Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Gartulálok én is a teljesítõknek!Nagyon jó volt, pláne az utolsó lefelé:bananadan Ja, és érdemes lesz figyelni a médiát, mert lekamerázták a sörhegyeket, amiket megittunk, háttérben a csapatinggel:)

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Fenn vannak az eredmények a top maraton oldalon. Shkesként szerepelek hehe. A hosszútáv elsõ 5 órán belüli idõvel nagyon durva! Mondjuk a többi is.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Mit essen! Szakadjon!!! Húúú, de várom, húúú, de izgulok, húúú, de jó lesz!

Az idõ az jó volt, de a verseny annyira nem!:( Megfingatott a középtáv.:badair: Gratulálok a teljesítõknek, és külön annak aki hosszún ment, az nem semmi teljesítmény!:prosze:

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Holnap Szilvásvárad juhéééé!!! Essen az esõõõõõõ!:deszcz: Hi-hi.

Mit essen! Szakadjon!!! Húúú, de várom, húúú, de izgulok, húúú, de jó lesz!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Ha majd meg lesz a technológia, fehér-karbon fogakat szeretnék titán rágófelülettel:krol:

Múltkor szedtem le egy cirkónium koronát, a gyémánt fúró alig vitte, kegyetlen egy anyag... Ja, holnap szilvásvárad, komolykás lesz, múlthétcsütörtökön bringáztam utoljára:scared:

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Holnap Szilvásvárad juhéééé!!! Essen az esõõõõõõ!:deszcz: Hi-hi.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Ha majd meg lesz a technológia, fehér-karbon fogakat szeretnék titán rágófelülettel:krol:

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

SZTK-s fogpótlás meg Jacksonos újabb, fehérebb arc:D

Bakker, abból a pofáraesõs srácból tuti meggazdagodnék :)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
SZTK-s fogpótlás meg Jacksonos újabb, fehérebb arc:D

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
duuuuuuuuurvaaaaaaaaaaaaaaaaa no sisak.....

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás

Ja, mint par eve a tour-on vagy a túrón:-)
A csavo fenykepezett, osszt visszaugras kozben leutotte Gerinit a Telekombol az egyik konyokevel. Vazzeg szegeny gyerek alig tudott visszaulni a bicajra.
Talan el is vesztette a szakaszt, pedig biztos befuto volt, ez va.

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

:D

majdnem megvertek...

Jó utat nektek Gyuribá, de azért ne ugorj ki senki elé, csakhogy bekerülj a közvetítésbe. Majd irjatok egy sms-t, hogy 5km-nél, jobb oldalon, a vadkörte fa mellett vagytok vagy valami... :)

Ja, mint par eve a tour-on vagy a túrón:-)
A csavo fenykepezett, osszt visszaugras kozben leutotte Gerinit a Telekombol az egyik konyokevel. Vazzeg szegeny gyerek alig tudott visszaulni a bicajra.
Talan el is vesztette a szakaszt, pedig biztos befuto volt, ez va.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

A clio ment mint allat!
De reg vot!
Mar kene egy jogsi, mer igy vezetni dendzseresz, neha:-)
A leg kiralyabb matraalmas alatt volt.
Tudod, a TORONY!!!
Balna, te erted...

majdnem megvertek...

Holnap indulás Giro túrára. Hétfõn (26-án) hegyi idõfutamon nézzétek az SHKE mezeket. Hátha bekerül kis csapatunk a közvetítésbe. Elõre a 2000-es hegyekre. Jelszavam most aktuális.

Jó utat nektek Gyuribá, de azért ne ugorj ki senki elé, csakhogy bekerülj a közvetítésbe. Majd irjatok egy sms-t, hogy 5km-nél, jobb oldalon, a vadkörte fa mellett vagytok vagy valami... :)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Holnap indulás Giro túrára. Hétfõn (26-án) hegyi idõfutamon nézzétek az SHKE mezeket. Hátha bekerül kis csapatunk a közvetítésbe. Elõre a 2000-es hegyekre. Jelszavam most aktuális.
Hívnak a hegyek! :D

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
A clio ment mint allat!
De reg vot!
Mar kene egy jogsi, mer igy vezetni dendzseresz, neha:-)
A leg kiralyabb matraalmas alatt volt.
Tudod, a TORONY!!!
Balna, te erted...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

F@szom a rellebe, mar minden hetvegen van valami. Mar nincs filingje. Vagy 5 eve cereden, odamentem valami baromhoz, hogy mi va. Kerdeztem, edzes vagy verseny vagy mi a fa? Maj kiszedtem a kocsibol mire valaszolt. Aszem a Turi okor vot, talan. Csak edzettek a palyan. Ott alltam a leengedett ablak mellett, beszeltem neki, az meg kussolt. Tiszta ideg lettem tole...

Turi volt jah... :) Ottvolt még Szõke Zoli is velünk... :D Pista odament, tök kedvesen ott kérdezõsködött, az meg nem válaszolt semmire csak lesett ki a fejébõl... :D Akkor volt, mentünk felfelé 5-en clioval, elõttünk meg az egyik csapat mercedes mikrobusza csak azért nem akasztott le, mert nem ismerte az útvonalat, és minden kanyart jócskán megfékezett... :brum: :) Bazz... volt vagy 6-7 éve... Assssssssssszt@kurv@... Megöregedtünk... :) De fõleg Pista! :D:D

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
F@szom a rellebe, mar minden hetvegen van valami. Mar nincs filingje. Vagy 5 eve cereden, odamentem valami baromhoz, hogy mi va. Kerdeztem, edzes vagy verseny vagy mi a fa? Maj kiszedtem a kocsibol mire valaszolt. Aszem a Turi okor vot, talan. Csak edzettek a palyan. Ott alltam a leengedett ablak mellett, beszeltem neki, az meg kussolt. Tiszta ideg lettem tole.

Ajanlom mindenki figyelmebe a muzsikat. Ezeket nem latod a vivafoson:
http://www.hiphop.hu...=1&fid=3&vid=26

Tegyel ra a video klippeknel!
Mindenkeppen nezd meg: The Steve (& Bobakrome) - Ver a kotelhez

Egy kis amerikana magyarul pela:-)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
F@szt! Kõváry a "verseny"trabival meg Szabó Gergõ még anno az Octavia EVO-val...

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás

"Álmos voltam, elsõ gyorsasági, elsõ lassító, zuhansz lefelé ott 5-ben, 4, fék... kéne hogy legyen...":kupa_smie :cool2:

Hát mit mondjak jobb volt még ladázott "Cigi"... most a bmw-vel titszta rossz már nem éri kimenni a rallyra azé hogy megnézd õt...:D
Vettem neked lepcsit es,
laskaszüröt, tepsiszettet,
de te ezt nem értékelted,
mert Csengõ Zolival megcsaltál!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Jó az új képed Bálnus, de máskor a hátteret jobban megválaszthatnád:mybad: !!!

Nem tudom ki az, de látod meghomályosodott tõle a kép is körülötte... :D

gyorsan meg is feleztem a fejét az illetõnek... :D:D:D