Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
http://www.velo.hu/i...ul=hir&kod=3434
http://www.pirulapat...0030724/adatlap

Guten tag faszikáim:wtf:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Miko' Safranek még garázda volt, azt találta ki, hogy pár száz forintért bemegy csavaros csukában, és 200Ft-ért (anno annyi volt az ugrálás) széttapossa a berendezést:krol:

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Nekem is van egy nagy közösségépítõ javaslatom :
Egyik városira bérelünk egy ugrálóvárat, oszt 5 perc a gyerekeké, 5 perc a felnõtteké ! Aztán megint csere. 400 ft egy 10 perces menet a téren, felnõttek úgyse mehetnek be, ha meg bérlünk egyet, azt csinálunk amit akarunk !:afro:

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Okés vagy Geri! Én támogatom az ötletet! Ha Pataki Janit nem zavarja a Velóba, meg Pista elvállalja a ganajozást akkor tõlem már a jövõhéten indíthatjuk a projektet (úgyis most az égbe mennek a hús árak) még befektetésnek is jó!:swinia:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Te Zsóti! Gondolkodtam ezen a klubbos disznóvágáson! Meg kéne szervezni! Vesz a csapat valamelyik pályázaton nyert pénzbõl egy sûdõ malacot, a velo-ba építünk neki ólat, a tagdíjon felül mindenkinek kéne hozni moslékot a klubbos disznónak, nevelgatjük, dédelgetjük, jó nagyra felhízlaljuk, aztán egy csípõs õszi hajnalon levágjuk! Én fogom az egyik lábát:) megiszunk vagy 6 liter pálinkát, lesz jó hurka, amit aztán a klubtagok elfogyaszthatnak! Szerintem hasonló csapatépítõ lehetõség, mint Ferinek a "bike and wine" felvetése, csak ez lehetne "Pig and drink and ride"!:cheers:

:krol: Ez kell a biciklisnek. Pálinka meg disznó

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Szerintem is jól sikerült ez a pünkösdi hétvége. Bár nekem a pálya annyira nem tetszett azért csak sikerült gond nélkül teljesíteni. Rejtély számomra, hogy a B. Barbi hogyan tud csukott szájjal tekerni olyan helyeken is ahol én már úgy kapkodom a levegõt mint egy gõzmozdony (lehet azért mert rajta egy lukkal több van:) ). És jöjjemek a nap legjei:
- legnagyobb meglepetés lehetett volna: Gerispeci (vagyis most Gerimeri) ha nem szakad el a lánca úgy elverte volna a mezõnyt mint a b..i a f....t! Úgy ment mint egy á.......áááááááááááááá!!! Szóval haladt rendesen.
- leghõsiesebb teljesítmény: Verebélyi Zsolti mûtött lábbal is végig nyomta becsülettel.
- legszerencsétlenebb: Kovács "Sohaneegyéltízórautánforrópizzát" Norbert. No comment. Még sört se ivott szegény hazafelé!!!
- legkívánósabb: Bálna a "meki" új reklám arca. Õ a száz potya szendvics helyett inkább a hamburgert választotta (pedig a szenya is volt annyira "meleg kaja" mint a buger mivel reggeltõl a napon aszalódott!:zupa:
- leghalkabban szurkoló: Lilla alias Bálnáné.
Na és a nap poénja: a rendõrök terenyén este tíz után:lol1: -"lejár a zöldkártya 15.-én!!!" Bruhaha.

Te Zsóti! Gondolkodtam ezen a klubbos disznóvágáson! Meg kéne szervezni! Vesz a csapat valamelyik pályázaton nyert pénzbõl egy sûdõ malacot, a velo-ba építünk neki ólat, a tagdíjon felül mindenkinek kéne hozni moslékot a klubbos disznónak, nevelgatjük, dédelgetjük, jó nagyra felhízlaljuk, aztán egy csípõs õszi hajnalon levágjuk! Én fogom az egyik lábát:) megiszunk vagy 6 liter pálinkát, lesz jó hurka, amit aztán a klubtagok elfogyaszthatnak! Szerintem hasonló csapatépítõ lehetõség, mint Ferinek a "bike and wine" felvetése, csak ez lehetne "Pig and drink and ride"!:cheers:

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

Birom mikor a nógrádba megvágják a cikket, mert túl hosszú, de a szöveg további részébõl viszont nem vesznek ki olyan mondatrészeket, amik a kivágott részre utalnak vissza... :S

Hát én is mondtam reggel Pistának, hogy van benne pár nyakatekert rész...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Birom mikor a nógrádba megvágják a cikket, mert túl hosszú, de a szöveg további részébõl viszont nem vesznek ki olyan mondatrészeket, amik a kivágott részre utalnak vissza... :S

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
6.8kg karbon...
Amúgy ha valaki ÉN tudom, milyen feszkósnak lenni:krol: Bár a mostani bicajokat nem lenne szívem megreptetni

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Apám ott kellett volna állni a kordon mógótt és angolosan távozni!!!! Láncra még telik!!!!! Jó a videó szabi!!!!!

Ja!:D Az eldobáshoz meg nem nagyon kellett erõlködni a csávónak, épp csak meglegyintette!

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Apám ott kellett volna állni a kordon mógótt és angolosan távozni!!!! Láncra még telik!!!!! Jó a videó szabi!!!!!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Köci Gabes! Én tûvel operáltam ki a kis vérszívót, hát lehet rossz húzás volt:wtf:

Té!
Kullancskiszedõ kana' a patikában vmi 900ft/3db

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Bakos doki figyelmébe:

hogy-hogynem Shimano lánca volt neki is...

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Köci Gabes! Én tûvel operáltam ki a kis vérszívót, hát lehet rossz húzás volt:wtf:

Mindegy mivel szeded ki, mindegy, h benne marad a feje, vagy sem, a lényeg az idõ, hogy miután beléd mászott minél hamarabb el legyen távolítva, és nem gond ha a feje benne marad.:)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
T!
Szerintem nincs összefüggés (nem vagyok orvos), de olvasd el ezt.

http://kullancs.rova...as-budapest.hu/

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
E e. Csak ez a "T" féle megoldókulcs a kimaradt vacsi idõhiány egyenletének megoldására :wtf:
Komoly kérdés. Ha egy icipici kullancs fertõzött volt, és belémhányt mindenféle vírust, attól vérezhet az orrom?

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

:bananasex

Na mivan T, álmodik a nyomor ? :)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
:bananasex

Briganti

Briganti

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
:scared: Ööö ...izé...azt a k.rva...Bálna, köszi! Eb-tõl a PIHENÉSÜNKIG, na de nem baj, ha rajtam múlik a csapat többet nem lesz külön egy percre se:no: Egyébként tényleg én is úgy érzem/látom, hogy egyre tutibb a csapat, ezek az ottalvós versenyek nagyon összehozzák a teamet, várom a pilis kupát én is:)
:air: Brigi