Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Bike and Wine

:lol1: Ez jó! Tetszik!:D:szampan:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Délrõl jelentem. Ma tudtam a géphez ülni. Munkaértekezlettel összekötve a túra szakosztály két tagja (az elnök és én) eljutottunk Magarország legdélibbb településére és pontjára. Na meg körbe kerekeztük a Villányi hegységet. Ez reggeli túra volt, sietni kellett, mert az értekezeletre vissza kellett érni. Este aztán megnéztük a Siklósi várat is, de Tenkes kapitány nem engedett be, már záróra volt. Így Harkányban tudtam bort inni. Bike and Wine a la' Szabó Feri.
Hívnak a hegyek! :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Ha gondolod kiragasztószallagozlak, és ha valaki dobál majd leüvöltöd a fejét. Bár "A NÁNDI" meg a fõBálna a természetõrök, õket kellene riasztani, hogy mennyenek ki terepjáróval a helyszínre, darabolják fel a szemetelõket, a testrészeket adják oda a nyusziknak meg a medvéknek, majd azok betúrják. A maradékot (torzó, fej) majd megfõzzük egy városi után gulyáslevesnek:obiad:

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
Háát ja télleg jó ez a cam. multkor volt egy 5fõs csoport oszt fentrõl dobáltak minden papirt zacsit meg mindent nem lehetne hozzá kérni valami hangszórókat oda fel és rájuk szólni biztosan néznének ki a fejükbõõõ hogy mivan...:D:no: :zdrajca:
Vettem neked lepcsit es,
laskaszüröt, tepsiszettet,
de te ezt nem értékelted,
mert Csengõ Zolival megcsaltál!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
És mi volt benne a jó? Az osztályfõnök perverz módon magáévá tette a szebb lányokat, vagy csak a srácok szimplán buzultak:krol:?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Épp egy iskoláscsoport van a kilátóban! :)
K. jó ez a webkamera :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
A baj nem kicsi, nem tudom a politikusaink mikor jönnek rá. De talán már kapizsgálják, ha nem éppen egymás torkát markolásszák. De! Nekem sem esett jól amikor az osztrákok kiírták: Ne lopj magyar. Bár a nagy számok törvénye alapján nem véletlen az elõítélet, a személyes rossz tapasztalat sokat nyom a latban..

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

Amberek !

Szólnék. Szerintem kicsit moderáljuk a fórumunkat, míg más meg nem teszi...
G.ci, k..rva, f.sz stb. szavakat nem használjunk, a kisebbséget ne emlegessük, mert jogaik vannak, meg vannak akiket azért fizetünk (mindenféle állampolgári biztosok, politikussok, ombussmannok, stb), hogy az õket rossz színben feltüntetõket figyeljék. Maradjunk inkább a kerékpározásnál, más fontos dolgoknál.

A trágár szavak még mindig jobban elviselhetõek,mint az amikor majd ellopják a dolgaidat,bicikli,kocsi,teló!!!!!!!!! Ja meg sötétbe cipõ nélkül maradsz!!!! Ez a baj a magyar emberekkel hogy fosnak fellázadni!!! De majd virágnyelven......

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Ez is fontos. Nem kicsit. Azt meg várom szerettel aki ezeknek a parazitáknak kék színû útlevelet adott:spider:

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Amberek !

Szólnék. Szerintem kicsit moderáljuk a fórumunkat, míg más meg nem teszi...
G.ci, k..rva, f.sz stb. szavakat nem használjunk, a kisebbséget ne emlegessük, mert jogaik vannak, meg vannak akiket azért fizetünk (mindenféle állampolgári biztosok, politikussok, ombussmannok, stb), hogy az õket rossz színben feltüntetõket figyeljék. Maradjunk inkább a kerékpározásnál, más fontos dolgoknál.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
jáj :D:D:D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Ian Fleming. Angol hírszerzõ a világháborúban, James Bond kitalálója. Bár ez kurva érdekes, fickó elhúnyt 1964ben, Brosnan mégis a DB9es nek túrja. Tud élni.
Bár én a Batmobilra szavazok, ami az elsõ meg második részben van. Az még a nazgulos sárkányt is lenyomja :krol:

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Egy rágcsálófajta,kedves Pityu ;)

Meg a penicillin!!! ja, nem, az Flemming:bananadan

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Egy rágcsálófajta,kedves Pityu ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Mi a f@szom az a lemming?

