Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2008. május 17. - 10:34
http://www.pirulapat...0030724/adatlap
Guten tag faszikáim:wtf:
Írta 2008. május 17. - 09:29
Írta 2008. május 17. - 09:14
Egyik városira bérelünk egy ugrálóvárat, oszt 5 perc a gyerekeké, 5 perc a felnõtteké ! Aztán megint csere. 400 ft egy 10 perces menet a téren, felnõttek úgyse mehetnek be, ha meg bérlünk egyet, azt csinálunk amit akarunk !:afro:
Írta 2008. május 16. - 20:14
Írta 2008. május 16. - 19:26
:krol: Ez kell a biciklisnek. Pálinka meg disznóTe Zsóti! Gondolkodtam ezen a klubbos disznóvágáson! Meg kéne szervezni! Vesz a csapat valamelyik pályázaton nyert pénzbõl egy sûdõ malacot, a velo-ba építünk neki ólat, a tagdíjon felül mindenkinek kéne hozni moslékot a klubbos disznónak, nevelgatjük, dédelgetjük, jó nagyra felhízlaljuk, aztán egy csípõs õszi hajnalon levágjuk! Én fogom az egyik lábát:) megiszunk vagy 6 liter pálinkát, lesz jó hurka, amit aztán a klubtagok elfogyaszthatnak! Szerintem hasonló csapatépítõ lehetõség, mint Ferinek a "bike and wine" felvetése, csak ez lehetne "Pig and drink and ride"!:cheers:
Írta 2008. május 16. - 16:52
Szerintem is jól sikerült ez a pünkösdi hétvége. Bár nekem a pálya annyira nem tetszett azért csak sikerült gond nélkül teljesíteni. Rejtély számomra, hogy a B. Barbi hogyan tud csukott szájjal tekerni olyan helyeken is ahol én már úgy kapkodom a levegõt mint egy gõzmozdony (lehet azért mert rajta egy lukkal több van:) ). És jöjjemek a nap legjei:
- legnagyobb meglepetés lehetett volna: Gerispeci (vagyis most Gerimeri) ha nem szakad el a lánca úgy elverte volna a mezõnyt mint a b..i a f....t! Úgy ment mint egy á.......áááááááááááááá!!! Szóval haladt rendesen.
- leghõsiesebb teljesítmény: Verebélyi Zsolti mûtött lábbal is végig nyomta becsülettel.
- legszerencsétlenebb: Kovács "Sohaneegyéltízórautánforrópizzát" Norbert. No comment. Még sört se ivott szegény hazafelé!!!
- legkívánósabb: Bálna a "meki" új reklám arca. Õ a száz potya szendvics helyett inkább a hamburgert választotta (pedig a szenya is volt annyira "meleg kaja" mint a buger mivel reggeltõl a napon aszalódott!:zupa:
- leghalkabban szurkoló: Lilla alias Bálnáné.
Na és a nap poénja: a rendõrök terenyén este tíz után:lol1: -"lejár a zöldkártya 15.-én!!!" Bruhaha.
Te Zsóti! Gondolkodtam ezen a klubbos disznóvágáson! Meg kéne szervezni! Vesz a csapat valamelyik pályázaton nyert pénzbõl egy sûdõ malacot, a velo-ba építünk neki ólat, a tagdíjon felül mindenkinek kéne hozni moslékot a klubbos disznónak, nevelgatjük, dédelgetjük, jó nagyra felhízlaljuk, aztán egy csípõs õszi hajnalon levágjuk! Én fogom az egyik lábát:) megiszunk vagy 6 liter pálinkát, lesz jó hurka, amit aztán a klubtagok elfogyaszthatnak! Szerintem hasonló csapatépítõ lehetõség, mint Ferinek a "bike and wine" felvetése, csak ez lehetne "Pig and drink and ride"!:cheers:
Írta 2008. május 16. - 11:31
Birom mikor a nógrádba megvágják a cikket, mert túl hosszú, de a szöveg további részébõl viszont nem vesznek ki olyan mondatrészeket, amik a kivágott részre utalnak vissza... :S
Hát én is mondtam reggel Pistának, hogy van benne pár nyakatekert rész...
Írta 2008. május 16. - 10:24
Írta 2008. május 15. - 22:19
Amúgy ha valaki ÉN tudom, milyen feszkósnak lenni:krol: Bár a mostani bicajokat nem lenne szívem megreptetni
Írta 2008. május 15. - 21:20
Ja! Az eldobáshoz meg nem nagyon kellett erõlködni a csávónak, épp csak meglegyintette!Apám ott kellett volna állni a kordon mógótt és angolosan távozni!!!! Láncra még telik!!!!! Jó a videó szabi!!!!!
Írta 2008. május 15. - 20:31
Írta 2008. május 15. - 10:00
Té!Köci Gabes! Én tûvel operáltam ki a kis vérszívót, hát lehet rossz húzás volt:wtf:
Kullancskiszedõ kana' a patikában vmi 900ft/3db
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. május 15. - 08:59
Írta 2008. május 15. - 08:27
Köci Gabes! Én tûvel operáltam ki a kis vérszívót, hát lehet rossz húzás volt:wtf:
Mindegy mivel szeded ki, mindegy, h benne marad a feje, vagy sem, a lényeg az idõ, hogy miután beléd mászott minél hamarabb el legyen távolítva, és nem gond ha a feje benne marad.
Írta 2008. május 14. - 11:14
Írta 2008. május 14. - 07:06
Szerintem nincs összefüggés (nem vagyok orvos), de olvasd el ezt.
http://kullancs.rova...as-budapest.hu/
Írta 2008. május 13. - 18:29
Komoly kérdés. Ha egy icipici kullancs fertõzött volt, és belémhányt mindenféle vírust, attól vérezhet az orrom?