Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ha jövõre bevállalom a Kohászt, az a társaság miatt lesz elsõsorban, a táj miatt másodsorban. Harmadsorban meg az érkezés utáni sörözés miat (de jól esett a száraz vesémnek). De megint egy évvel idõsebb leszek.:beer:
Hívnak a hegyek! :D

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Sziasztok!

Úgy gondoltam én is irkálok ide, ha nem túl nagy baj, de ha igen akkor is.:D
Nekem is nagyon tetszett a "túra" csak azt sajnálom, hogy 34 évnek kellett eltelnie az életembõl, hogy ilyen élményeim legyenek.
Gabinak üzenem: eb csont beforr vagy mi és lehet, hogy új divatot teremtessz a tetkó helyett emlék hegekkel!:cool2:
Gyuribának: mi sem leszünk fiatalabbak ám:no: !
Bálnának: a két sör volt három azaz 3 is na de ki számolja és tényleg megárthatott mert nem is a dreherbe voltunk hanem a svejkben:beer: .
Pistának: te egy állat vagy:paker: !!!

A haza útra is maradt még kalandom pedig az csak 3 km: a templomnál majdnem elütött egy nõ mert ugye sárgán villogott a lámpa és gondolom ez megzavarhatta, a megyeházánál majdnem én ütöttem el egy kiscsávót mert ugye szét nem nézett csak széthallgatott, a baglyasi elágazónál nem adták meg az elsõségemet pedig az jogosan járt volna nekem, az OMV-nél úgy húzott el egy Audi mellettem, hogy majdnem behajtottam a vegyépszerbe, a Tesconál meg már majdnem összevizeltem magam a három sörtõl. De azért szerencsésen hazaértem!
Mindenkinek köszönöm az élményeket! Replay?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Én köszönöm, hogy eljöttetek!
Nagyon jó volt a hangulat és az összetartás is!

Köszönöm azt is, hogy az ügyetlenkedésemnek nem kiröhögés lett a vége. Évekkel korábban zúztam le magam ennyire. Mivel a túra után közvetlenül a szüleimhez mentem - már régen beszélgettünk - el is szörnyülködtek, hogy mi történt az amúgy óvatos fiukkal.
Aki nem volt ott elárulom, hogy felfelé történt az eset és kb. 15-ös tempónál. Szóval így is lehet komolyat esni.

Ma vagy holnap viszem be a képeket és a szintmetszetet is.

Szerintem is nagyon jó volt, a tekerés és a társaság is! :)
a dreherbe a két védõital, meg az asszony fantasztikus vacsorája után bejött a generál-dal kívánsága: "Könnyû álmot hozzon az éj", nem egyszerûen elpilledtem, nem kellett altatni este... :)

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Koszi Gabes a mai napot, azt hiszem mindenki neveben irhatom ezt!

Én köszönöm, hogy eljöttetek!
Nagyon jó volt a hangulat és az összetartás is!

Köszönöm azt is, hogy az ügyetlenkedésemnek nem kiröhögés lett a vége. Évekkel korábban zúztam le magam ennyire. Mivel a túra után közvetlenül a szüleimhez mentem - már régen beszélgettünk - el is szörnyülködtek, hogy mi történt az amúgy óvatos fiukkal.
Aki nem volt ott elárulom, hogy felfelé történt az eset és kb. 15-ös tempónál. Szóval így is lehet komolyat esni.

Ma vagy holnap viszem be a képeket és a szintmetszetet is.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

NAGY! JÓL! JÓ! IGEN! CSAK NEM!:D

130km, 1300 szint, 4ó45p, 29km/h átlagseb., ahhoz képest, hogy a felfelén kívül nagyon nem szakadtunk meg nem rossz, nem rossz, szerintem, pedig a végén már naon battyogósra vettük, mármint Balázzsal. No majd legközelebb. Nem tudom hogy , még soha nem volt ilyen, de a nadrág betétjének a körvonala benne van a hátsómban, pedig múlt héten is ennyit mentünk, igaz abba nem volt a nagy hegy.Majd elmúlik. Vagy nem.:D

Ilyen volt a hajam. Ragadtak is a puncik, 86ban:krol: Gecc, én még Kékesre is felmásztam. Amúgy a hosszú egyenes eleje-közepén megbántam, hogy elkezdtem... Nem kicsit...