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Ez az egész azé érdekes és elszomoritó,mert TE még csinálsz egy FEHÉR pöttömöt addig dakota tesók négyet!!!!!! Egy két szösszenet errõl cigó anya apa cigizik iszik stb megszületik kiscigó hibás lett a behatásoktól rokkantnak nyilványitják agyilag!!!! IGY jár neki roki segély, szoci segély+ ellop mindent amit fel tud emelni a geci+ csinál 12 évesen már kiscigót tehát már jár neki családi segély+ szocpol ház a gyerekek után!!!!!! Miért nem olyanok mint a lemmingek ha tulszaporodik leveti magát a szikláról a vizbe!!!!!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Elnéztem a dolgokat. Sajnos csak a Flandriai körverseny befutójára értünk haza, a videót meg elfelejtettem idõzíteni. Azért az összefoglalóban örömmel láttam, hogy a Koppenbergen nem csak én toltam, hanem a profik is. Jó, én még az túra elején voltam, õk meg már 200 km környékén.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Hála Istennek végre ma már tudtam bringázni ismét magas pulzuson, 94%felett is még vígan forgott az 53as. Visszaérve a városba (amit télleg szeretek) hát b@sszátok meg... ez a lomtalanítás kicsalja az összes férget az odvaikból. Cigók túrják a szemetet széltében s hosszában. A kemerovón egy öreg úgy õrzött egy hûtõszekrényt, mintha tele lett volna kolbásszal. Gondotam megkérdezem, hogy esetleg benne is van-e valami, vagy csak a "CFC"-miatt kell, de gondolom nem vágta volna mirõl pofázok. Hát a jövõkép az ez... Acélgyári út, pálfalva még csak a kezdet, lassan mindenhol ott lesznek.
Abban bízom csak, hogy sokat isznak meg dohányoznak, nem ritka hogy a tesók egymásnak akasztanak be... Tudom ellenálló egy fajta (a csótánynak volt honnan tanulni) de elõbb-utóbb majd csak széthullik a genállományuk, és maguktól is elpatkolnak, tehát nem kell a magyar honfitársaminak a börtönök állományát gazdagitani a féregtelenítés miatt

Jövõkép:
A vadász lehibernáltatja magát, és 50 év múlva felolvasztják. Már alig várja, hogy újra elindulhasson egy jót vadászni. El is megy az engedélyt kiváltani, kérdik tõle, hogy mire szeretne vadászni.
-Vaddisznóra!
-Dehát azok sajnos már kihaltak...
-Akkor szarvasra!
- De uram, már azok is kihaltak!
-Akkor mire lehet még vadászni?
-Cigányra.
Emberünk elcsodálkozik, dehát mit van mit tenni, kiváltja az engedélyt. Elindul a városban, egyszer csak megpillant két cigót, amint egy kuka mellet kefélnek. Vadász csõretölt, két lövésbõl leteríti mindkettõt. Meglátja ezt egy rendõr:
-Mit csinál jó ember? Normális maga?
-De nekem azt mondták, hogy ez engedélyezett!
-Persze, de nem párzási idõszakban, és pláne nem az etetõ környékén!:)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Hála Istennek végre ma már tudtam bringázni ismét magas pulzuson, 94%felett is még vígan forgott az 53as. Visszaérve a városba (amit télleg szeretek) hát b@sszátok meg... ez a lomtalanítás kicsalja az összes férget az odvaikból. Cigók túrják a szemetet széltében s hosszában. A kemerovón egy öreg úgy õrzött egy hûtõszekrényt, mintha tele lett volna kolbásszal. Gondotam megkérdezem, hogy esetleg benne is van-e valami, vagy csak a "CFC"-miatt kell, de gondolom nem vágta volna mirõl pofázok. Hát a jövõkép az ez... Acélgyári út, pálfalva még csak a kezdet, lassan mindenhol ott lesznek.
Abban bízom csak, hogy sokat isznak meg dohányoznak, nem ritka hogy a tesók egymásnak akasztanak be... Tudom ellenálló egy fajta (a csótánynak volt honnan tanulni) de elõbb-utóbb majd csak széthullik a genállományuk, és maguktól is elpatkolnak, tehát nem kell a magyar honfitársaminak a börtönök állományát gazdagitani a féregtelenítés miatt

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

Ihaj-csihaj, lassan, de biztosan eláztunk. De nem vagyunk cukorból.:D

Igaza one a gyareknek, gyött egy kis vizelet onnan fentrõl, de aho képest a Nagykeresztúri úton össze bicikliztünk 50-et /má mint nem íti/ érted et
jóvót...
A holnapi napi meg 10:00 elviekben, de na majd melllllássssuk ....
Mer a víz nagyúr, vagy várjámá az énvagyok