volt szúrás?:scared: Remélem már jobban vagy!:)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
h't ez GANÉ :krol:

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 posts
"...a rohadt életbe hiába ugatom nekik hogy kössék be magukat...":D biztonsági öv életet menthet:D
Vettem neked lepcsit es,
laskaszüröt, tepsiszettet,
de te ezt nem értékelted,
mert Csengõ Zolival megcsaltál!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Bazze :D:D
olvasod a kommneteket?:D

-=B.B.B.=-