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Nagy kaland volt ez basszus, jól meghúztátok a hegy elejét P-vel:krol: No mind1. Azé jó kör volt. Jobban éveztem a puklikat mint a végén a szelet, az is biztos. Verebélyben a cigók is rendesek voltak... Még a végén összebarátkozom velük:wtf:

NAGY! JÓL! JÓ! IGEN! CSAK NEM!:D

130km, 1300 szint, 4ó45p, 29km/h átlagseb., ahhoz képest, hogy a felfelén kívül nagyon nem szakadtunk meg nem rossz, nem rossz, szerintem, pedig a végén már naon battyogósra vettük, mármint Balázzsal. No majd legközelebb. Nem tudom hogy , még soha nem volt ilyen, de a nadrág betétjének a körvonala benne van a hátsómban, pedig múlt héten is ennyit mentünk, igaz abba nem volt a nagy hegy.Majd elmúlik. Vagy nem.:D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Látom Grandmaster is hazaért (én is szerencsésen, fekete démon ide vagy oda).
Sikerült a Kohász-kék, de voltak rázós helyzetek. Bárna elõtt egy szerencsés bukás, de a lábam kemény görcsöt kapott. Nehéz volt lépést tartani a 20-30 évvel fiatalabbakkal, kösz fiúk a türelmet.
Konkluzió: Jövõre még kellene néhány master kategóriás, vagy el kell fogadni az évek múlását.
Másrészt:egyéni rekordot értem el a teljesítési idõvel, kb. 9 és fél óra (bruttó)
Hívnak a hegyek! :D

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Koszi Gabes a mai napot, azt hiszem mindenki neveben irhatom ezt!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Nagy kaland lesz T mester:bananadan Van egy-két hely, ahol még rücskös gumival is csak markoltam a féket, oszt a Meridia meg csak csúszott tovább, oszt még gyorsult is:wazuuup: :zygi:

Nagy kaland volt ez basszus, jól meghúztátok a hegy elejét P-vel:krol: No mind1. Azé jó kör volt. Jobban éveztem a puklikat mint a végén a szelet, az is biztos. Verebélyben a cigók is rendesek voltak... Még a végén összebarátkozom velük:wtf:

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Dehogy. Majd a Rubikával megnézzük azt a DH pályát:krol:

Nagy kaland lesz T mester:bananadan Van egy-két hely, ahol még rücskös gumival is csak markoltam a féket, oszt a Meridia meg csak csúszott tovább, oszt még gyorsult is:wazuuup: :zygi:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Vasárnap 10
Körforgalom
Galya

Dehogy. Majd a Rubikával megnézzük azt a DH pályát:krol:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Vasárnap 10
Körforgalom
Galya

Vasárnap 4:45
Pavilonsor
Kohász-Kék
:D

(alig pár óra alvás... :()

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Vasárnap 10
Körforgalom
Galya

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Na, kérem szépen! Ma voltam Zenebolival bringázni a Mátrában. Én hülye azt írtam neki, h menjen 3 órát, lendületesen, de ne 100%-on. A másik hülye, vagyis Zeneboli meg be is tartotta! Ennek egyenes következménye az lett, hogy én azt hittem, beszarok! Zolika nagyon erõs! Én meg nem. Viszont a Bagolyirtás-Károlytáró dánhil pályát merem ajánlani! Kibeb@szott jó:):beer: Egy két szakaszon nem volt õszinte a mosolyom:)
Ja, meg Zolika letört két fogat a XT nagytányérból! Majd küldök róla fényképeket:)
Szal ez történt ma, ja meg vezettem egy kurva jó kocsit:) Köszi Vertics!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
én személy szerint szeretem a sört:) Miután vasárnap lenyomtam az ügyeletet, és lementem Szlovákgyarmatra, be is durrantottam két üveggel... éhgyomorra kellõképpen be is lassultam tõle:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Pista,nem itták,locsolták magukra ;) (persze volt olyan is aki ivott)
De most már eléggé körbe lett járva a téma,viccnek indult az ÉN részemrõl,olyan ugratás szinten,én kérek elnézést.Sosem volt szándékomban senkit lejáratni stb,éééértem?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Itatni csak a kijelolt zonaban szabad, mashol tilos! Kizaras lehet a kovetkezmenye, ugyhogy ne.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Innentõl az hogy ki mennyi sört ivott tárgytalan, mivel mindenki normálisan eltudta végezni a feladatát mellette, és semmi probléma nem volt...

Szerintem is,ezért írtam azt,amit.Személy szerint engem nem is érdekel ki mennyit iszik,szuverén joga.
Mi is ott a ficakban kiosztottunk pár litér vizet,már aki igényt tartott rá :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
emberek! szombaton csinál valaki vmit? mármint bicajozásra gondoltam! én akarok menni a mátrába szombaton is meg vasárnap is! szigorúan csak terepen! és sokat-sokat-sokat!!! szal lesz vmi?

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Gabes sarasnak tûnik a biciklim??:D

:-))))
He eljöttél volna a múlt szombaton, akkor neked is annak tûnt volna. ;-)